Piri Piri Amsterdam

Geweldig
5.5/6
6 Reviews
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.6/6483

Portugalia

Centrum
Mediterraans
5.3/6158

Over Piri Piri Amsterdam

Of u nu in de stad bent voor zaken of omdat u er gewoon even lekker eruit wilt om heerlijk te eten op Portugese wijze, restaurant Piri Piri doet er alles aan om het u naar de zin te maken. Met vegetariërs en zelfs gasten met een glutenallergie wordt rekening gehouden. Piri Piri bereidt alles vers op houtskool dat geeft al een sfeer en zeker de geur en smaak ervan.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
zaterdag
16:00 - 22:00
zondag
16:00 - 21:00
maandag
16:00 - 21:00
dinsdag
16:00 - 21:00
woensdag
16:00 - 21:00
donderdag
16:00 - 21:00
vrijdag
16:00 - 22:00

Adres

Piri Piri Amsterdam
Van der Hoopstraat 94
1051 VL Amsterdam

Menu highlights

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Halve Frango Piri Piri

Halve Portugese kip piri piri
€ 5,95

Hele Frango Piri Piri

Hele Portugese kip piri piri
€ 9,95

Frango Menu 1

Halve Portugese kip piri piri met keuze uit: gebakken patatas/gepoft aardappel/rijst + salade
€ 9,95

Meer over Piri Piri Amsterdam, Amsterdam

Piri Piri kunt u eten zoals u het graag heeft. Naturel, Pittig of Extra Pittig. Ook kunt u terecht voor andere gerechten zoals; Kalf Spareribs, en meer. Nu ook diverse broodjes. Bij reservering van groepen of partijen kunnen wij ook vegetarisch, voorgerechten en nagerechten serveren.

Piri Piri Amsterdam biedt nu een eenvoudige menukaart met een klein of groot wereldgerecht van scharrelkip (halal) dat roterend wordt gegrild in zijn eigen sappen met als resultaat heerlijke sappige krokante kip. En samen met de hete piri-piri saus (olie, cayennepeper, chilipeper en keukenzout), die oorspronkelijk uit Amerika door Portugese zeevaarders naar Afrika werd gebracht, wordt dit een echte smaaksensatie. Bij de kip, kalf spareribs worden aardappelen, maïskolf, salade en/of stokbrood geserveerd. Er worden Portugese wijnen, bier en frisdrank geschonken. Met vegetariërs en zelfs gasten met een glutenallergie wordt rekening gehouden. Piri Piri kunt u eten zoals u het graag heeft. Naturel, Pittig of Extra Pittig. Ook andere gerechten bereiden wij. Zoals Kalf Spareribs, en meer. Nu ook diverse broodjes. Bij reservering van groepen of partijen kunnen wij ook vegetarisch, voorgerechten en nagerechten serveren.

6 Piri Piri Amsterdam Reviews

Geweldig
5.5/6
6 Reviews
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Kort
Sfeer:Gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
"Uitstekend"
6/6
Mark H.één jaar geleden · 1 review

Het eten is daar werkelijk fantastisch. Het is misschien niet het mooiste restaurant, maar de gastvrijheid en het heerlijke eten maken een hoop goed :)

"Uitstekend"
6/6
Willy S.één jaar geleden · 1 review

Goede bediening, heerlijk eten. De aankleding van het restaurant was portugees. Jammer dat het er in utrecht niet zo,n restaurant is. Dan maar gauw weer naar Amsterdam.

"Uitstekend"
6/6
Constance M.één jaar geleden · 1 review

The menu was small but the food was amazing ! The owner even showed use how the food was cooked. It was nice :) recommend it for a quick bite !