Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Stadscentrum
Los Toros

Los Toros

Argentijns

Gerecht voor ongeveer19€

3.0/6

1 review

Foto's van restaurant Los Toros in Stadscentrum, Rotterdam
Los Toros is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Los Toros

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Vandaag open
-
Opent om 15:00
Friday
15:00 - 23:00
Saturday
15:00 - 23:00
Sunday
16:00 - 23:00
Monday
15:00 - 23:00
Tuesday
15:00 - 23:00
Wednesday
15:00 - 23:00
Thursday
15:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Los Toros

Voor de ‘best steak in town’ kunt u terecht bij het gezellige Argentijnse restaurant Los Toros, gelegen aan de Lijnbaan in het hart van Rotterdam. Al 23 jaar is Los Toros de perfecte plek voor steakliefhebbers met een rijk assortiment aan heerlijke vleesschotels, malse steaks en gegrilde lamskoteletten. Nippend aan uw wijn genieten van de gerechten die met liefde zijn bereid door de chef-kok; dat is een typisch avondje uit in Los Toros.

Veelgestelde vragen

Heeft Los Toros zitgelegenheid buiten?

Nee, Los Toros heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Los Toros Argentijns eten?

Ja, het restaurant Los Toros serveert Argentijns eten

Wil je een tafel reserveren bij Los Toros?

Argentijns grill-restaurant Los Toros staat al 23 jaar bekend in Rotterdam als de plek voor de ‘best steaks in town’. Hier worden namelijk gerechten uit de echte Argentijnse keuken geserveerd die tot in perfectie bereid zijn. Topkwaliteit vleesgerechten, overheerlijke Argentijnse wijnen en uitstekende bediening zijn de factoren die een avondje uit in Los Toros compleet maken. Kom langs voor een eenvoudige maaltijd, drie-gangen menu of gewoon een lekkere borrel.

Door de centrale ligging is Los Toros een ideale plek om te dineren in het centrum van Rotterdam. Verwacht hier aan de Lijnbaan geen culinaire hoogstandjes, maar gewoon lekker vlees, kwaliteit en een ontspannen sfeer.