Reviews Light of India

CentrumIndiaas
Heel goed
3.8/6
11 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Everest Tandoori Restaurant

Binnenstad
5.0/644
Everest Tandoori Restaurant

Indian Curry House

Segbroek
4.9/615
Indian Curry House

11 Light of India Reviews

Lees hier beoordelingen over Light of India. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Light of India hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Light of India.

Heel goed
3.8/6
11 Reviews
Sfeer:Gezellig
Eten:Lekker
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Gemiddeld
Service:Gemiddeld
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was heel goed verzorgd en erg lekker.Een minpuntje was dat we vijf kwartier op ons eten moesten wachten het is wel voor herhaling vatbaar

"Uitstekend"
6/6
Monique H.2 jaar geleden · 1 review

lekker eten,aardige bediening,de zaak mag alleen wat sfeervollere verlichting ipv groot fel licht,open haard aan dat weer wel.verder goede keuze in eten en drinken.topzaakje om een keer te eten.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten is fantastisch, heerlijk rustig gezeten en kunnen praten zonder harde achtergrondmuziek. De bediening mag wat vrolijker... Goed dat op de website staat dat er aan de overkant 's avonds gratis geparkeerd kan worden.

"Heel goed"
5/6
Joy S.2 jaar geleden · 1 review

Het restaurant heeft een echte uitstraling van een Indiaas restaurant, het eten was uitstekend, we hadden mild/medium besteld, maar dat was voor ons toch redelijk heet, dus als je niet te veel van hele hete kruiden houd kan je beter mild bestellen. De temperatuur in het restaurant was wat aan de koude kant en werd op het einde van de maaltijd zelf kil. Dus dat was minder, maar ondanks dat heeft het eten zeer gesmaakt.

"Gemiddeld"
3/6
Renske s.2 jaar geleden · 1 review

De bediening was erg traag. Op de site stond dat de kosten van het lopend buffet €16,95 p.p. was. Dit leek mij voor de kerst erg weinig. Om te kijken of dit klopte, had ik dan ook gebeld naar het restaurant en gevraagd wat de menu prijs voor kerst zou zijn. Toen werd er gezegd dat het dezelfde prijs was. Dit bleek tijdens het afrekenen niet zo te zijn, het was €22,50. Ik snap dat het duurder is, maar heb ik wel gezegd dat het vreemd is omdat ik hier over had gebeld en mij werd verteld dat het gewoon €16,95 was. De gene bij wie ik afrekende ontkende dit, en een andere vrouw zij dat het vast een van de jongens was, die wisten dat niet. Ook onze rekening klopte niet, naast dat het 20 minuten!? duurde voordat ze met de rekening kwamen, bleken er heel veel dranken op te staan die niet waren genuttigd. Ze pakte toen de briefjes van de bestellingen erbij waar de juiste bestellingen duidelijk opstonden. Zuchtend maakte ze een nieuwe rekening voor mij, zonder een excuses.

"Goed"
4/6
Harold a.2 jaar geleden · 1 review

Eten was niet op smaak hadden hot besteld maar was helemaal niet hot, service liet ook teveel wensen over en stond dessert op het menu die ze niet hadden dus met al niet wat ik had verwacht.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was lekker, alleen duurde het wat lang. Brood met lamsgrhakt is echt een aanrader als bijgerecht. De mevrouw die ons bediende was wel superlief.

"Goed"
4/6
Jeroen L.2 jaar geleden · 1 review

Lekker eten in een hele mooie ambiance. De bediening was vriendelijk, maar een beetje vreugdeloos. Al met al toch een prima ervaring en we gaan zeker nog eens terug.

"Heel slecht"
1/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

DIT IS TOT OP HEDEN HET SLECHTSTE RESTAURANT WELKE IK EN MIJ VROUW HEBBEN BEZOCHT,BEDIENING WAS IN DE ZAAK AANWEZIG MET HET OPNEMEN VAN ONZE BESTELLING,ER WERDT ONS NIET GEVRAAGD OF WE IETS MOESTEN DRINKEN NIETS,ER ZATEN IN HET GEHELE RESTAURANT MET ONS MEEGETELD 4 PERSONEN. 70% VAN AL HET VLEES WAS AANGEBRAND EN ZEKER NIET VERS,WE HEBBEN ER ZELFS EEN FOTO GEMAAKT. DIT RESTAURANT ZOUDEN JULLIE NIET IN JULLIE KLANTENBESTAND MOETEN HEBBEN MVG C.SLUIJTER

"Heel slecht"
1/6
Lisette d.2 jaar geleden · 1 review

Geen goede ervaring... we hadden gereserveerd via een bon van Xenos. Nergens op de site staat aangegeven dat je de papieren bon moet afgeven. Wel hadden we het reserveringsnummer bij ons, maar dat bleek niet de bedoeling. Dus we zijn onverrichter zaken en met een lege maag naar de snackbar gegaan. Geen goede actie!