Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Stadscentrum
Restaurant Napoli

Restaurant Napoli

Foto's van restaurant Restaurant Napoli in Stadscentrum, Rotterdam
Restaurant Napoli is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Restaurant Napoli

Familievriendelijk ✨
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Tuesday
12:00 - 22:30
Wednesday
12:00 - 22:30
Thursday
12:00 - 22:30
Friday
12:00 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:30

Meer informatie over het restaurant: Restaurant Napoli

Mocht het online reserveren niet meer mogelijk zijn, dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen. Zodra u een reservering heeft geplaatst, ontvangt u binnen 24 uur een reserveringsbevestiging van ons!

Welkom bij kwaliteits restaurant Napoli in hartje Rotterdam. Napoli is een echt familie restaurant wat al generaties in handen is van dezelfde familie. Restaurant Napoli is in Rotterdam een begrip voor liefhebbers van Italiaans eten en de Italiaanse tradities. De kaart biedt een uitgebreide keuze aan zowel vlees- en visgerechten als vegetarische gerechten. Buiten de kaart om kunt u ook kiezen voor ‘Il Menu Speciale’ een specialiteitenkaart met recepten, bestaande uit heerlijke seizoensgebonden producten die Fabrizio samen met de chef-kok samenstelt. De meeste ingrediënten worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit diverse streken uit Italië. Restaurant Napoli is gevestigd op de meent 81 te Rotterdam.

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Restaurant Napoli parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Restaurant Napoli heeft Op straat parkeren.

Kan ik in Restaurant Napoli met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Napoli?

Waarom is Restaurant Napoli zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Restaurant Napoli. Gelegen in Stadscentrum in Rotterdam, serveert Restaurant Napoli gerechten zoals Zeevruchten, Pizza, Europees. Ontdek wat Restaurant Napoli onderscheidt van andere restaurants in Rotterdam en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!