Reviews Restaurant Karakter

Geweldig
5.5/6
207 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

De Basiliek

Centrum
5.3/6261
De Basiliek

Schlemmer

Centrum
5.1/6206
Schlemmer

207 Restaurant Karakter Reviews

Lees hier beoordelingen over Restaurant Karakter. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Restaurant Karakter hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Restaurant Karakter.

Geweldig
5.5/6
207 Reviews
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Rob V.5 maanden geleden · 3 reviews

We hebben weer heerlijk gegeten. De gangen werden vergezeld van mooie wijnen. Probleem met niet doorgekomen dieetwens werd netjes en soepel opgelost. Dus we komen zeker weer terug!

"Uitstekend"
6/6
Loraine M.één jaar geleden · 2 reviews

Het is er heerlijk eten en ze bieden goede service. Ze schenken er ook de meest fantastische wijnen! Ik zal er zeker vaker eten. Ze hebben een fan erbij!

"Uitstekend"
6/6
Jan J.één jaar geleden · 1 review

Erg verrasend, uitstekend gegeten met prima bijpassende wijnen. Aanrader, wij waren met z,n vieren , alle aandacht van het personeel het was echt een kwalitatief hoogwaardig menu!

"Uitstekend"
6/6
Johan E.één jaar geleden · 2 reviews

Gezellig restaurant met heel goede bediening waar je verrast wordt door de keuken met de mooiste en lekkerste gerechten met een goed wijnarrangement.de verschillende bereidingen van eend was echt top.

"Uitstekend"
6/6
Lette V.2 jaar geleden · 1 review

Met eerste kerstdag hier gegeten. Mooie gerechten gegeten. ook voor echte vleeseters vielen de vegetarische gerechten goed in de smaak. De wijnkeuzes waren mooi, pasten goed bij de gerechten, uit niet alledaagse regio's en werden uitgebreid toegelicht. Zwarte brigade deed het erg goed. Wijn werd op tijd bijgevuld en de tijd tussen de gerechten (6 gangen) was goed. Het enige mini minpuntje was dat ik de wauwfactor mistte. Zeker het nagerecht was erg complex en zoeken naar de goede smaakcombinaties. Die waren er wel, maar door de vele componenten was het zoeken. Het was net geen geheel. Dit bezoek was voor ons de eerste keer, maar vast niet de laatste.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Het was zeer goed. We kozen voor een drie gangen menu. We hadden één niet vleesetende persoon, daar werd een uitstekende oplossing geïmproviseerd, door de ober in overleg met de chef-kok. In het begin van de avond was het wat fris aan onze tafel omdat we vlak bij de deur zaten. De privacy was uitstekend, we hadden geen last van de overige tafels en zij niet van ons. Het personeel heeft veel individuele aandacht voor ons. Bij het verlaten van het restaurant heb ik de dame die ons bediende ook gecomplimenteerd, de keuken hebben wij drieën ook bedankt voor het heerlijke eten en gastvrijheid

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Van het weekend erg lekker gegeten bij restaurant Karakter. De prijs-/kwaliteitverhouding is zo goed dat andere restaurants er nog wat van zouden kunnen leren. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van de gerechten, maar ook voor de goede service van het bedienend personeel. Het concept met het verrassingsmenu is ook zeer geslaagd. Twee kleine aandachtspuntjes: De tafel die we toegewezen hebben gekregen was een beetje aan de kleine kant voor 4 personen. Daarnaast werden de wijnen niet door de bediening onder de aandacht gebracht. Als ze een wijnkaart hadden laten zien of wellicht een arrangementje oid hadden genoemd dan hadden we waarschijnlijk iets anders besteld dan de huiswijn. Desalniettemin hele goede eerste ervaring bij Karakter en ik kom zeker nog eens terug!

"Uitstekend"
6/6
Simone V.2 jaar geleden · 2 reviews

Karakter is de perfecte naam voor restaurant Karakter in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Het team bereidt biologische producten van hollandse bodem met een echt eigen karakter. Daarbij worden ook altijd perfect passende wijnen geserveerd. De gerechten zijn verrassend en van uitstekende kwaliteit. Ik ben nu een aantal keer bij Karakter geweest en het is telkens weer een feest om hier uiteten te gaan. Niet alleen vanwege de gerechten en de wijnen, maar ook het personeel maakt een etentje bij Karakter bijzonder. Dit restaurant verdient het om nog door veel liefhebbers van eerlijk en goed eten ontdekt te worden!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 4 reviews

Op 30 december gegeten en echt genoten van de knusse ambiance en de overheerlijke gerechten met bijpassende wijnen die echt leuk gekozen waren. Ondanks dat het einde jaar was, zat toch de hele zaak vol en met maar 2 man bediening hebben ze toch de tijd genomen om alles goed uit te leggen en de aandacht te geven die nodig was terwijl ze echt hard moesten lopen. Complimenten voor deze 2 jonge mannen die ondanks de drukte echt een rust uitstraalden en ook al moesten we soms misschien wat langer wachten, dat was echt geen straf want we kregen ruim gevulde glazen wijn dus we vermaakten ons prima. Wij komen zeker terug!!!!

"Uitstekend"
6/6
J C H.2 jaar geleden · 1 review

Eten bij Karakter is niks minder dan een belevenis! Heerlijke, verrassende gerechten en veel persoonlijke aandacht van de medewerkers. Het wijnarrangement was ook erg goed met goedgekozen wijnen uit o.a. Nederland, Duitsland, Portugal en Griekenland. We hadden gekozen voor een driegangenmenu, maar omdat we het zo ontzettend lekker vonden hebben we gevraagd of we alsnog een viergangenmenu konden nemen. Daardoor aten we een tweede voorgerecht na het hoofdgerecht. Desondanks was de goedgekozen opbouw van de gerechten nog steeds te proeven en te begrijpen. In één woord: heerlijk!