Reviews Piri Piri Amsterdam

WestMediterraans
Geweldig
5.5/6
6 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 3 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Olijfje

Centrum
5.6/6621
Olijfje

Portugalia

Centrum
5.3/6186
Portugalia

6 Piri Piri Amsterdam Reviews

Lees hier beoordelingen over Piri Piri Amsterdam. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Piri Piri Amsterdam hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Piri Piri Amsterdam.

Geweldig
5.5/6
6 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sfeer:Gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten is daar werkelijk fantastisch. Het is misschien niet het mooiste restaurant, maar de gastvrijheid en het heerlijke eten maken een hoop goed :)

"Uitstekend"
6/6
Willy S.2 jaar geleden · 1 review

Goede bediening, heerlijk eten. De aankleding van het restaurant was portugees. Jammer dat het er in utrecht niet zo,n restaurant is. Dan maar gauw weer naar Amsterdam.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

The menu was small but the food was amazing ! The owner even showed use how the food was cooked. It was nice :) recommend it for a quick bite !

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Kip piri piri was heerlijk! Wij komen zeker weer terug!

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Voor een afhaalmaaltijd is dit zeker acceptabel. De kip vonden we erg lekker, maar de spareribs veel te vet. Aardige maar onwennige bediening. Dat is niet verwonderlijk omdat dit echt een afhaaltent is, zoals ook door de kok zelf werd bevestigd. Het eten werd nogal verstoord door alle luidruchtige discussies over berzorgbeslommeringen bij Zaanstraat (3x kippetjes naturel!) en Lijnbaansgracht (2x spareribs!). Wanneer ik in de buurt zou wonen zou ik er zeker nog een keer een kippetje bestellen, maar uit eten ga doe je in een restaurant, niet in een afhaaltent. Het zou goed zijn dit duidelijk te maken op de diverse websites. Wij verwachtten een Portugees restaurant met de daarbij behorende sfeer en/of entourage zoals gesuggereerd op de website, dus het was een beetje teleurstellend.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Elke keer weer ontzettend lekkere Piri Piri kip en ook spareribs! Echte aanrader en absoluut een goede prijs. Ik ben inmiddels al 6 x geweest.