Reviews Japans bar&restaurant Konnichiwa

CentrumJapans, Aziatisch, Sushi
Uitstekend
4.8/6
203 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sumo Hilversum

Centrum
5.2/6490
Sumo Hilversum

Restaurant Zinnia

Zuidwest
5.2/6670
Restaurant Zinnia

203 Japans bar&restaurant Konnichiwa Reviews

Lees hier beoordelingen over Japans bar&restaurant Konnichiwa. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Japans bar&restaurant Konnichiwa hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Japans bar&restaurant Konnichiwa.

Uitstekend
4.8/6
203 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Tessa H.9 maanden geleden · 1 review

Fantastisch restaurant. Prijzig, maar dat is het meer dan waard. Het personeel is vriendelijk, de producten zijn meer dan vers en je hebt na afloop een tevreden gevoel.

"Uitstekend"
6/6
Stefanie B.één jaar geleden · 7 reviews

Het is best prijzig, maar alles dubbel en dwars waard. Elke keer weer!

"Uitstekend"
6/6
Manon V.één jaar geleden · 1 review

heerlijk eten, fijn terras. De sushi was zoals altijd voortreffelijk. Personeel is vriendelijk. Locatie is (buiten in ieder geval) tikje rumoerig, maar ja, zo gaat dat in de stad. Kom hier graag terug!

"Uitstekend"
6/6
Eugene K.één jaar geleden · 1 review

Echt een topbeleving! Heerlijk gedineerd met een zakenrelatie en de basis gelegd voor een mooie samenwerking onder het genot van een heerlijk diner. Konnichiwa is helemaal top.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Voor de 2e keer gegeten bij Konnichi Wa. De eerste keer waren we helemaal overtuigd, mede omdat het restaurant géén "all you can eat" formule heeft. Echt top Sushi, vooral de signature sushi’s zijn fantastisch. Dit keer was het qua smaak op de een of andere manier minder. Waarschijnlijk omdat we andere sushi's hebben gekozen. We kregen één rol waar ook ingrediënten mistten. Bediening snel en netjes. Het interieur mag misschien wat opgeknapt worden. Maar verder blijft het de Sushi specialist in Utrecht! Waar je nog echt knapperige Norivellen hebt!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het was even een uitdaging om én op maandag én op 2 januari een Japans restaurant te vinden. Met Konnichiwa hebben we enorm getroffen. Het eten was verrukkelijk en leuk om te zien hoe het bereid wordt. De bediening is ietwat afstandelijk, maar ook prima hoor! Het restaurant zelf ziet er ook mooi uit. Misschien één aandachtspuntje: de waardebon die we meekregen is slechts 5 weken geldig, dat is jammer, want ik geloof niet dat we binnen 5 weken weer Japans zullen gaan eten. Maar we komen zeker terug, Konnichiwa is een aanrader.

"Goed"
4/6
corinne d.één jaar geleden · 1 review

We kennen Konnichiwa nog van 10 jaar geleden toen we nog in Utrecht woonden. Met de beelden en ervaringen van toen, gingen we aan de teppan met hoge verwachtingen. Het eten was niet slecht, zeker niet. En toch we misten wat. Het temp lag veel te hoog. Binnen 1,5 uur werd het hele menu er doorheen gejast. Veel te snel. Daardoor mis je de beleving van de teppan. Echt jammer. Ook heb ik het idee dat de smaak in de tussentijd wat is aangepast. Meer (zoete) sauzen, minder wasibi. Jammer. Het eten was natuurlijk wel van prima kwaliteit, maar dat mag je ook verwachten voor het geld.

"Uitstekend"
6/6
Anja S.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten, het ziet er fantastisch uit. Ook hele aardige bediening, prijs-kwaliteit heel erg goed, wachttijd is ook prima. Alleen jammer dat het teppan-yaki gedeelte ook in hetzelfde restaurant is en de bakgeur in je haren en kleding zit als je weggaat. Zeker als je dan nog een avondje uit voor de boeg hebt :( Er is afzuiging, maar dit werkt dan blijkbaar niet naar behoren.

"Heel goed"
5/6
Martine F.één jaar geleden · 1 review

Het eten is heel goed en het is erg leuk om te zien hoe het eten wordt bereid. Er is goed rekening gehouden met de wensen van het gezelschap voor het verrassingsmenu. Wat wel minder was, is dat het voor ons op een gegeven moment lastiger werd om met regelmaat drinken te vragen omdat het personeel minder vaak langs kwam. Ook hebben we een lange tijd zitten wachten op ons nagerecht.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het was (weer) heerlijk van smaak en gezellig qua ambiance bij Konnichi Wa. Onze tafel was in eerste instantie niet 'aan de plaat', maar dat kon toch. Zeker een aanbeveling waard!