Reviews Taj Mahal Indiaas Restaurant

CentrumIndiaas, Aziatisch
Uitstekend
4.8/6
135 Reviews
Taj Mahal Indiaas Restaurant Utrecht image 1
Taj Mahal Indiaas Restaurant Utrecht image 2
Taj Mahal Indiaas Restaurant Utrecht image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

135 Taj Mahal Indiaas Restaurant Reviews

Lees hier beoordelingen over Taj Mahal Indiaas Restaurant. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Taj Mahal Indiaas Restaurant hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Taj Mahal Indiaas Restaurant.

Uitstekend
4.8/6
135 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Service:Heel goed
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Eva E.22 dagen geleden · 1 review

Taj Mahal kende ik al toen het restaurant nog Shapla heette. Ik kom hier al ruim 37 jaar en ken geen beter restaurant in heel Nederland, dan dit. Altijd een feest om naartoe te gaan en altijd een feest om weer nieuwe smaken te ontdekken.

"Uitstekend"
6/6
Jacco T.één maand geleden · 1 review

Erg smakelijke curry’s met de juiste groente, nette bediening die snel reageert. Aanrader is het ijs!

"Uitstekend"
6/6
coos v.één maand geleden · 2 reviews

Was weer heerlijk zoals iedere keer! Hebben alle zes genoten.

"Uitstekend"
6/6
Helma M.één maand geleden · 1 review

Fijne bediening - gastvrij en heel lekker eten. Ook gezellige inrichting

"Heel goed"
5/6
Wendy L.2 jaar geleden · 1 review

We hadden zo'n drie dagen van te voren online gereserveerd. Bij aankomst (op tijd) was het erg druk en geen tafel beschikbaar. We moesten plaatsnemen aan de bar en hebben uiteindelijk bijna zo'n driekwartier na de geplaatste reservering een tafel gekregen. Dit was wel erg jammer! Echter ze hebben het wel helemaal goed gemaakt qua eten en service want dit was super. Op aangeven van de ober hebben we ons laten verrassen met allerlei gerechten zodat we met z'n vieren lekker konden delen. Heerlijke smaken! Als goedmakertje voor het wachten hebben we de koffie na cadeau gekregen. Uiteindelijk dus wel tevreden afgesloten en ga ik zeker nog eens terug alleen ze moeten hun reserveringssysteem wel beter onder controle krijgen

"Heel goed"
5/6
Jan M.2 jaar geleden · 1 review

Wij gaan eenmaal per kwartaal bij Taz Mahal eten, Vader, Zoon en Kleinzoon, ikzelf kom uit Castricum, mijn zoon en kle1nzoon uit Gorinchem. Wij gaan altijd naar Taz Mahal omdat daar het eten prima is, de bediening goed en vriendelijk en ze kennen ons zo langzamerhand. De laatste keer was er echter een misverstand over een Bran, wij hoorden er drie te krijgen en we kregen er maar twee. Mijn kleinzoon vroeg om de derde, die kregen we ook, maar die werd wel op de rekening gezet. Het was erg druk die avond, en toen mijn kleinzoon er hen op attendeerde snapte zij het niet. Hij heeft het maar betaald, maar dat was wel jammer.

"Uitstekend"
6/6
Gerhardus B.2 jaar geleden · 1 review

Voor mij werk heb ik vaak in het Verre Oosten moeten werken. en daardoor ben ik de (diverse)Oosterse keuken(s) gaan waarderen. Vandaar mijn 'old love 'voor de Oosterse keuken(s). Mijn partner en ik vonden uw restaurant heel goed. Dat wordt zeker herhaald. Als bijkomstigheid: wij wonen in Odijk en het is altijd een genoegen de 'wereldstad' Utrecht te mogen 'doen'. U ziet ons zeker met een onregelmatige regelmaat terug. met vriendelijke groeten, G. H. Bestebreurtje Singel 16, 3984 NZ Odijk.

"Uitstekend"
6/6
S W.2 jaar geleden · 2 reviews

Mijn ervaring bij de Taj Mahal is uitstekend! Dus een 6 is wat mij betreft te laag. Ik denk dat ik er al met al een 25 jaar kom, of misschien nog wel langer. De sfeer is gezellig, de mensen van de bediening zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en het eten is heerlijk! Met wie ik ook ben geweest er is niemand die zegt dit niet te vinden. Dus ik kan alleen maar zeggen ga zo door en TOP!

"Uitstekend"
6/6
Rien M.2 jaar geleden · 1 review

Ik had een tafel voor 2 personen gereserveerd. Bij aankomst op Zadelstraat 32 werd even rond gekeken en werden wij gevraagd mee naar buiten te gaan. Wij waren HEEL verbaasd, maar volgden de ober. Wat bleek, enkele deuren verder op hebben zij nog een zaak. Hier hebben wij in een rustige ambiance een heerlijke avond gehad. Goed gezelschap, heerlijk eten en een vlotte en vriendelijke bediening. Hier ga ik in de toekomst vaker naar toe. Een aanrader!

"Uitstekend"
6/6
Sonja M.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten bij Taj Mahal! Vaak is het eten in Indiase restaurants of te flauw of te gekruid, maar bij Taj Mahal vonden wij het eten heel lekker en met een breed palet aan smaken. Het personeel is ook heel vriendelijk en de inrichting is sfeervol. Een klein minpuntje is dat we wat langer moesten wachten tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht maar dat kwam vooral omdat het restaurant helemaal vol. Een absolute aanrader.