Reviews over Bistro Pomona (8)
Lees wat andere mensen van Bistro Pomona vinden. Alle restaurantreviews zijn geschreven door geverifieerde Quandoo-gebruikers. Ontdek meer over Bistro Pomona door tips en scores van andere restaurantbezoekers te raadplegen. Met betrouwbare reviews kom je erachter wat andere gasten zo goed vonden aan Bistro Pomona en kun je met vertrouwen een tafel reserveren!
8 reviews
8 reviews
- Nieuwste eerst
- Als beste beoordeeld
- Laagste beoordeling
Nettes Ambiente und gute Innenstadtlage. Der Service hätte aber etwas aufmerksamer sein können.
aardige bediening , goed geluidsniveau. Wat lange wachttijden, maar we waren door de recensies gewaarschuwd...
Leuk tentje, alleen jammer dat je anderhalf uur op je eten moet wachten terwijl het restaurant half vol zit. Eten wel ok geen hoogstandje
Atmosphere and food quality were ok. But dishes were small, especially after such a long wait. Could be better.
Chef was ziek, waardoor de keuken wat problemen had. Dat werd opgelost. Er werd tegen een 'leuk prijsje' van alles geserveerd (ipv a la carte). Een was goed! We hadden vooraf geen prijs afgesproken, waardoor het een beetje gissen was en onze groep zelf de waarde ging bepalen van wat geserveerd was. Het risico daarvan is dat een en ander tegenvalt. Enige punt van kritiek is dat de kok later op de avond buiten zat en zijn ongenoegen meende te moeten uiten over het feit dat hij niet optimaal had kunnen werken. Daar heb ik als gast niet zo veel mee te maken. Ook beter dus om meteen een prijs te communiceren.
Mooie ambiance en aardig personeel. De charcuterie was erg veel, maar wel heerlijk! Sympathieke gastheer. Kom snel weer terug.
Eten is superieur , portie zijn ook goed de kok komt zelf ook nog een uitleg geven, hoe hij precies het gerecht heeft gemaakt, klasse De scropino's zijn heerlijk :-)
De bediening was slecht. Er waren weinig andere gasten, maar toch duurde het drie kwartier voordat er iets geserveerd werd. Oninteresant eten. Kosten voor drie personen 90 euro, kwaliteit was niet meer dan 45 waard.