Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Kralingen-Crooswijk
Restaurant In Den Rustwat

Restaurant In Den Rustwat

Frans

Gerecht voor ongeveer24€

Foto's van restaurant Restaurant In Den Rustwat in Kralingen-Crooswijk, Rotterdam
Restaurant In Den Rustwat is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Restaurant In Den Rustwat

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Friday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Saturday
18:00 - 22:00
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 15:00
18:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Restaurant In Den Rustwat

Restaurant In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Restaurant In Den Rustwat Frans eten?

Ja, het restaurant Restaurant In Den Rustwat serveert Frans eten

Kan ik in Restaurant In Den Rustwat met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro, Amex.

Wil je een tafel reserveren bij Restaurant In Den Rustwat?

Restaurant In Den Rustwat gelegen aan de Honingerdijk huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Vroeger werd Restaurant In Den Rustwat liefkozend het ‘verversingslokaaltje’ genoemd. Dat is het eigenlijk nog steeds: als u restaurant In Den Rustwat verlaat, zorgt het restaurant ervoor dat u zich een beter mens voelt.

Marcel van Zomeren is de patron-cuisinier, de keuken is zijn domein. Zeg je Marcel, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren. En sauzen. Hij maakt alles zelf. Liefst laat hij de zorgvuldig gekozen ingrediënten zo veel mogelijk in hun waarde, maar wel met zijn eigen smaakhandtekening eronder. De klassieke Franse keuken is zijn basis – hij weet nog hoe echte sauzen bereid worden – maar evenzeer is hij een nieuwsgierige autodidact met altijd weer nieuwe ideeën. Precies dat maakt de keuken van IDRW zo verrassend eigen.