Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Zwolle
Binnenstad
Silk Sushi & Asian Dining

Silk Sushi & Asian Dining

Foto's van restaurant Silk Sushi & Asian Dining in Binnenstad, Zwolle
Silk Sushi & Asian Dining is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Silk Sushi & Asian Dining

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Airco
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:30
Friday
12:00 - 22:30
Saturday
12:00 - 22:30
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Silk Sushi & Asian Dining

Silk Sushi & Asian Dining in Zwolle neemt je mee op reis door het culinaire Azië. De Zijderoute was de leidraad voor het samenstellen van de uitgebreide en erg interessante kaart, waar onder meer authentieke gerechten uit de Indonesische, Koreaanse, Thaise en Chinese keuken op staan. Ook wordt er in het mooie, pas gerenoveerde pand aan de Jufferenwal in de binnenstad verse sushi geserveerd. En dankzij het ‘all you can eat’-concept kun je voor een vast bedrag zo veel verschillende Aziatische lekkernijen proeven als je wilt. Blus het allemaal af met een origineel Japans biertje en je gezellige en smakelijke oosterse avond bij Silk Sushi & Asian Dining is compleet!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Silk Sushi & Asian Dining met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro.

Heeft het restaurant Silk Sushi & Asian Dining parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Silk Sushi & Asian Dining heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Silk Sushi & Asian Dining?

Aan het interieur van Silk Sushi & Asian Dining is veel aandacht besteed. De begane grond van het restaurant aan de Jufferenwal in het centrum van Zwolle is licht, open en modern, en is versierd met Aziatische accessoires, waardoor de ambiance perfect past bij het eten. De eerste verdieping is net wat warmer van kleur en heeft een hele knusse sfeer. Je kunt de sushichef in zijn speciale werkplek aan het werk zien en de half open keuken biedt een blik op de bereiding van de authentieke Aziatische gerechten, die het uiterst vriendelijke personeel vervolgens naar je tafel brengt.

Naast het Asahi-bier op de tap (de eerste plek waar je het kunt krijgen in Zwolle!) worden er bij Silk Sushi & Asian Dining ook nog sakes en speciaalbiertjes, zoals Tsingtao (Chinees) en Bintang (Indonesisch) aangeboden. En als je niet kan kiezen uit al het lekkers op de gevarieerde menu, dan kies je gewoon alles! Want door het handige ‘all you can eat’-principe mag je voor een vast bedrag zo veel bestellen als je op kunt. Kom dus snel naar de Zwolse binnenstad voor een Aziatische avond om nooit te vergeten.

Restaurants in de buurt