Menukaart van Orontes de Pijp
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Babaganuc
op houtskool gegrilde aubergine tomaat en peper met verse munt en granaatappelsaus
Roka
rucola met tomaat, avocado, zonnebloempitten, olijfolie en granaatappelsaus
Humus
kikkererwten, sesampasta, komijn, olijfolie en granaatappelsaus
Zeebaars
op houtskool gegrilde gemarineerde zeebaars
Lamskoteletten
op houtskool gegrilde gemarineerde en gekruide lamskoteletten
Karniyarik
gebakken aubergine, gevuld met gekruid rundergehakt
Nagerechten
Incir tatlisi
met walnoten gevulde gedroogde perziken en vijgen, geserveerd met ijs
Baklava met ijs
bladerdeeg met pistachenoten en honing
Sutlaç
zoete rijstpudding uit de oven
Meer informatie over het restaurant: Orontes de Pijp
VERS | GEZOND | AUTHENTIEKE SMAKEN
Orontes is de oude naam van de rivier de Asi die door Zuid-Turkije de oostelijke Middellandse Zee instroomt. De valleien waardoor deze rivier stroomt hebben een groot deel van onze gerechten voortgebracht. Van oudsher is er een zeer gevarieerde keuken, waarin Griekse, Romeinse, Arabische, Armeense, Franse en Turkse invloeden terug te vinden zijn.
Scroll naar beneden om de september korting te bekijken
Veelgestelde vragen
Heeft Orontes de Pijp zitgelegenheid buiten?
Kan ik in Orontes de Pijp met een creditcard betalen?
Wil je een tafel reserveren bij Orontes de Pijp?
Wie de streek Hatay of Antakya (het oude Antiochië) kent zal onze gerechten voor een groot deel herkennen. Uitsluitend op houtskool gegrilde vlees- en visschotels vormen de basis van onze keuken, maar een grote variëteit aan salades en mezes zijn van groot belang voor de uitgebreide opening van de maaltijd. Producten uit de streek zoals granaatappelsaus, kruiden, peperpuree en kikkererwten voor de humus worden exclusief voor Orontes geïmporteerd. Daarnaast gebruiken wij olijfolie en verse ingrediënten.
