Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis Reviews

Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis

Indonesian, Asian, International

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis (94)

Read what people think about Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis and book a table with confidence!

5.4/6

94 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
652
532
45
33
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Mallory N.a month ago · 1 review

On top of the fact that the food was delicious (I ordered a skewer rice table), every single person on staff went out of their way to engage me and make me feel so welcome! Will absolutely go back if I find myself in Amsterdam again.

"Excellent"
6/6
Geurt N.2 months ago · 1 review

We hadden haast want moesten naar het theater. Binnen 5 minuten stond de soep (echt héérlijk) en aansluitend de rijsttafel (superlekker) op tafel. Zeer vriendelijk en snel. Blijvertje!

"Excellent"
6/6
Tommaso Z.3 months ago · 1 review

Great restaurant, staff is very nice and the place is big. I had my birthday here with 15 people and was very satisfied!

"Excellent"
6/6
Bharath S.3 months ago · 1 review

Great food, amazing hosts and very accommodating to our food requests very kindly - thanks so much

"Very good"
5/6
Tineke O.4 years ago · 2 reviews

Dit restaurant is een warme aanbeveling waard. De bediening is heel plezierig. Het eten was echt verrukkelijk. Ik kom hier met plezier nog eens terug.

"Good"
4/6
Christian D.4 years ago · 22 reviews

Freundlicher Indonesier mit wenig Atmosphäre, aber einer guten Reistafel. Zentral in der Utrechtsstraat gelegen auf nicht ganz so hohem Preisniveau, aber mit Authentizität.

"Excellent"
6/6
Lorna T.4 years ago · 6 reviews

Casual, friendly and good food - one of the best in places in Amsterdam for Indonesian food.

"Excellent"
6/6
Robert E.4 years ago · 1 review

Heel lekker eten voor goed prijs. En niet heel druk.

"Excellent"
6/6
C V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Goede bediening! Fijne gerechten! lekker, lekker lekker lekker

"Excellent"
6/6
Walter K.4 years ago · 2 reviews

Weer lekker gegeten in leuke restaurantje ! Klein restaurant maar gezellig.

"Very good"
5/6
Pamela K.5 years ago · 1 review

Makanan enak en verrukkelijk durian ijs gegeten. Vriendelijke bediening en sfeer.

"Excellent"
6/6
Mark Z.5 years ago · 1 review

Prettige omgeving, zeer lekker gegeten en een zeer charmante gastdame!!

"Excellent"
6/6
Melany B.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede service. De serveerster was super aardig en legde alles heel goed uit. Wij gaan er zeker nog een keer heen.

"Excellent"
6/6
Steffen K.5 years ago · 1 review

Sehr lecker, preiswert, gute Auswahl, nettes Personal, wir kommen gerne wieder.

"Average"
3/6
Rik H.5 years ago · 1 review

Authentiek Indonesisch eten maar qua pittigheid en kruiden net wat teveel afgestemd op de Hollandse smaak; en dat is jammer.

"Excellent"
6/6
Lusy K.5 years ago · 1 review

A Super authentic Indonesian restaurant.. having visited Amsterdam many times the last few years!!! This is the best I have had. Even much better than the older one down a few steps away! Amazing!!

"Good"
4/6
Tommi A.5 years ago · 2 reviews

Ei ollut riisipöytä ihan maineensa veroinen ainakaan täällä.. Perus ruokailusta meni kyllä.

"Excellent"
6/6
Kush W.5 years ago · 285 reviews

I had a great time at this restaurant. Food was delicious and the ambiance was perfect. Will recommend this restaurant to others as well.

"Excellent"
6/6
Jan L.5 years ago · 1 review

Top, geweldig weer gegeten. Echt een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt!

"Very good"
5/6
Margo H.5 years ago · 1 review

Prima gegeten, meedenkende bediening, zeer tevreden, kom zeker (weer) terug!

"Excellent"
6/6
G.W.A. L.5 years ago · 1 review

vlot kunnen reserveren. Prima plek om met een groep te zijn. Porties mogen iets groter zijn. Verder alles dik in orde

"Excellent"
6/6
Crystie F.5 years ago · 1 review

the food was really just amazing, better than IN Indonesia

"Excellent"
6/6
H V.5 years ago · 1 review

Authentiek eten, prijs goed evenals bediening. Porties in goede verhouding

"Excellent"
6/6
Fortunee K.5 years ago · 1 review

The service very friendly pleasant and very helpful. Delicious food

"Average"
3/6
Meggy S.5 years ago · 1 review

De eigenaresse is aardig en het eethuisje is prettig eenvoudig. Je kan met wat moeite de kok zien koken, in ieder geval hoor je hem. Veel verschillende gerechtjes bij de rijsttafel, maar de vleesgerechtjes en de vis (makreel) zijn erg droog. De smaken blijven zwak en vlak. De huisgemaakte sambal is lekker, maar niet pittig en ik heb in geen enkel gerecht citroenblad of sereh stengel geproefd. Dit zijn toch de specifieke smaken voor de Indonesische keuken. Jammer.

"Very good"
5/6
Rob R.5 years ago · 1 review

genoeg gehad, en erg lekker, maar vond wel weininger dan gewend, van een aantal gerechten vooral het vlees was het echt niet veel. maar voor de rest geweldig, zeker een aanrader. Let wel op dat alleen contant kan, baalde dat ik een paar honderd euro cash mee moest brengen....

"Excellent"
6/6
Marilien R.5 years ago · 1 review

Friendly, family run, local, great food, informal, been around for 30 years

"Excellent"
6/6
steven w.5 years ago · 1 review

Wij hebben er erg lekker gegeten en de bediening is erg vriendelijk

"Excellent"
6/6
Yvon G.5 years ago · 2 reviews

Super lekker gegeten! Fijne bediening en heel net restaurant. Aanrader

"Excellent"
6/6
Claire G.5 years ago · 1 review

Heel lekker eten en erg vriendelijke bediening! Graag weer :)

"Excellent"
6/6
Marijke B.5 years ago · 1 review

Voor mij een zeer bekend restaurant, daar ik er graag en regelmatig kom. Het eten is heerlijk, met echte Indonesische koks in de keuken!

"Very good"
5/6
Hendrik v.5 years ago · 1 review

Heerlijk eerlijk eten voor een leuke prijs. Aan beveilings waardig

"Excellent"
6/6
Martin D.5 years ago · 1 review

Well done. Perfect meal and very friendly service. Well recommended.

"Excellent"
6/6
max y.5 years ago · 1 review

Everything was perfect!! Great food and lovely atmosphere! Its a small restaurant and therefore a bit noisy...but that's part of the charm..

"Excellent"
6/6
MaryAnne M.5 years ago · 1 review

Great food and fantastic service, will be back some time, thanks!

"Excellent"
6/6
Eugene K.5 years ago · 1 review

Lovely host of mother and daughter. Authentic and Good Indonesia food in Amsterdam. Thanks for a lovey evening.

"Excellent"
6/6
Erik B.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, versgemaakt Ikan pepes, Pangsit goreng Bijzonder Aardige mensen

"Excellent"
6/6
Ineke S.5 years ago · 1 review

Heel lekker gegeten. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede bediening. Hartelijk bedankt.

"Not good "
2/6
Anne W.5 years ago · 1 review

Disappointing. Wij waren een van de eerste gasten van de avond en het rook er naar het riool. Niet naar vers bereid eten.... De vegetarische loempia's hadden een vieze bijsmaak, de sojakroepoek leek gebakken in te oude olie en de rijsttafel was niet heel warm, leek opgewarmd en niet vers bereid. Niet echt heel bijzondere smaken verder, geen reclame voor de Indonesische keuken. Prijs-kwaliteit daarom onder de maat. Volgens de mevrouw van de bediening waren er mensen ziek waardoor de bediening niet vlot ging. Het bezoek voelde als een tourist-trap. Hier kom ik niet weer. Jammer.

"Very good"
5/6
Lorna T.5 years ago · 6 reviews

Super friendly service and great meal always with specials off the menu straight from Indonesia. Lekker.

"Very good"
5/6
Grace L.5 years ago · 1 review

Friendly staff. Lovely food and atmosphere. Make sure to book a table.

"Very good"
5/6
Bente H.5 years ago · 1 review

I took my family from Denmark here and everyone really enjoyed the food. We had a rijstafel and with a nice mixture of different dishes (meat, vegs and fish). I especially loved the Makrel in spicy sauce. I thought there could have been more spicy dishes though.

"Excellent"
6/6
hester p.5 years ago · 3 reviews

Prettige sfeer, heerlijk eten, zeer vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Fijne en gezellige sfeer. Prettige bediening. Lekker eten. Prijs/kwaliteit prima.

"Excellent"
6/6
L S.5 years ago · 1 review

Delicious food, good service, only small issue it was cold in the restaurant

"Awful"
1/6
Silvia L.6 years ago · 1 review

Really slow service. The quality of the food was really poor and the prices extremely high. Some dishes were impossible to eat. Not to suggest.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Klein maar fijn restaurant waar je heerlijk Indonesisch kunt eten. Modern Indonesische gerechten (rijsttafel!) met verse ingrediënten, heerlijk gekruid, subtiele smaken en zeer gevarieerd. Prettige, vriendelijke bediening. Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
Walter K.6 years ago · 2 reviews

Een voortreffelijke rijsttafel gekregen met z’n tweeën. Prijs kwaliteit is zeer goed. Komen zeker nog eens eten als we weer een theater bezoek gepland hebben in Amsterdam.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

De rijsttafel was heerlijk. De bediening was uitstekend. Helemaal top!1

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

De echte authentieke keuken van Java. Heerlijk gegeten. Een echte aanrader in Amsterdam als je van de Indonesische keuken houdt. De smoor is mijn favoriet.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.