Menukaart van Restaurant Subliem
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Carpaccio Classico
Dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, parmigiano kaas, pijnboompitten en kappertjes.
Zalm Carpaccio
Lichtgerookte wilde zalm met salade, wasabi-gember dressing en zwarte truffelolie.
Vitello Tonato
Dungesneden, rose gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola.
Pomodorisoep
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met basilicum.
Toscaanse Soep
Gebonden soep van langoustine en kreeft geserveerd met brandy en rivierkreeft.
Salade ‘Subliem’
Dagelijks wisselende salade. Deze kan zowel vegetarisch als niet-vegetarisch besteld worden.
Geitenkaassalade
Franse geitenkaas gepanneerd in Japans paneermeel met truffel-honing, frisse salade en noten.
Gegratineerde Brie
Licht gegratineerde brie op vruchtenbrood met frisse salade, noten en abrikozencompote.
Lamsreepjes Salade
Lauwwarme salade met reepjes van lamsvlees.
Loligo Octopus
Gestoofde kleine octopus met knoflook, tomaat en olijven.
Lomo
Biologische varkenshaasmedaillons, gegratineerd met Spaanse geitenkaas.
Boeuf Blonde
Gebakken biologische black-angus biefstuk met knoflookboter.
Black-Angus Entrecôte
Gegrilde biologische entrecôte met rode wijnsaus.
Kalfslever
Gebakken met ui, spek en appel. Geflambeerd in Calvados.
Lamsrack
Gebakken Texels lamsrack met mediterrane rijst en lamsjus.
Biologische Maiskipfilet
Gebakken kipfilet met roquefortsaus.
Tamme Eendenborst
Krokant gebakken filet met reductie van appelstroopsaus.
Gegrilde Wilde Zalmfilet
Geserveerd met gegrilde groenten en witte wijn/citroen saus.
Zeewolffilet
Gestoofd in de oven met citroenboter en groenten.
Gamba’s Van De Chef
Roergebakken gamba’s met pasta, groente en aioli.
Gebakken Sliptong
Gebakken sliptong met saus van de chef.
Vegetarische gerechten
Pasta Fresco
Verse pasta van de dag.
Mediterrane Rijst
Rijst met roergebakken groenten, geitenkaas en tomatensaus.
Gerecht Van De Dag
Infomeer bij de gastheer/-vrouw.
Nagerechten
Huisgemaakte Panna Cotta
Panna Cotta gevuld met biologische Hollandse aardbeien.
Belgische Chocolademousse
Pure Belgische chocolademousse.
Koffie / Amaretto-IJs
Koffie/Amaretto-ijs met marsepein en kaneel.
Tiramisu
Huisgemaakte tiramisu met chocoladesaus.
Dame Blanche
Vanille-ijs met slagroom en warme chocoladesaus.
Proeverij Van De Chef
Proeverij van enkele à la carte nagerechten. Inclusief een glas dessertwijn.
Internationaal Kaasplankje
Selectie van kazen geserveerd met vruchtenbrood en noten. Inclusief een glas rode port.
Meer informatie over het restaurant: Restaurant Subliem
Restaurant Subliem gelegen aan de Klein Houtstraat in Haarlem Centrum opende haar deuren in 2006 en was één van de eerste restaurants met een overwegend biologische menukaart. Tot op de dag van vandaag werkt Subliem nog steeds met verse en biologische produkten. Al reeds vele jaren verwelkomt en verrast Subliem haar gasten met de pure smaak van de gerechten. Biologisch-Mediterraan is de beste manier om het restaurant te omschrijven. Sinds vorig jaar is chef-kok Issa de trotse eigenaar van het restaurant geworden. Zijn liefde en passie voor het vak kunt u terug proeven in de veelal biologische gerechten. Chef Issa, gastheer Leon en het team Subliem nodigen u van harte uit in restaurant Subliem.
Veelgestelde vragen
Heeft Restaurant Subliem zitgelegenheid buiten?
Heeft het restaurant Restaurant Subliem parkeergelegenheid?
Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Subliem?
Waarom is Restaurant Subliem zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Restaurant Subliem. Gelegen in Centrum in Haarlem, serveert Restaurant Subliem gerechten zoals Internationaal. Ontdek wat Restaurant Subliem onderscheidt van andere restaurants in Haarlem en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!
