Menukaart van Restaurant In Den Rustwat
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Makreelfilet op Peruaanse wijze
Mackerel fillet on Peruvian way
Kalfstartaar, sjalottendressing, brioche
Veal tartare, shallot dressing, brioche
Aspergesoep met croutons en ei
Asparagus soup with croutons and egg
Barberie eendenborst, witlof, kerrie
Barberie duck breast, chicory, Curry
Schelvisfilet, groene asperges, rösti
Haddock fillet, green asparagus, rösti
Risotto bitterballen, lentegarnituren, Parmezaanse schuim, tuilles
Risotto croquettes, spring mountings, Parmesan foam, tuilles
Nagerechten
“Escher” koffiebladerdeeg met perenparfait, peer geïnfuseerd met koffie, hazelnoot croustillant
"Escher" coffee puff pastry with pear parfait, pear infused with coffee hazelnut croustillant
Kaas van Bourgondisch lifestyle
Cheese of Burgundian lifestyle
Meer informatie over het restaurant: Restaurant In Den Rustwat
Restaurant In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.
Veelgestelde vragen
Kan ik in Restaurant In Den Rustwat met een creditcard betalen?
Heeft Restaurant In Den Rustwat zitgelegenheid buiten?
Wil je een tafel reserveren bij Restaurant In Den Rustwat?
Restaurant In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Vroeger werd Restaurant In Den Rustwat liefkozend het ‘verversingslokaaltje’ genoemd. Dat is het eigenlijk nog steeds: als u restaurant In Den Rustwat verlaat, zorgt het restaurant ervoor dat u zich een beter mens voelt.
Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.
