Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Stadscentrum
Restaurant Karakter

Restaurant Karakter

Foto's van restaurant Restaurant Karakter in Stadscentrum, Rotterdam
Restaurant Karakter is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Restaurant Karakter

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Rolstoeltoegankelijk
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 18:00
Tuesday
18:00 - 23:00
Wednesday
18:00 - 23:00
Thursday
18:00 - 23:00
Friday
18:00 - 23:00
Saturday
18:00 - 23:00
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten

Meer informatie over het restaurant: Restaurant Karakter

Seizoensgebonden en dagvers met veel biologische producten, dat is Restaurant Karakter. Chefs en tevens eigenaren Nathan en Pety koken met een zoals zij dat noemen 'culinair bewustzijn'. Dat wil zeggen dat het menu zowel duurzaam als ontzettend lekker moet zijn. Één van de belangrijkste kenmerken van Karakter is dat er geen vaste kaart is. Het menu wordt per één á twee weken vernieuwd, op deze manier kunnen de chefs altijd actueel inspelen op het aanbod. Karakter huist op het Westelijk Handelsterrein. Zware houten balken aan het plafond en de originele houten vloer maken duidelijk dat dit een historische locatie is. Antieke kroonluchters verspreiden warm licht dat in combinatie met flakkerende kaarsjes en oude jazzmuziek zorgt voor een aangename sfeer.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Restaurant Karakter met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro, Amex.

Serveert het restaurant Restaurant Karakter Internationaal eten?

Ja, het restaurant Restaurant Karakter serveert Internationaal eten en serveert ook Zeevruchten, Frans, Nederlands

Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Karakter?

De gerechten worden van producten gemaakt welke op dat moment verkrijgbaar zijn. Er wordt gebruik gemaakt van veel biologische producten en producten vanuit de regio. Het gebruik van verse, biologische producten is erg afhankelijk van de grillen van de natuur, zo ook de aanvoer van verse vissen. Per dag wordt er bepaald, mede aan de hand van advies van de leveranciers welke producten van optimale kwaliteit zijn om in te kopen. Van deze producten worden door mooie samengestelde menu’s gemaakt.

Restaurant Karakter biedt de onderstaande verrassingsmenu's. U kunt uzelf natuurlijk lekker laten verrassen met een verrassingsmenu, maar ook met (dieet-)wensen, voorkeuren en bijzonderheden houdt restaurant Karakter uiteraard rekening. Ook vegetariërs zijn vanzelfsprekend welkom, Karakter bereidt graag een variant op het menu welke vegetarisch is. Het is fijn wanneer u dit bij de reservering reeds door wilt geven.

Alle menu's zijn inclusief een amuse, brood bij het voorgerecht en onbeperkt ijswater.

drie gangen 35,50

vier gangen 42,50

vijf gangen 49,50

zes gangen 56,50

Bij het diner wordt er geadviseerd om de gerechten te laten begeleiden met bijpassende wijnen in de vorm van een wijnarrangement (ook een half wijnarrangement is mogelijk).