Menukaart van Vino e Cucina
Bekijk het menu van Vino e Cucina en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Vino e Cucina. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.
Bekijk de menukaart
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
Voorgerechten
Tartar di Tonno con Crostini, Caviale di Aringa e Sedano Rapa
Verse tonijntartaar met knolselderij geserveerd met croutons, kuit van de haring en citroen dressing Fresh tuna tartar with croutons, celeriac, herring caviar, and lemon sauce
Burrata servita con verdure di stagione
Italiaanse verse kaas, die gemaakt is van mozzarella en room geserveerd met seizoensgroenten Fresh Italian buffalo milk cheese made from mozzarella and cream. and served with seasonal vegetables
Carpaccio all’Albese con Olio di Tartufo, Rucola, Parmigiano e Julienne di Sedano
Traditionele carpaccio van ossenhaas met rucola, geschaafde parmezanse kaas, witte truffelolie en julienne gesneden selderij Traditional beef carpaccio with truffle oil, lemon, rocket, parmesan cheese and julienned celery
Hoofdgerechten
Arrosticini di Ovino al Rosmarino
Spiesjes shapenvlees met een rosmarijn saus Sheep skewers with a rosmary sauce
Costolette di Agnello in Crosta di Pistacchio con Glassa al Miele
Lamskoteletjes in een pistache korst geglaceerd met honing Honey glazed pistachio-crusted lamb chops
Gamberoni in Salsa di Limoncello
Grote gesauteerde garnalen in een knoflook en limoncellosaus King prawns with a limoncello sauce
Tonno alla Griglia con Menta Piperita e Semi di Papavero
Gegrilde tonijn met pepermunt en maanzaad saus Grilled tuna with a peppermint and poppy seed sauce
Pasta
Caccavella dello Chef
“Schelpen” de groostste handgemaakte Italiaanse pasta, gevuld met kaas in een saus van de dag Biggest handcrafted Italian “shell-shaped pasta” stuffed with cheese, gratin and served with a sauce of the day
Caserecci al Pesto di Noci
Caserecci-pasta met een pesto van walnoten Caserecci pasta with walnut pesto
Ravioli Ripieni di Ricotta e Prosciutto San Daniele con una Salsa di Burro e Salvia
Huisgemaakte ravioli gevuld met San Daniele ham en ricottakaas een saus van boter en salie Homemade ravioli stuffed with San Daniele ham and ricotta in a butter and sage sauce
Nagerechten
Cannolo con Gelato alla Ricotta
Siciliaanse cannolo met ricotta ijs Sicilian cannolo with ricotta ice cream
Coppa Gelato al Caramello con Crema Calda di Vaniglia e Cioccolato
Karamel ijs met warme vanille chocolade crème Caramel ice cream with hot vanilla cream and chocolate
Panna Cotta allo Zabaione
Panna cotta met eierpunch Panna cotta with eggnog