Reviews Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis

CentrumIndonesisch, Aziatisch, Internationaal
Uitstekend
5.2/6
58 Reviews
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis Amsterdam image 1
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis Amsterdam image 2
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

58 Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis Reviews

Lees hier beoordelingen over Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis.

Uitstekend
5.2/6
58 Reviews
Service:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Hester P.19 dagen geleden · 2 reviews

Prettige sfeer, heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
Levent S.één maand geleden · 1 review

Delicious food, good service, only small issue it was cold in the restaurant

"Uitstekend"
6/6
Walter K.5 maanden geleden · 1 review

Een voortreffelijke rijsttafel gekregen met z’n tweeën. Prijs kwaliteit is zeer goed. Komen zeker nog eens eten als we weer een theater bezoek gepland hebben in Amsterdam.

"Uitstekend"
6/6
Raoul S.6 maanden geleden · 1 review

De rijsttafel was heerlijk. De bediening was uitstekend. Helemaal top!1

"Goed"
4/6
Eduard L.één jaar geleden · 1 review

Het eten was prima, echter de manier hoe er met een klacht wordt omgegaan liet te wensen over. Wij bestelden Nasi Rames de Luxe (onder meer met saté kambing). Toen het eten op tafel kwam bleek bij navraag dat we per abuis de vegetarische versie hadden gekregen. Er werd gevraagd of we toch nog saté kambing wilden hebben, We kregen alsnog 2 stokjes van deze saté. Toen de nota kwam bleek de vegetarische Nasi Rames € 3,50 duur dan de niet vegetarisch versie en bleek ook de (extra) saté kambing in rekening gebracht. Pas nadat we hier een opmerking over hadden gemaakt werd dit laatste in mindering gebracht. Aan het feit dat we in totaal 7 euro meer moesten betalen, voor een gerecht dat we niet hadden besteld, werd volledig voorbij gegaan en niets gedaan om daarin een gebaar te maken. Jammer!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Met een gezelschap van 8 oa rijsttafel gegeten. Kip en rundvlees, niet te heet, heerlijk zacht gegaard en uitstekend op smaak. De makreel iets heter, prima op smaak. Eenvoudige groente gerechten, ook goed op smaak. Kroepoek niet lekker Loempia iets te vet en te basic gevuld met vnl 2 groenten. De hoeveelheid gerechten rijsttafel; net voldoende, met name de rundvlees gerechten. Geringe drankkeuze. Vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Onze ervaring :prima voor een basic eenvoudig Indonesisch eethuis.

"Heel goed"
5/6
Yvet V.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was heerlijk, de bediening heel gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Een minpunt de wachttijden voor de maaltijden. Bij ons viel het mee (wij waren er al om 18:00 uur), maar mensen na ons moesten meer dan een uur wachten op hun bestelling! Kom dus vooral vroeg, of reken op de lange wachttijd.

"Heel goed"
5/6
Anna S.10 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, lekker klassiek Indonesisch! Bediening vriendelijk! entourage zeer eenvoudig maar netjes. Tip: linnen servetten en mooie wijnglazen zou al iets feestelijker zijn. Het is een klein restaurantje in de Utrechtse straat dus vlak bij uitgaansgelegenheden van Amsterdam. Prijs/kwaliteit is goed € 25,00 pp voor een rijsttafel. reserveren gewenst want het is klein.

Nieuw"Heel goed"
5/6
Bente H.9 dagen geleden · 1 review

I took my family from Denmark here and everyone really enjoyed the food. We had a rijstafel and with a nice mixture of different dishes (meat, vegs and fish). I especially loved the Makrel in spicy sauce. I thought there could have been more spicy dishes though.

"Uitstekend"
6/6
Birgit P.2 jaar geleden · 1 review

Een prettig, licht restaurant met zeer vriendelijke, rustige, efficiënte bediening. Het eten was heerlijk! De rijsttafel en de nasi rames. Alles vers en goed klaargemaakt. Een streling voor de tong. Een tweede bezoek meer dan waard.