Reviews Silk Sushi & Asian Dining

BinnenstadAziatisch, Thais, Koreaans, Indonesisch
Uitstekend
5.0/6
383 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

383 Silk Sushi & Asian Dining Reviews

Lees hier beoordelingen over Silk Sushi & Asian Dining. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Silk Sushi & Asian Dining hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Silk Sushi & Asian Dining.

Uitstekend
5.0/6
383 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Monique B.8 uur geleden · 1 review

Toen we binnen kwamen was het er druk. Het duurde even voordat we de uitleg en start met drankjes kregen, maar daarna was de service goed. Ober kwam regelmatig even vragen of alles naar wens is. Aan einde van de avond werd er gevraagd of er nog verbeterpunten zijn. Kwaliteit en variatie eten top. Service en vriendelijkheid top.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Corrie K.één dag geleden · 1 review

Prima eten, maar de tafel had wat knusser gekund. De tafel is net een slag te groot. Verder fantastisch eten en prima service.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Leen t.2 dagen geleden · 1 review

Heerlijk eten, vriendelijke service voor een meer dan eerlijke prijs.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mirjam L.4 dagen geleden · 2 reviews

Vriendelijk personeel en snelle service. Sushi is van goede kwaliteit.

"Goed"
4/6
Fred v.3 maanden geleden · 1 review

Silk Sushi & Asian Dining heeft een hele mooie sfeervolle ambiance. Het duurde even voordat wij uitleg kregen over het gebruik van de tablet. Er is een 15min wacht periode tussen de rondes, om ervoor te zorgen dat de keuken niet overspoeld wordt met orders. Helaas hebben wij 2 keer lang moeten wachten op een aantal warme gerechten. Eten was lekker en het personeel was vriendelijk.

Nieuw"Gemiddeld"
3/6
Sophie K.7 dagen geleden · 1 review

Het eten is erg goed maar de bediening is daarentegen erg slecht.. een tafel aangewezen krijgen, 5 tot 10 min wachten tot je geholpen wordt en een tafel die later binnenkomst wordt direct geholpen. Het eten kwam eerder dan de eerste ronde drankjes.. de biertjes waren echt totaal dood geslagen, hebben we teruggestuurd en de tweede ronde precies hetzelfde(leercurve??). We hadden geen zin om weer te moeten ‘zeuren’ dus dit maar geaccepteerd. De soja stond niet op tafel terwijl we al eten hadden en de bakjes voor de soja saus waren echt heel vies.. de etensresten zaten er nog in. Halverwege de avond kwam er iemand met de vraag of alles naar wens was. We hebben toen twee biertjes van het huis gehad, erg netjes, maar alsnog vind ik het echt ontzettend teleurstellend dat het pas beter werd na beklaagt.. goed eten maar de bediening was de eerste helft van de avond Niet oké. Heel jammer

"Goed"
4/6
Syenna S.9 maanden geleden · 1 review

Opzich lekker gegeten. De sushi was goed maar niet top. Er zijn betere sushi restaurants. De gerechten komen niet helemaal overeen met de foto's op de menukaart. Qua service hebben ze nog wel een hoop te leren. We hebben lang moeten wachten op ons eerste drankje. Er stonden nog borden en glazen van de vorige klant op deze tafel en deze werden pas weggehaald toen we er om vroegen. Verder duurt het tijdens het eten ook even voordat vieze bordjes weer worden opgehaald. Je kunt wel lekker buiten zitten met mooi weer. Terras zou mooier aangekleed kunnen worden. Nu stonden er dode plantjes en leek het allemaal een beetje oud.

Nieuw"Gemiddeld"
3/6
Janine K.8 dagen geleden · 1 review

De thaise kip geen smaak (kota radja 10x beter) bij gerechten flauw qua smaak. Sushi wel lekker en salades ook. Maar als je thais en koreaans serveert dan moet je de authentieke smaak ook laten ervaren. Wij hadden tot 4x een haar in ons eten. Blijkbaar niet Uit de keuken want daar was niemand blond maar toch zat het in ons eten. Daarvoor een kleine compensatie. Werd wel netjes opgelost. Maar met een paar aanpassingen zoals meer smaak (echte) voor de gerechten buiten sushi om en direkt worden geholpen bij binnenkomst (duurde behoorlijke tijd voor we een drankje kregen en de iPad aan ging voor we konden bestellen. Bediening verder wel vriendelijk dus het kan zeker goed worden als ze het eten beter maken wanr voor die prijs moet de algehele kart beter want anders gaat kota radja ze toch echt verslaan!

"Uitstekend"
6/6
Vanessa S.2 maanden geleden · 1 review

Heel knus, gezellig en sfeervol restaurant. Goede en vriendelijke bediening en het eten uitstekend. In vergelijking met andere asian/sushi restaurants in Zwolle is dit toch wel het mooiste en gezelligste restaurant op een mooie locatie. Je kunt een klein beetje van de keuken zien waar het eten bereid wordt. Ik waande me gewoon een beetje in de Aziatische keuken wat je ook wel eens in films ziet. Heel leuk!

"Heel goed"
5/6
Annemiek J.4 maanden geleden · 3 reviews

Mooi restaurant, gezellig aangekleed, vriendelijk personeel, begaan met de klanten, vragen of alles naar wens is, hebben een gerecht geprobeerd wat niet zo in de smaak viel (persoonlijke smaak) dit werd terug genomen, en aangegeven dat ze dit zouden noteren. Ze waarderen de mening van de klanten. Waarom dan geen 10? Omdat op alle sushi een sausje zit, hier ben ik zelf niet zo fan van. Mag van mij wel alleen de sushi zijn en sausje apart.