Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
West
Piri Piri Amsterdam

Piri Piri Amsterdam

Mediterraans

Gerecht voor ongeveer11€

Foto's van restaurant Piri Piri Amsterdam in West, Amsterdam
Piri Piri Amsterdam is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Piri Piri Amsterdam

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 21:00
Thursday
16:00 - 21:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
16:00 - 22:00
Sunday
16:00 - 21:00
Monday
16:00 - 21:00
Tuesday
16:00 - 21:00
Wednesday
16:00 - 21:00

Meer informatie over het restaurant: Piri Piri Amsterdam

Of u nu in de stad bent voor zaken of omdat u er gewoon even lekker eruit wilt om heerlijk te eten op Portugese wijze, restaurant Piri Piri doet er alles aan om het u naar de zin te maken. Met vegetariërs en zelfs gasten met een glutenallergie wordt rekening gehouden. Piri Piri bereidt alles vers op houtskool dat geeft al een sfeer en zeker de geur en smaak ervan.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Piri Piri Amsterdam met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Heeft het restaurant Piri Piri Amsterdam parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Piri Piri Amsterdam heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Piri Piri Amsterdam?

Piri Piri kunt u eten zoals u het graag heeft. Naturel, Pittig of Extra Pittig. Ook kunt u terecht voor andere gerechten zoals; Kalf Spareribs, en meer. Nu ook diverse broodjes. Bij reservering van groepen of partijen kunnen wij ook vegetarisch, voorgerechten en nagerechten serveren.

Piri Piri Amsterdam biedt nu een eenvoudige menukaart met een klein of groot wereldgerecht van scharrelkip (halal) dat roterend wordt gegrild in zijn eigen sappen met als resultaat heerlijke sappige krokante kip. En samen met de hete piri-piri saus (olie, cayennepeper, chilipeper en keukenzout), die oorspronkelijk uit Amerika door Portugese zeevaarders naar Afrika werd gebracht, wordt dit een echte smaaksensatie. Bij de kip, kalf spareribs worden aardappelen, maïskolf, salade en/of stokbrood geserveerd. Er worden Portugese wijnen, bier en frisdrank geschonken. Met vegetariërs en zelfs gasten met een glutenallergie wordt rekening gehouden. Piri Piri kunt u eten zoals u het graag heeft. Naturel, Pittig of Extra Pittig. Ook andere gerechten bereiden wij. Zoals Kalf Spareribs, en meer. Nu ook diverse broodjes. Bij reservering van groepen of partijen kunnen wij ook vegetarisch, voorgerechten en nagerechten serveren.