Reviews Le Chant d’Oiseau

CentrumFrans
Uitstekend
5.4/6
8 Reviews
Dit restaurant is voorgoed gesloten.
Geen zorgen - we hebben nog duizenden andere restaurants voor je.
Ontdek alle restaurants
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Fondue & Fondue

West
5.1/6288
Restaurant Fondue & Fondue

Van Speyk

Centrum
5.3/6202
Van Speyk

8 Le Chant d’Oiseau Reviews

Lees hier beoordelingen over Le Chant d’Oiseau. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Le Chant d’Oiseau hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Le Chant d’Oiseau.

Uitstekend
5.4/6
8 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Heel rustig
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

wat hebben we genoten van elke hap. mooi geserveerd, leuke uileg van de kok zelf . echt een aanrader als je eens chic maar betaalbaar wil eten. een sensatie ivoor het oog en in je mond.

"Uitstekend"
6/6
loes v.2 jaar geleden · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten , het was erg verzorgd, prettige bediening in een rustige sfeer! Ook het vegetarische menu was heel erg de moeite waard. Chapeau!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We zijn gastvrij ontvangen en de gerechtjes waren mooi en erg lekker. Ook de wijnen waren goed en we hebben een heerlijke avond gehad. Mijn vriend en ik hadden alleen na afloop nog wel wat trek. We hebben daar al enkele keren gegeten en toen was dat niet het geval, maar misschien lag het aan ons. We gaan er zeker nog een keer naar toe.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We hebben een geweldige avond gehad . Het personeel was heel vriendelijk en kwamen regelmatig vragen of alles goed was en of er nog wensen waren. Het eten was TOP. het was een feestje op het bord. Alleen het interieur was iets te simpel , Wij gaan zeker voor de 2de keer terug

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het diner was heel lekker en smaakvol. Aanrader als je goed wilt eten. décor is wel saai maar het diner maakt het weer goed. Wij gingen om 18.30 maar wellicht is het beter om later te gaan.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

An inventive cuisine with a touch of humor, a pertinent wine arrangement and friendly efficient service, This quiet restaurant deserves to be discovered. Perfect for a quiet dinner en tete a tete.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Vooral het voor- en hoofdgerecht waren erg goed. De bediening was leuk Amsterdams. Gelukkig geen muziek. Leuke zitjes waar je lekker kon kletsen. De gadgets op tafel waren erg origineel

"Goed"
4/6
Gebina B.2 jaar geleden · 1 review

het eten was erg lekker, de wijn goed en bij het gerecht passend. De inrichting matig. de bediening was erg aardig en vertelde goed over de gerechten die we zouden eten.