Menu from meneer Van Loon
Menu highlights
Lunch
Wentelteefjes
Brioche brood met bacon en Golden syrup of met suiker en Golden syrup
Broodje Kip
Pittig gemarineerd met huisgemaakte saus en mangochutney
Broodje Tonijnsalade
Met rode ui en appel. Tonijn van Fishtales (duurzaam lijn gevangen)
Desserts
Huisgemaakte Appeltaart
Geserveerd met slagroom, vanille- of kaneelijs
Chocolade Lava Cake
Kleine lava cake direct uit de oven met een vloeibare kern van chocolade, geserveerd met wat aardbeitjes, slagroom en een bolletje vanille-ijs.
Kaasplankje
3 soorten Franse/Italiaanse kaas met vijgenjam, peren/appelcompote, dadels, druiven, walnoten en een stuk brood
Mains
Steak Frites
Biefstuk (180 gr. tournedos van de zijlende) met huisgemaakte kruidenboter, geraspte kaas, frites en salade (evt. groene peper roomsaus of gekarameliseerde uien)
Spaghetti Arrabiata
Pasta met huisgemaakte sugo (tomatensaus) met pepperoncini en knoflook (vegan gerecht)
Black Angus Burger
Met huisgemaakte saus en gekarameliseerde gebakken uien, geserveerd met koolsla en friet
Starters
Pepperonata
Salade van zoetzure verse paprika met ui en knoflook met knoflookbroodje
Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsvlees; saus van tonijn (Fish Tales), kappertjes en rucola
Carpaccio Van Heilbot
Gerookte heilbotfilet met citroenmayonaise en rucola
