Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centrum
Restaurant Subliem
Restaurant Subliem menu

Restaurant Subliem

Internationaal

Gerecht voor ongeveer17€

Foto's van restaurant Restaurant Subliem in Centrum, Haarlem
Restaurant Subliem is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Menukaart van Restaurant Subliem

Bekijk het menu van Restaurant Subliem en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Restaurant Subliem. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Menu highlights

Heeft de volgende opties:

Vegetarisch

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Carpaccio Classico

Dungesneden ossen­haas met truffel­mayonaise, parmi­giano kaas, pijnboom­pitten en kappertjes.

8,00€
Zalm Carpaccio

Lichtgerookte wilde zalm met salade, wasabi-gember dressing en zwarte truffelolie.

9,00€
Vitello Tonato

Dungesneden, rose gebraden kalfs­vlees met tonijn­mayonaise, kappertjes en rucola.

8,50€
Pomodorisoep

Huisgemaakte Italiaanse tomaten­soep met basilicum.

6,00€
Toscaanse Soep

Gebonden soep van langoustine en kreeft geserveerd met brandy en rivier­kreeft.

8,00€
Salade ‘Subliem’

Dagelijks wisselende salade. Deze kan zowel vegetarisch als niet-vegetarisch besteld worden.

9,00€
Geitenkaassalade

Franse geitenkaas gepanneerd in Japans paneer­meel met truffel-honing, frisse salade en noten.

8,50€
Gegratineerde Brie

Licht gegratineerde brie op vruchten­brood met frisse salade, noten en abrikozen­compote.

8,50€
Lamsreepjes Salade

Lauwwarme salade met reepjes van lamsvlees.

9,00€
Loligo Octopus

Gestoofde kleine octopus met knoflook, tomaat en olijven.

9,00€
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Lomo

Biologische varkenshaas­medaillons, gegratineerd met Spaanse geitenkaas.

18,00€
Boeuf Blonde

Gebakken biologische black-angus biefstuk met knoflookboter.

18,00€
Black-Angus Entrecôte

Gegrilde biologische entrecôte met rode wijnsaus.

21,00€
Kalfslever

Gebakken met ui, spek en appel. Geflambeerd in Calvados.

18,00€
Lamsrack

Gebakken Texels lamsrack met mediterrane rijst en lamsjus.

18,00€
Biologische Maiskipfilet

Gebakken kipfilet met roquefort­saus.

18,00€
Tamme Eendenborst

Krokant gebakken filet met reductie van appelstroopsaus.

18,00€
Gegrilde Wilde Zalmfilet

Geserveerd met gegrilde groenten en witte wijn/citroen saus.

17,50€
Zeewolffilet

Gestoofd in de oven met citroen­boter en groenten.

17,50€
Gamba’s Van De Chef

Roergebakken gamba’s met pasta, groente en aioli.

17,50€
Gebakken Sliptong

Gebakken sliptong met saus van de chef.

17,50€
0A694C92-8F34-4238-80F8-E0CA1A6228C2

Vegetarische gerechten

Pasta Fresco

Verse pasta van de dag.

15,00€
Mediterrane Rijst

Rijst met roer­gebakken groenten, geiten­kaas en tomaten­saus.

15,00€
Gerecht Van De Dag

Infomeer bij de gastheer/-vrouw.

15,00€
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

Huisgemaakte Panna Cotta

Panna Cotta gevuld met biologische Hollandse aardbeien.

7,00€
Belgische Chocolademousse

Pure Belgische chocolademousse.

7,00€
Koffie / Amaretto-IJs

Koffie/Amaretto-ijs met marsepein en kaneel.

8,00€
Tiramisu

Huisgemaakte tiramisu met chocolade­saus.

7,00€
Dame Blanche

Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus.

7,00€
Proeverij Van De Chef

Proeverij van enkele à la carte nagerechten. Inclusief een glas dessertwijn.

10,00€
Internationaal Kaasplankje

Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten. Inclusief een glas rode port.

10,00€