Over Restaurant Chow
Meer informatie over het restaurant: Restaurant Chow
Welkom in de unieke wereld van Restaurant Chow. Met een onzettend fascinerende inrichting van kunstobjecten en vintage meubels zult u vast en zeker een onvergetelijke diner meemaken in een zeer bijzondere ambiance. Bij Chow vindt u de beste van Azië met Westerse invloeden. Spannende gerechten zoals Dutch mussels in Thai style, Rib-Eye Wasabi/Hollandaise, Beef Teriyaki en Blackened Tuna "Koikuchi" soya zijn te vinden bij Chow. Ook kunt u op een zomerse dag heerlijk genieten op het ruime terras met wel 80 zitplaatsen! Restaurant Chow is gelegen aan de Rozengracht in het hart van Amsterdam.
Veelgestelde vragen
Serveert het restaurant Restaurant Chow Aziatisch eten?
Kan ik in Restaurant Chow met een creditcard betalen?
Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Chow?
Na de heropening van de Amsterdamse succesformule Rose's Cantina in december 2012, wordt voor de tweede keer de creativiteit van mede-eigenaar Casper Reinders ingeschakeld. Ditmaal zal het oude Manzano, Rozengracht 106, een flinke make-over ondergaan. Dit kan geen toeval zijn. Dit historische pand is het oude proeflokaal van Bols. De samenwerking tussen Casper en Bols is bijzonder. Na een jarenlange samenwerking en de custom made 21 jenever fles van Vincent van de Waal, zullen zij op deze locatie waar zij samenkomen weer veel voor elkaar betekenen. Niet alleen zal het interieur worden aangepakt, maar ook de naam en het menu zullen een complete metamorfose ondergaan.
Vanaf 29 augustus opent dit nieuwe restaurant zijn deuren onder de naam Chow. Chow is een Aziatische brasserie met westerse invloeden. Oftewel Pan Asian Kitchen voor ieder wat wils.
Lex Kok (what’s in a name!) zwaait de scepter in de keuken van deze Aziatische brasserie en zal met zijn team garant staan voor het creëren van de heerlijkste gerechten. Dit vakmanschap proefden we al eerder van hem bij de George restaurants en Le Garage.
In het interieur en op het ruime terras op de courtyard van Chow zullen we weinig terugzien van het Aziatische aspect. Zoals we van Casper Reinders en Thijs Murre gewend zijn, zullen het spannende tegenstrijdigheden worden tussen keuken en interieur.
Na Jimmy Woo, Lion Noir, Roses Cantina en nog een handvol succes zaken, zal Amsterdam wederom een nieuw interieur/restaurant concept rijker zijn.