Quandoo
(NL) Nederlands
5.5 /6 Geweldig 172 Beoordelingen

Restaurant Karakter

Centrum Internationaal €€€ +100
Reserveren
Aanvraag
-
1 persoon
+
{{ capacity }}
Wilt u reserveren voor een grotere groep? Dien hier een aanvraag in!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Er is geen reservering beschikbaar voor deze zoekopdracht.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Selecteer uw keuze
{{ area.name }}
Dit is het enige beschikbare mogelijkheid

Over Restaurant Karakter

Seizoensgebonden en dagvers met veel biologische producten, dat is Restaurant Karakter. Chefs en tevens eigenaren Nathan en Pety koken met een zoals zij dat noemen 'culinair bewustzijn'. Dat wil zeggen dat het menu zowel duurzaam als ontzettend lekker moet zijn. Één van de belangrijkste kenmerken van Karakter is dat er geen vaste kaart is. Het menu wordt per één á twee weken vernieuwd, op deze manier kunnen de chefs altijd actueel inspelen op het aanbod. Karakter huist op het Westelijk Handelsterrein. Zware houten balken aan het plafond en de originele houten vloer maken duidelijk dat dit een historische locatie is. Antieke kroonluchters verspreiden warm licht dat in combinatie met flakkerende kaarsjes en oude jazzmuziek zorgt voor een aangename sfeer.

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 18:00 - 23:00
  • Woensdag 18:00 - 23:00
  • Donderdag 18:00 - 23:00
  • Vrijdag 18:00 - 23:00
  • Zaterdag 18:00 - 23:00
  • Zondag Gesloten
Restaurant Karakter, Van Vollenhovenstraat 15, 3016 BE Rotterdam

Meer informatie

De gerechten worden van producten gemaakt welke op dat moment verkrijgbaar zijn. Er wordt gebruik gemaakt van veel biologische producten en producten vanuit de regio. Het gebruik van verse, biologische producten is erg afhankelijk van de grillen van de natuur, zo ook de aanvoer van verse vissen. Per dag wordt er bepaald, mede aan de hand van advies van de leveranciers welke producten van optimale kwaliteit zijn om in te kopen. Van deze producten worden door mooie samengestelde menu’s gemaakt.

Restaurant Karakter biedt de onderstaande verrassingsmenu's. U kunt uzelf natuurlijk lekker laten verrassen met een verrassingsmenu, maar ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en bijzonderheden houdt restaurant Karakter uiteraard rekening. Ook vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom, Karakter bereidt graag een variant op het menu welke vegetarisch is. Het is fijn wanneer u dit bij de reservering reeds door wilt geven.

Alle menu's zijn inclusief een amuse, brood bij het voorgerecht en onbeperkt ijswater.

drie gangen 35,50

vier gangen 42,50

vijf gangen 49,50

zes gangen 56,50


Bij het diner wordt er geadviseerd om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement (ook een half wijnarrangement is mogelijk).

172 Beoordelingen

5.5 /6 Geweldig 172 Beoordelingen
Prijs-Kwaliteitverhouding: Zeer gunstig
Wachttijd: Geen wachttijd
Eten: Heerlijk
Geluidniveau: Rustig
Service: Uitstekend
Atmosfeer: Uitstekend
103 6
62 5
4 4
2 3
1 2
0 1
1 beoordeling tot nu toe 6
18.06.2017 00:55

Heerlijk eten! Heerlijke wijn! Mooie plek! En super toffe bediening! Echt een aanrader! Je wordt verrast met prachtige en smakelijke gerechten die met zorg en liefde zijn bereid.

1 beoordeling tot nu toe 6
07.06.2017 06:35

Mooie locatie, het eten is een waar festijn, van kijken, ruiken en proeven van heerlijke bijzondere en pure smaken. We gaan zeker nog eens terug.

1 beoordeling tot nu toe 6
31.05.2017 10:20

Top gegeten en prettige bediening. Met hele gezin gegeten en ook de kinderen vonden het lekker en leuk. We mochten meekijken in de (open) keuken en proeven. Erg aan te bevelen!

1 beoordeling tot nu toe 6
31.05.2017 10:12

Uitstekende gerechten van het verrassingsmenu en voorzien van een verrassend en voortreffelijk wijnarrangement, prima bediening en servicegericht personeel (dat laatste vanwege onze sportfietsen). Een absolute aanrader!

1 beoordeling tot nu toe 6
28.12.2015 08:12

Met eerste kerstdag hier gegeten. Mooie gerechten gegeten. ook voor echte vleeseters vielen de vegetarische gerechten goed in de smaak. De wijnkeuzes waren mooi, pasten goed bij de gerechten, uit niet alledaagse regio's en werden uitgebreid toegelicht. Zwarte brigade deed het erg goed. Wijn werd op tijd bijgevuld en de tijd tussen de gerechten (6 gangen) was goed. Het enige mini minpuntje was dat ik de wauwfactor mistte. Zeker het nagerecht was erg complex en zoeken naar de goede smaakcombinaties. Die waren er wel, maar door de vele componenten was het zoeken. Het was net geen geheel. Dit bezoek was voor ons de eerste keer, maar vast niet de laatste.

1 beoordeling tot nu toe 6
20.09.2015 15:12

Het was zeer goed. We kozen voor een drie gangen menu. We hadden één niet vleesetende persoon, daar werd een uitstekende oplossing geïmproviseerd, door de ober in overleg met de chef-kok. In het begin van de avond was het wat fris aan onze tafel omdat we vlak bij de deur zaten. De privacy was uitstekend, we hadden geen last van de overige tafels en zij niet van ons. Het personeel heeft veel individuele aandacht voor ons. Bij het verlaten van het restaurant heb ik de dame die ons bediende ook gecomplimenteerd, de keuken hebben wij drieën ook bedankt voor het heerlijke eten en gastvrijheid

1 beoordeling tot nu toe 5
28.08.2016 21:04

Van het weekend erg lekker gegeten bij restaurant Karakter. De prijs-/kwaliteitverhouding is zo goed dat andere restaurants er nog wat van zouden kunnen leren. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de gerechten, maar ook voor de goede service van het bedienend personeel. Het concept met het verrassingsmenu is ook zeer geslaagd. Twee kleine aandachtspuntjes: De tafel die we toegewezen hebben gekregen was een beetje aan de kleine kant voor 4 personen. Daarnaast werden de wijnen niet door de bediening onder de aandacht gebracht. Als ze een wijnkaart hadden laten zien of wellicht een arrangementje oid hadden genoemd dan hadden we waarschijnlijk iets anders besteld dan de huiswijn. Desalniettemin hele goede eerste ervaring bij Karakter en ik kom zeker nog eens terug!

2 beoordelingen tot nu toe 6
09.05.2017 21:12

Karakter is de perfecte naam voor restaurant Karakter in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Het team bereidt biologische producten van hollandse bodem met een echt eigen karakter. Daarbij worden ook altijd perfect passende wijnen geserveerd. De gerechten zijn verrassend en van uitstekende kwaliteit. Ik ben nu een aantal keer bij Karakter geweest en het is telkens weer een feest om hier uiteten te gaan. Niet alleen vanwege de gerechten en de wijnen, maar ook het personeel maakt een etentje bij Karakter bijzonder. Dit restaurant verdient het om nog door veel liefhebbers van eerlijk en goed eten ontdekt te worden!

4 beoordelingen tot nu toe 5
03.01.2016 13:25

Op 30 december gegeten en echt genoten van de knusse ambiance en de overheerlijke gerechten met bijpassende wijnen die echt leuk gekozen waren. Ondanks dat het einde jaar was, zat toch de hele zaak vol en met maar 2 man bediening hebben ze toch de tijd genomen om alles goed uit te leggen en de aandacht te geven die nodig was terwijl ze echt hard moesten lopen. Complimenten voor deze 2 jonge mannen die ondanks de drukte echt een rust uitstraalden en ook al moesten we soms misschien wat langer wachten, dat was echt geen straf want we kregen ruim gevulde glazen wijn dus we vermaakten ons prima. Wij komen zeker terug!!!!

1 beoordeling tot nu toe 6
05.03.2016 18:01

Eten bij Karakter is niks minder dan een belevenis! Heerlijke, verrassende gerechten en veel persoonlijke aandacht van de medewerkers. Het wijnarrangement was ook erg goed met goedgekozen wijnen uit o.a. Nederland, Duitsland, Portugal en Griekenland. We hadden gekozen voor een driegangenmenu, maar omdat we het zo ontzettend lekker vonden hebben we gevraagd of we alsnog een viergangenmenu konden nemen. Daardoor aten we een tweede voorgerecht na het hoofdgerecht. Desondanks was de goedgekozen opbouw van de gerechten nog steeds te proeven en te begrijpen. In één woord: heerlijk!

4 beoordelingen tot nu toe 6
05.06.2016 08:25

Altijd fantastische gerechten waar je smaaksensaties en mooi opgemaakte borden krijgt die je echt blijven verrassen! Net als de wijnen want bij ieder gerecht echt een fantastisch passende wijn en de verhalen bij de wijn zeggen genoeg over de kennis en passie die het personeel heeft. Zowel de bediening als chef zijn echt heel gastvrij en doen alles om het de gasten aan niets te laten ontbreken. Met om de 2 tot 3 weken een nieuwe kaart kunnen wij lekker blijven genieten!

2 beoordelingen tot nu toe 5
09.10.2016 23:40

Bevlogen jonge mensen met mooie gerechten. Wisselend menu, met wensen kan rekening gehouden worden. Bijpassende wijnen worden met kennis van zake gepresenteerd. De zwarte brigade laat zich niet uit het veld slaan door kritische vragen. Waarom geen mximale score? Ruim van te voren gereserveerd kregen we met vijven een tafeltje vlak bij de deur en de open keuken: ondanks de frequente toevoer van koude lucht kregen sommigen prikkende ogen van de bakgeuren en konden we allemaal onze kleding luchten toen we thuis waren. Vraag om een andere tafel en een mooie culinaire avond licht in het verschiet

2 beoordelingen tot nu toe 6
25.08.2016 07:14

We hebben gisteren wederom heerlijk gegeten bij restaurant Karakter. Tot nu toe is het elke keer een feest! Super combinaties en verrassende smaken van het eten, gecombineerd met voortreffelijke wijnen. Daarnaast hele vriendelijke en aangename bediening, die elke keer weer zich de tijd neemt om uitleg te geven bij de verschillende gerechten en de wijnen. Wij komen zeker weer terug. (Ook al moeten wij daarvoor uit Zwitserland komen!) Super bedankt voor weer een geweldige avond bij restaurant Karakter!

1 beoordeling tot nu toe 5
06.12.2016 18:37

Toen wij aankwamen in het restaurant, bleek er iets mis te zijn gegaan bij de reservering van de tafel. Er werd wel meteen aangegeven dat die fout bij hen lag en er werd een tafel geregeld, terwijl het restaurant vol zat, waarbij men goed meedacht om een geschikte plaats ervoor te vinden. De houding van het personeel was vriendelijk en oprecht en men bood ons meteen een drankje aan om zich te excuseren. Vervolgens hebben we heerlijk gegeten. Bij de wijnen kregen we steeds een goede toelichting. Het was een zeer geslaagd diner.

1 beoordeling tot nu toe 6
28.12.2015 09:47

Zeer leuke locatie, gezellige inrichting, bekwaam personeel. Zeer deskundig wat de wijn betreft. Gisteren ons 3e Kerstdag daar gevierd met een heerlijk 5 gangen diner. Wij hebben genoten, elk gerecht was heerlijk. De porties waren klein, te klein, dachten we. Maar dit werd totaal teniet gedaan, de balans en de portiegrootte was precies zoals het hoort. Niet te veel en niet te weinig. Wij komen hier zeker nog terug. Hartelijk dank voor deze fijne avond.

1 beoordeling tot nu toe 6
21.11.2015 01:00

Een enorm leuke en vooral lekkere avond gehad bij restaurant Karakter in Rotterdam. Gelegen op een mooie lokatie, serveren ze je naar keuze een drie, vier, vijf of zes gangen diner. Geen menukaart, maar een totale verrassing met producten welke voorradig of van het seizoen zijn. De gerechten zijn een feest op je bord, de smaken knallen door je mond. Hoge klasse eten en verzorging, voor een hele goede prijs. Een aanrader !

1 beoordeling tot nu toe 6
01.02.2017 11:27

Super restaurnant ! We werden er super vriendelijk ontvangen, Jassen werden opgehangen, naar de tafel gebracht. Dit restaurant werkt met dagelijkse verse biologische producten. Mooie uitleg in het Engels gekregen en gekozen voor het 4 gangen verassings menu. Een persoon is vergetarisch. We hebben werkelijk genoten iedere gang was een feest. De biologische wijn was zalig en de bediening is Super. Dank voor de geweldige avond, we komen zeker terug !!!

4 beoordelingen tot nu toe 6
30.01.2016 09:21

In een fijne ambiance hebben n we van een 7-gangen highwine genoten. De bediening was heel vriendelijk, gaf uitstekende informatie en was nergens opdringerig. Heel prettig. De wijnen waren heel uitgesproken en doordacht gekozen. In combinatie met de spijzen ook erg verrassend, zo nu en dan. Handig: de taxistandplaats vóór de deur. Na zo n highwine geen overbodige luxe. Aanrader, we zouden hier zeker terug keren.

1 beoordeling tot nu toe 6
14.11.2016 16:11

We hadden gekozen voor een viergangenmenu met een wijnarrangement. Het eten was voortreffelijk, zo ook de uitleg over de verschillende wijnen. Deze meneer vertelde met zo veel liefde en enthousiasme over de wijnen en nam daar alle tijd voor. Grappig was dat de Duitse wijn in een glas van de betreffende wijnproducent werd geschonken. Wij hebben een fantastische avond gehad.

1 beoordeling tot nu toe 5
09.04.2017 15:13

Gastvrije ontvangst, vriendelijk personeel met aandacht voor de gasten. Werd gelijk gevraagd wat wij als aperitief wilden drinken, jammer dat daarbij geen hapje werd geserveerd. Duurde vrij lang voordat we onze amuse kregen. We hadden een 5-gangen diner. De gerechten smaakten heerlijk en zagen er mooi uit. Minpuntje het dessert, chocolade brownie (helaas te droog) met vers fruit, werd geserveerd in een schaaltje dat op een hondenetensbakje leek. Jammer.

1 beoordeling tot nu toe 5
06.12.2015 11:12

Wij hebben heerlijk gegeten, iedere keer weer een feestje. Vooraf eend op 4 manieren. Super. Tussengerecht buikspek en een soort koekje rond van bonen, in een heerlijke saus. Hoofdgerecht herten biefstukje en herten gehaktballetje. Allemaal prachtig opgemaakt. Het dessert was ook zalig, het stukje gevulde speculaas wat er bij zat, had ik nog wel extra mee willen nemen. Echt een verwennerij, om hier te eten.

6 beoordelingen tot nu toe 6
15.02.2016 10:00

We decided to spend our Valentine's Day in this lovely restaurant and we couldn't have chosen a better place. The place is beautiful and the food was very good, we had their Valentine's dinner chef menu which was a total surprise of flavors and taste. The service was excellent. I highly recommend this restaurant!

1 beoordeling tot nu toe 5
01.08.2016 14:35

Leuk restaurant op het west handels terrein. We hebben erg lekker gegeten. De tijd tussen de gangen was niet te kort en ook niet te lang. Toen het drukker werd naar mate de avond vorderde merkte je dat de bediening wat handjes tekort kwam. Maar wij stoorde ons er niet aan dat het tempo wat omlaag ging. we hebben een leuke avond gehad!

1 beoordeling tot nu toe 5
27.04.2016 09:21

We hebben echt super gegeten. Geen kaart, gewoon originele, heel smaakvolle gerechten met producten van het seizoen. Wat vooral opviel was de kennis van de sommelier. Hij wist heel veel, had natuurlijk mooie wijnen uitgezocht bij de gerechten. Ook gul en heel prettig. We twijfelde over de champagne (klein flesje) en hij trok zonder aarzelen een andere fles open, zodat we konden vergelijken.

1 beoordeling tot nu toe 6
04.05.2017 10:24

Een dikke 10 voor de ultieme beleving die we daar kregen. Een restaurant met een uniek concept...eten wat de pot schaft bij wijze van spreken...(je kunt altijd aangeven wat je niet lust). Vriendelijk personeel die ons precies wisten te vertellen wat we op ons bord kregen. We komen zeker een keer terug.

1 beoordeling tot nu toe 6
13.02.2017 09:41

Een geweldige avond gehad in "Karakter". Het 4-gangen diner was heerlijk, een verrassing van de kok. En een uitstekend bijpassend wijn-arrangement. Vlotte en plezierige bediening. Een van de weinige restaurants waar je zonder te vragen direct een karaf kraanwater op tafel krijgt. Zo hoort het. We komen hier beslist nog een terug.

1 beoordeling tot nu toe 6
01.02.2017 09:24

6 gangen verrassingsmenu incl wijnarrangement gekozen. We werden aangenaam verrast door allemaal heerlijke gerechten, die er ook nog eens fantastisch uitzagen, vergezeld met wijnen die het gerecht echt helemaal afmaakten. Nog even een groot compliment naar de sommelier die leuke en goede uitleg die we bij de wijnen gaf! Helemaal top!

1 beoordeling tot nu toe 6
31.10.2015 09:22

Het eten was heerlijk en werd prachtig gepresenteerd. Voor de Bob een wijn-arrangement erbij op maat, super geregeld! De bediening was erg sympathiek, leuk en vakkundig. Echt een sfeervol restaurant. Kortom het was een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar... dan laten we ons graag weer verrassen qua menu.

1 beoordeling tot nu toe 6
02.10.2016 20:16

Heerlijk gegeten! Eerder een keer gegeten, wat erg goed bevallen was! Erg fijne bediening en ook nog een het enige restaurant waar ze zo goed rekening houden met allergieën! Een echte aanrader! Altijd verrassende ingrediënten, heerlijke combinatie en een goed passend wijnarrangement. Als je van kwalitatief goed eten houdt een must!

2 beoordelingen tot nu toe 5
27.12.2016 17:41

Van een 6 gangen-diner genoten bij Karakter op 2de kerstdag. De smaken van het eten waren erg goed, zeker in combinatie met de wijnen, gewoon bijna perfect. Ook de opbouw van het 6 gangen-diner was goed gekozen. Bediening is professioneel en vriendelijk, dat zie je tegenwoordig ook lang niet altijd. Kortom, een topavond gehad en zeker voor herhaling vatbaar!

3 beoordelingen tot nu toe 6
08.02.2017 09:16

Food, wine, service and atmosphere. Everything was good. We ordered 5 course menu with wine arrangement. Enjoyed all the dishes and wine. Very much satisfied with what we got. The service staff's knowledge of wine was amazing. We will come back to this restaurant for sure in the future.

1 beoordeling tot nu toe 6
23.04.2016 00:35

Vorige week bij karakter gegeten en hebben enorm genoten we hadden een vier gangen menu maar uiteindelijk wilde we al zes de gangen en wat was het genieten. En dan de complimenten voor de medewerkers van Karakter wat prettig in omgang en heel netjes echt een restaurant met niveau

1 beoordeling tot nu toe 5
05.03.2017 01:26

We hebben heerlijk gegeten maar we misten wel een mandje met brood met een beetje boter, we hebben een 4 gangen menu genomen met een amuse vooraf, waar je in andere restaurants tussen de gangen door meestal nog wel eens kleine hapjes tussendoor krijgt was het hier echt alleen 4 gangen.. Jammer want het eten was heerlijk,

1 beoordeling tot nu toe 6
31.01.2016 09:51

30 januari gegeten bij Karakter. Volle tent, maar ondanks dat zeer goede service. Ook het eten was bijzonder lekker. We kregen zelfs nog een Koffie/Thee aangeboden aangezien het dessert in de ogen van de chef te lang duurde. Het stoorde ons absoluut niet, maar toch erg vriendelijk.

1 beoordeling tot nu toe 6
02.04.2016 16:14

Perfect restaurant. De ontvangst geeft je al een goed gevoel. Het eten was buitengewoon lekker en de uitleg perfect. Het is leuk om uit eten te gaan zonder dat je weet wat je gaat eten. de prijs is ook bijzonder aantrekkelijk. Al met al een heerlijke avond

2 beoordelingen tot nu toe 5
31.01.2017 09:03

Goed gegeten, verassend tot aan 't hoofdmenu, dat was wat je bij meer restaurants krijgt van dit niveau, hert was iets taai. Maar alles was echt lekker en super leuke sommelier, veel leuke informatie en heerlijke wijntjes erbij. Wat mij vooral aanspreekt is dat ze alles zo dichtbij proberen te halen en biologisch.

1 beoordeling tot nu toe 5
15.11.2015 01:07

Voor de tweede keer bij Karakter, weer heerlijk gegeten (vlees en visgerechten). 1e keer waren we met een groep collega's, er werd heel goed rekening gehouden met de allergieën van 4 verschillende mensen (van te voren gemaild). Ook vandaag was dat weer geen probleem. Lekkere wijn en bio drankjes, leuke, attente bediening.

1 beoordeling tot nu toe 6
05.12.2016 23:23

Eten was echt heerlijk, wij kozen het 4 gangen diner. Gastheer/bediening was heel gastvrij, vriendelijk en wist het gerecht en bijpassende wijnen goed uit te leggen. Hadden ook nog eens rekening gehouden met de verjaardag van mijn vriendin, speelde ze leuk op in.

1 beoordeling tot nu toe 5
02.01.2016 22:26

We hadden een wijnarrangement besteld bij ons diner. De sommelier die de gekozen wijnen toelichtte, was heel professioneel. Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld de Negroamaro uit Puglia erg lekker en de sommelier kon er direct nog meer over vertellen. Al met al een goede combinatie tussen de heerlijke gerechten en de wijnen.

1 beoordeling tot nu toe 5
09.07.2017 17:39

Erg lekker gegeten. Dingen die ik lust maar niet heel graag, werden bij Karakter omgetoverd tot elementen in hele lekkere gerechten. Ondanks dat je eet wat de pot schaft wordt er goed rekening gehouden met als je iets niet lust. Mijn man had een wijnarrangement dat erg goed paste.

1 beoordeling tot nu toe 6
22.05.2016 09:02

Dit moet je beleven! Wij vinden het echt elke keer een feestje ! Een fantastisch team wat zo vriendelijk en uitnemend is en vastbesloten is om je een heerlijke maaltijd in diverse gangen voor te schotelen met bijpassend smakende wijnen.

1 beoordeling tot nu toe 6
06.12.2016 09:16

zeer vriendelijk ontvangst en heele leuke gesprekken gehad met de persoon die de wijn serveerde. Het eten was boven verwachting super goed. Het concept dat men alleen menu kan kiezen is ook goed bevallen. Wij hadden een zeer geslaagde avond

1 beoordeling tot nu toe 5
13.11.2016 13:37

ontvangst was even wat minder maar dat werd later zeker goed gemaakt . Lekker gegeten en een 2 zeer vriendelijke obers . Origineel , want het is afwachten wat je krijgt , je kan niet zelf kiezen , maar dat viel goed uit . Aan te bevelen .

1 beoordeling tot nu toe 6
06.03.2016 08:00

Wij hebben genoten! Van binnenkomst tot vertrek is het een super ervaring geweest. Zowel de keukenbrigade als de bediening verstaan hun vak en de liefde voor het vak straalt er vanaf. Elke hap en elke slok wijn was genieten.

1 beoordeling tot nu toe 6
17.05.2017 11:44

Geweldig biologisch restaurant dat werkt met verrassingsmenu's. Je kunt kiezen uit 3 t/m 7 gangen. Elke gang is een feestje. De borden zijn prachtig opgemaakt en alle gerechten zijn tongstrelend. Fijne bediening, heerlijke wijnen. Wij komen zeker terug!

1 beoordeling tot nu toe 6
06.05.2017 10:24

Heerlijk gegeten! Leuk om verrast te worden met verfijnde gerechten. Wij genoten bij elk gerecht van een lekker wijntje, waarbij een goede uitleg werd gegeven over het soort wijn en de smaak. We komen zeker een keer terug!

1 beoordeling tot nu toe 6
06.03.2016 10:13

Er is een leuke aparte sfeer en een leuk concept. Erg goede uitleg van de bediening. Het eten was heel erg lekker en de bijpassende wijnen waren goed gekozen. Al met al een topavond gaan zeker vaker hierheen.

1 beoordeling tot nu toe 5
15.01.2016 07:14

De keuze in het restaurant is beperkt tot het aantal gangen, waarbij je kunt aangeven welke ingrediënten er echt niet in verwerkt mogen zitten omdat je ze niet lust of een allergie hebt. Wij kozen voor 4 gangen. Verrassende combinaties, mooi opgemaakte borden, heerlijk gegeten.

1 beoordeling tot nu toe 5
26.10.2015 11:17

Mijn vrouw en ik hebben er heerlijk gegeten, een 4-gangenmenu, met heel bijzondere ingrediënten. De bediening was attent. Het restaurant ligt in een complex van oude pakhuizen. Het enige dat wat tegenviel is het wat rommelige interieur. Dit mag wel wat strakker naar onze smaak.

2 beoordelingen tot nu toe 5
10.07.2016 09:29

Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. We kregen een extra gang vanwege het 6 jarig bestaan, heel attent. Ingrediënten waren allemaal even vers en top bereid. Echt een aanrader. Enig minpuntje is misschien de warmte in de zaak. Iets meer airconditioning is geen overbodige luxe.