Reviews See You See Me

CentrumFusion
Uitstekend
5.0/6
8 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo

8 See You See Me Reviews

Lees hier beoordelingen over See You See Me. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij See You See Me hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij See You See Me.

Uitstekend
5.0/6
8 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marjo N.2 jaar geleden · 1 review

Prima restaurant waar gastvrijheid en hoffelijkheid nog hoog in het vaandel staan. Heerlijk eten dat mooi opgediend wordt. Een aanrader voor iedereen die van Aziatisch eten houdt.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Totaal geen minpunten. Keurige restaurant, heerlijk eten en prima service. Het was niet mijn 1e keer en zeker ook niet mij laatste keer. Gewoon een aanrader!!!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Waren met 5 personen. Hebben overal lang moeten wachten. Heb hiervan melding gedaan en eea is netjes opgelost door het geven ve cadeaubon en uitrijkaart.

"Uitstekend"
6/6
Carla R.2 jaar geleden · 1 review

Zoals altijd zeer lekker eten , lekkere gerechten voor iedereen wat te kiezen , mooi restaurant met een gezellige sfeer en goed en aardig personeel

"Heel goed"
5/6
Koos W.2 jaar geleden · 1 review

See You See Me, heeft een leuke sfeer het eten is goed van smaak alleen was het jammer dat als het eten op tafel is geseveerd het snel afkoeld en koud eten smaakt minder. De tafeltjes zijn te klein om warm houd platen te plaatsen als dit wel zou kunnen zou dit de kwaliteit ten goede komen. Dit een positieve opmerking verdere top.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Goeie kok en bediening die mee- en vooruit denkt. Fijne zaak! Ook prettig voor vele gasten dat de parkeergarage ernaast is en SYSM voor 5,- een uitrij-kaart heeft.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten! Druk, rumoerig, dessert viel tegen. Bediening was aardig. Ongedwongen sfeer. Lekkere wijn. Geen idee wat ik nog meer moet zeggen over dit restaurant.

"Heel slecht"
1/6
Jaap M.2 jaar geleden · 1 review

Volledig "overboekt" en daardoor geen tafel beschikbaar op afgesproken tijd. Jammer we komen hier al jaren naar volle tevredenheid, maar dit was erg slechte service.