Menu 't Goude Hooft

CentrumInternationaal
Uitstekend
5.1/6
157 Reviews
't Goude Hooft Den Haag image 1
't Goude Hooft Den Haag image 2
't Goude Hooft Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Volledig Menu 't Goude Hooft

Blader door menu’s van uw favoriete restaurant. Bekijk prijzen en gerechten bij 't Goude Hooft en bepaal alvast wat u gaat eten. We doen ons best om de menu’s regelmatig bij te werken, zodat u altijd de laatste versie van het menu bij 't Goude Hooft voor u heeft. Quandoo draagt geen verantwoordelijk voor de prijzen of beschribaarheid van gerechten op het menu van 't Goude Hooft.

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Anti pasti

bestaande uit olijven, Serranoham, zongedroogde tomaten, chorizo, kaas en dips
€ 9,50

Filo deeg

gevuld met spinazie, feta, pijnboompitten en een paprika coulis
€ 9,50

Oesters

met citroen (koud) of met spinazie en Hollandaise saus (warm)
€ 13,50
537C3FF2-68F9-4799-8831-F2987736E0CC

Ontbijt

Ontbijt ’t Goude Hooft Deluxe

1 glas prosecco, 1 kopje koffie/thee, 1 glas verse jus d’orange, yoghurt, vers fruit, diverse luxe broodjes, confituren, verscheidene soorten vleeswaren, kaas, gerookte zalm en gebakken ei met spek.
€ 13,50
5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lunch

Huisgemaakte filet American

ui, ei, mayonaise en augurk
€ 6,25

Sandwich met getoast maïsbrood

met tonijnsalade met mesclun, en zongedroogde tomaat
€ 6,25

Warme geitenkaas

met katenspek en appel (vegetarisch mogelijk)
€ 8,25

Bruine bagel

met gerookte zalm, rucola, roomkaas en mosterd-dillesaus
€ 9,50

Trio van warme broodjes

warm vlees, kipfilet in pittige saus en mini-hamburger
€ 9,50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

In een pannetje geserveerde pittig gemarineerde geroosterde kip

(dij en drumstick) met verse groenten
€ 15,50

Varkenshaas gevuld

met dadels met een crème van rode biet en champignonsaus
€ 18,50

Hertenbiefstuk

met truffel aardappel cake, rode port saus en gepocheerde peer
€ 23,50

Gebakken hele gamba’s

gemarineerd met Spaanse kruidenolie
€ 24,50

Ravioli caprese

met tomaat, basilicum, mozzarella in botersaus
€ 13,50
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

Kaasplankje

Chartreux, Chaumes, Blue D’auvergne, roombrie, geitenkaas met thijm

Filo deeg gevuld

met banaan en mars chocolade geserveerd met een vanille crème saus.
€ 6,50

Cheesecake

met een bodem van bastogne koek met limoen en zwarte bosbessensorbet
€ 6,50
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

Dinerkaart

pdf