Reviews Silk Sushi & Asian Dining

BinnenstadAziatisch
Uitstekend
5.0/6
283 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

283 Silk Sushi & Asian Dining Reviews

Lees hier beoordelingen over Silk Sushi & Asian Dining. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Silk Sushi & Asian Dining hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Silk Sushi & Asian Dining.

Uitstekend
5.0/6
283 Reviews
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Joeri V.16 uur geleden · 4 reviews

De kwaliteit van het eten is meer dan top. Favoriete restaurant!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Joeri V.15 uur geleden · 4 reviews

Zoals altijd en keer op keer weer top. Komen hier graag

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Gaby V.één dag geleden · 1 review

Restaurant is gelegen in het centrum. Van binnen is het restaurant sfeervol aangekleed. Het personeel was erg vriendelijk. Ze serveren veel aparte aziatische gerechten en de sushi is er zeer smaakvol en orgineel.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Maureen v.één dag geleden · 1 review

Met valentijnsdag kreeg iedereen een mooie rode roos. Erg attent. En natuurlijk zoals altijd was de sushi heel erg lekker. Ons favoriete restaurant!! Zeker weten

"Goed"
4/6
Fred v.één maand geleden · 1 review

Silk Sushi & Asian Dining heeft een hele mooie sfeervolle ambiance. Het duurde even voordat wij uitleg kregen over het gebruik van de tablet. Er is een 15min wacht periode tussen de rondes, om ervoor te zorgen dat de keuken niet overspoeld wordt met orders. Helaas hebben wij 2 keer lang moeten wachten op een aantal warme gerechten. Eten was lekker en het personeel was vriendelijk.

"Goed"
4/6
Syenna S.7 maanden geleden · 1 review

Opzich lekker gegeten. De sushi was goed maar niet top. Er zijn betere sushi restaurants. De gerechten komen niet helemaal overeen met de foto's op de menukaart. Qua service hebben ze nog wel een hoop te leren. We hebben lang moeten wachten op ons eerste drankje. Er stonden nog borden en glazen van de vorige klant op deze tafel en deze werden pas weggehaald toen we er om vroegen. Verder duurt het tijdens het eten ook even voordat vieze bordjes weer worden opgehaald. Je kunt wel lekker buiten zitten met mooi weer. Terras zou mooier aangekleed kunnen worden. Nu stonden er dode plantjes en leek het allemaal een beetje oud.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Vanessa b.8 dagen geleden · 1 review

Heel knus, gezellig en sfeervol restaurant. Goede en vriendelijke bediening en het eten uitstekend. In vergelijking met andere asian/sushi restaurants in Zwolle is dit toch wel het mooiste en gezelligste restaurant op een mooie locatie. Je kunt een klein beetje van de keuken zien waar het eten bereid wordt. Ik waande me gewoon een beetje in de Aziatische keuken wat je ook wel eens in films ziet. Heel leuk!

"Heel goed"
5/6
K. B.één maand geleden · 1 review

Het eten was heerlijk, het restaurant is gezellig. De bediening was nogal langzaam en het afruimen van de tafel tussendoor was ook langzaam, toen we dit aangaven werd er gezegd dat het druk was en dat we het aan hadden moeten geven dat de lege schaaltjes en bordjes weggehaald moesten worden maar dat vind ik niet de taak van de gast maar van het hoofd van de bediening om zijn personeel aan te sturen. Verder alles prima

"Heel goed"
5/6
Annemiek J.2 maanden geleden · 2 reviews

Mooi restaurant, gezellig aangekleed, vriendelijk personeel, begaan met de klanten, vragen of alles naar wens is, hebben een gerecht geprobeerd wat niet zo in de smaak viel (persoonlijke smaak) dit werd terug genomen, en aangegeven dat ze dit zouden noteren. Ze waarderen de mening van de klanten. Waarom dan geen 10? Omdat op alle sushi een sausje zit, hier ben ik zelf niet zo fan van. Mag van mij wel alleen de sushi zijn en sausje apart.

"Heel goed"
5/6
Annemiek J.5 maanden geleden · 2 reviews

Het eten was heerlijk, bediening is snel. Hadden om half 8 een tafel, mogen dan tot 10 uur zitten officieel, kregen wel de indruk dat na 9 uur de keuken dicht ging en dat je niet meer mocht bestellen, nu hoefden wij ook niet meer. Kort nadat wij hadden besloten te stoppen met eten werden onze bordjes en stokjes al mee genomen. Voelden ons een beetje weg gejaagd. Maar heerlijk gegeten, super locatie.