Restaurant In Den Rustwat

Kralingen-CrooswijkFrans
Uitstekend
5.4/6
16 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Floc Restaurant

Centrum
5.2/622
Floc Restaurant

Bistro Robert

Scheveningen
4.9/68
Bistro Robert

Over Restaurant In Den Rustwat

Restaurant In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.

Openingstijden

Vandaag gesloten
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Friday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Saturday
18:00 - 22:00

Adres

Restaurant In Den Rustwat
Honingerdijk 96
3062 NX Rotterdam

16 Restaurant In Den Rustwat Reviews

Uitstekend
5.4/6
16 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Service:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
"Uitstekend"
6/6
Hercules H.2 jaar geleden · 1 review

What can I say about friends of 30 years? Maybe the best restaurant in Rottedam? In den Rustwat, other than being difficult to beat in any respect, is part of this city's history and definitely of my own.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

De prijs kwaliteit verhouding is hier dik in orde en de bediening is lekke los, daar houden wij van. Wij komen er graag terug. Aan te bevelen.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Heerlijk gegeten,(4 gangen menu) mooi opgemaakte borden echte kunstwerkjes. De zeebaars in het voorgerecht moesten we wel even zoeken, was erg klein .....maar de schol in het warme voorgerecht maakte dat weer goed. We vonden de wijnen van het arrangement niet zo geweldig bij de gerechten, hebben weleens lekkerdere wijnen op. De bediening was erg vlot , er zat precies genoeg tijd tussen de gerechten. Wel vinden we de flessen water altijd jammer, zonde van het geld, kraanwater is ook prima. Later zagen we dat er op de tafel naast ons een karaf (vrijwel onzichtbaar omdat het een zwarte vaas leek....) water stond, blijkbaar kon dat dus ook. Ons werd echter geen keuze gelaten hier moet je dus blijkbaar naar vragen wat ik de volgende keer zeker zal doen. Al met al kost het wel wat maar je krijgt er ook bijzonder lekker eten voor.

Meer over Restaurant In Den Rustwat, Rotterdam

Restaurant In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Vroeger werd Restaurant In Den Rustwat liefkozend het ‘verversingslokaaltje’ genoemd. Dat is het eigenlijk nog steeds: als u restaurant In Den Rustwat verlaat, zorgt het restaurant ervoor dat u zich een beter mens voelt.

Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.