Restaurant Karakter

Geweldig
5.5/6
207 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

De Basiliek

Centrum
5.3/6244
De Basiliek

Schlemmer

Centrum
5.1/6200
Schlemmer

Over Restaurant Karakter

Seizoensgebonden en dagvers met veel biologische producten, dat is Restaurant Karakter. Chefs en tevens eigenaren Nathan en Pety koken met een zoals zij dat noemen 'culinair bewustzijn'. Dat wil zeggen dat het menu zowel duurzaam als ontzettend lekker moet zijn. Één van de belangrijkste kenmerken van Karakter is dat er geen vaste kaart is. Het menu wordt per één á twee weken vernieuwd, op deze manier kunnen de chefs altijd actueel inspelen op het aanbod. Karakter huist op het Westelijk Handelsterrein. Zware houten balken aan het plafond en de originele houten vloer maken duidelijk dat dit een historische locatie is. Antieke kroonluchters verspreiden warm licht dat in combinatie met flakkerende kaarsjes en oude jazzmuziek zorgt voor een aangename sfeer.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 18:00
Friday
18:00 - 23:00
Saturday
18:00 - 23:00
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
18:00 - 23:00
Wednesday
18:00 - 23:00
Thursday
18:00 - 23:00

Adres

Restaurant Karakter
Van Vollenhovenstraat 15
3016 BE Rotterdam

Meer over Restaurant Karakter, Rotterdam

De gerechten worden van producten gemaakt welke op dat moment verkrijgbaar zijn. Er wordt gebruik gemaakt van veel biologische producten en producten vanuit de regio. Het gebruik van verse, biologische producten is erg afhankelijk van de grillen van de natuur, zo ook de aanvoer van verse vissen. Per dag wordt er bepaald, mede aan de hand van advies van de leveranciers welke producten van optimale kwaliteit zijn om in te kopen. Van deze producten worden door mooie samengestelde menu’s gemaakt.

Restaurant Karakter biedt de onderstaande verrassingsmenu's. U kunt uzelf natuurlijk lekker laten verrassen met een verrassingsmenu, maar ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en bijzonderheden houdt restaurant Karakter uiteraard rekening. Ook vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom, Karakter bereidt graag een variant op het menu welke vegetarisch is. Het is fijn wanneer u dit bij de reservering reeds door wilt geven.

Alle menu's zijn inclusief een amuse, brood bij het voorgerecht en onbeperkt ijswater.

drie gangen 35,50

vier gangen 42,50

vijf gangen 49,50

zes gangen 56,50

Bij het diner wordt er geadviseerd om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement (ook een half wijnarrangement is mogelijk).

207 Restaurant Karakter Reviews

Geweldig
5.5/6
207 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
"Uitstekend"
6/6
Rob V.4 maanden geleden · 3 reviews

We hebben weer heerlijk gegeten. De gangen werden vergezeld van mooie wijnen. Probleem met niet doorgekomen dieetwens werd netjes en soepel opgelost. Dus we komen zeker weer terug!

"Uitstekend"
6/6
Loraine M.één jaar geleden · 2 reviews

Het is er heerlijk eten en ze bieden goede service. Ze schenken er ook de meest fantastische wijnen! Ik zal er zeker vaker eten. Ze hebben een fan erbij!

"Uitstekend"
6/6
Jan J.één jaar geleden · 1 review

Erg verrasend, uitstekend gegeten met prima bijpassende wijnen. Aanrader, wij waren met z,n vieren , alle aandacht van het personeel het was echt een kwalitatief hoogwaardig menu!