Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
Vatten Ramen Express

Vatten Ramen Express

Aziatisch, Japans

Gerecht voor ongeveer11€

Foto's van restaurant Vatten Ramen Express in Oost, Amsterdam
Vatten Ramen Express is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Vatten Ramen Express

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 22:00
Thursday
12:30 - 22:00
Friday
12:30 - 22:00
Saturday
12:30 - 22:00
Sunday
12:30 - 22:00
Monday
12:30 - 22:00
Tuesday
12:30 - 22:00
Wednesday
12:30 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Vatten Ramen Express

Vatten Ramen Express in Amsterdam serveert misschien wel de beste ramen van de stad. De dampende schalen traditionele Japanse noedelsoep krijgen hun verschillende smaken door de verschillende soorten huisgemaakte bouillon waarin gekookt wordt. Van kip tot compleet vegan. Bestel je eigen ‘kom vol geluk’ en maak ‘m vervolgens nog lekkerder met heerlijke toppings naar keuze, zoals gebakken knoflook, zeewier, bamboe, ui, kaas en meer. Vatten Ramen Express vind je aan het Krugerplein in Amsterdam-Oost.

Veelgestelde vragen

Heeft Vatten Ramen Express zitgelegenheid buiten?

Nee, Vatten Ramen Express heeft geen zitgelegenheid buiten.

Heeft het restaurant Vatten Ramen Express parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Vatten Ramen Express heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij Vatten Ramen Express?

De man achter Vatten Ramen Express, waarvan er al drie filialen zijn in Amsterdam, is Bib Gourmand-chef Hideto Kawahara. Bij het maken van de ramen worden bij Vatten Ramen Express in Amsterdam-Oost Japanse tradities en westerse ideeën gecombineerd, wat tot ware ‘kunst in kommen’ leidt die een glimlach op je gezicht tovert. En waar je maag ook blij van wordt natuurlijk!

Of je nou gaat voor de cheese ramen, chicken ramen of vegan ramen, de uitstekende smaak van de noedelsoepen is bij Vatten Ramen Express aan het Krugerplein in Amsterdam-Oost een gegeven. Maak je dampende kom smaakvolle ramen af met toppings naar keuze - van gebakken knoflook tot gekruide bamboe - en vergeet er niet ook een sake bij te bestellen. Zo is je moderne Japanse avond compleet.