Reviews Restaurant Dionysos

CentrumGrieks, Mediterraans, Europees
Uitstekend
5.2/6
151 Reviews
Restaurant Dionysos Rotterdam image 1
Restaurant Dionysos Rotterdam image 2
Restaurant Dionysos Rotterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

151 Restaurant Dionysos Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Dionysos. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Dionysos hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Dionysos.

Uitstekend
5.2/6
151 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Eric W.één dag geleden · 1 review

Zoals altijd was het eten en de bediening weer uitmuntend. De volgende afspraak staat alweer.....

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ellie d.12 dagen geleden · 1 review

Van de muziek moet je houden. Was wel gezellig hoor, maar zonder is ook leuk

"Uitstekend"
6/6
Susanna Z.één maand geleden · 1 review

Super leuk restaurant. Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Genoten van de muziek ( live)

"Uitstekend"
6/6
Hans W.één maand geleden · 1 review

In 1 woord: goed. De volgende keer gaan we weer

"Gemiddeld"
3/6
Raimon d.6 maanden geleden · 1 review

Het was niet wat we ervan verwachten, personeel, voornamelijk de wat oudere man was zeer ongeinteressserd in zn gasten, tijdens het opdienen keek hij al de andere kant op in plaats naar onze tafel. we hadden geen bestek, dat hadden we gebruikt voor het voorgerecht. Dus toen we dat aangaven kregen we een verveeld antwoord dat we dat al hadden, als hij bij het opdienen naar onze tafel had gekeken had het het zelf kunnnen zien, uiteindelijk 1 vork erbij gekregen. De rest van het personeel is heel erg aardig en behulpzaam, alleen e.e.a. komt wel erg gaotisch over. Het eten,.... we zijn hier vroeger wel vaker geweest, en helaas is het niet meer wat het was. niet slecht, dat niet. (alhoewel de mensen naast ons iets zwartgeblakerd kregen dat naarmijn mening niet eens uitgeserveerd had mogen worden, deze mensen hebben het ook terug gestuurd). Het voorgegrecht voor twee personen was zeker niet bijzonder, de gehaktballetjes droog en stug, kaasballetjes koud, de wijnbladeren stug en niet gaar volgens mij, en veel te weinig brood. Alles bij elkaar voor twee personen als voorgerecht zeker wel genoeg, maar moet wel zeggen dat voor bijna 20 euro je wel wat kwaliteit meer mag verwachten. ik had het idee dat deze voorgerechten van te voren al zijn geprepareerd, zo klaar om uit te serveren, en dat voor 20 euro,... het hoofdgerecht smaakte goed, maar de bij bestelde salade stelde weinig voor, wel genoeg,.... maar sla, tomaat, komkomer, een enkele olijf en een heel klein beetje feta kaas, voor zes euro,.... hmmmm. op aangeven van de oude meneer hadden we deze erbij genomen maar met de hoeveelheid van het hoofdgerecht was deze salade echt niet nodig. De toiletten waren ook niet helemaal in orde begreep ik van mijn vrouw, en toen zij ging hoorde dat het ook niet helemaal lekker ging in de keuken, de Griekse scheldwoorden (geleerd op vakanties :-) ) waren goed te horen. (als je naar het toilet gaat kom je langs de open keuken). Al met al niet slecht gegeten, het voorgaande klinkt misschien heel negatief, maar we zijn beter gewent van andere Griekse restaurants, maar ook van hun zelf vroeger, een beetje vergane glorie.

"Gemiddeld"
3/6
Marian D.2 jaar geleden · 1 review

Restaurant Dionysos is ons tegengevallen. Bij binnenkomst werden we gelijk naar onze tafel gebracht zonder te vragen of wij misschien onze jassen uit wilden doen. We zagen ook zo snel geen kapstok. Toen ik rondkeek zag ik dat alle gasten hun jas over hun stoel hadden hangen. Erg ongezellig!!! Het eten was deels goed, de zalm, maar de mixed grill Kreta was vrij smakeloos en dan vooral de kipgyros. Het personeel is irritant aanwezig en erg humeurig. Voor de bijgerechten worden flinke prijzen gevraagd, een kleine salade voor ruim 6 euro en een schaaltje tzaziki voor meer dan 5 euro. Niet alles was slecht, de koffie Dionysos was verrukkelijk. Maar dit is voor ons geen reden om hier nog eens terug te komen.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was voortreffelijk, de bediening was zeer storend, gesprekken tussen obers direct naast je tafel is niet prettig. ze geven je het gevoel dat je snel weg moet zijn, we waren nog met het voorgerecht bezig toen de borden weg werden gehaald en vraag kwam of ze het hoofdgerecht konden brengen. Bij de opmerking dat we nog niet klaar waren met het voorgerecht kregen we een geïrriteerde blik en liep de ober weg. een andere ober bij wie we het hebben gemeld heeft netjes nieuwe borden gebracht zodat we het voorgerecht af konden maken. nogmaals het eten is echt goed de bediening zeer matig en de sfeer doet denken aan een eetzaal bij een all inclusief resort. iets meer aandacht voor de klant,de verlichting en een wat gezelligere indeling en het is een echt top restaurant.

"Gemiddeld"
3/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Ik had aangegeven dat ik glutenvrij wou eten vanwege mij glutenintolerantie. Maar in het restaurant niemand heeft de tijd genomen om mij uit te leggen welke gerechten ik mocht eten, en welke niet, of alternatieven voor garnieur te geven, wat heel verleveld is voor iemand die met rust en pleziet uit wil eten: In het restaurant kreeg ik de gewone kaart en geen glutenvrij kaart.Toen ik vroeg, wat kon ik eten, was het antwoord: We bereiden alles in het gril voor, dus dat is geen probleem. Maar er waren veel gerechten met saucen die ik niet wist of ik mocht of niet eten. Niemand kon de tijd nemen om mij uit te leggen welke gerechten ik mocht eten, of welke opties ik had. Toen ik een gerecht bestelde (zalm), was het antwoord: dat kan, maar dan zonder sauce. Dus ik kreeg de zalm, zonder sauce, maar ook geen andere ganrniteur en geen andere optie aangeboden. Geen geniet voor iemand zoals ik met gluten intolerantie.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

We gingen met onze kleinzoons met vriendinnen eten bij Dionysos. We begonnen met een gevarieerd voorgerecht met vlees en vis. Heel erg lekker en daarbij deden ze niet zuinig met brood. Voor het hoofdgerecht namen we alle zes iets anders en zo ook voor het toetje. We waren het er alle zes over eens, dat we echt heerlijk hadden gegeten en dat de bediening zeer correct en vriendelijk was. Kortom we hadden een heel gezellige avond, voor herhaling vatbaar, dus.

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Een schoon en sfeervol restaurant. Het eten was buitengewoon goed en er was live muziek. Er is een garderobe waarvan professioneel gebruik word gemaakt met het collecteren van de jassen met token met uw persoonlijke nummer. Het personeel spreekt gebrekkig Nederlands of totaal geen Nederlands. Het duurde een uur voordat ons hoofdmenu er was, "Druk in de keuken" volgens het personeel alhoewel het restaurant voor zo'n 70% vol zat. Excuses waren aangeboden, een maal drank naar keuze gratis van het huis en 15% korting ontvangen dus het was goed opgelost. Indien wij niet hadden moeten wachten voor een uur op het hoofdmenu (drank en dessert was wel vlot) had ik 6/6 gegeven.