Menu Vino e Cucina

CentrumItaliaans
Geweldig
5.7/6
13 Reviews
Vino e Cucina Den Haag image 1
Vino e Cucina Den Haag image 2
Vino e Cucina Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Volledig Menu Vino e Cucina

Blader door menu’s van uw favoriete restaurant. Bekijk prijzen en gerechten bij Vino e Cucina en bepaal alvast wat u gaat eten. We doen ons best om de menu’s regelmatig bij te werken, zodat u altijd de laatste versie van het menu bij Vino e Cucina voor u heeft. Quandoo draagt geen verantwoordelijk voor de prijzen of beschribaarheid van gerechten op het menu van Vino e Cucina.

Menu highlights

643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Voorgerechten

Tartar di Tonno con Crostini, Caviale di Aringa e Sedano Rapa

Verse tonijntartaar met knolselderij geserveerd met croutons, kuit van de haring en citroen dressing Fresh tuna tartar with croutons, celeriac, herring caviar, and lemon sauce
€ 15,50

Burrata servita con verdure di stagione

Italiaanse verse kaas, die gemaakt is van mozzarella en room geserveerd met seizoensgroenten Fresh Italian buffalo milk cheese made from mozzarella and cream. and served with seasonal vegetables
€ 13,50

Carpaccio all’Albese con Olio di Tartufo, Rucola, Parmigiano e Julienne di Sedano

Traditionele carpaccio van ossenhaas met rucola, geschaafde parmezanse kaas, witte truffelolie en julienne gesneden selderij Traditional beef carpaccio with truffle oil, lemon, rocket, parmesan cheese and julienned celery
€ 16,50
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Arrosticini di Ovino al Rosmarino

Spiesjes shapenvlees met een rosmarijn saus Sheep skewers with a rosmary sauce
€ 17,50

Costolette di Agnello in Crosta di Pistacchio con Glassa al Miele

Lamskoteletjes in een pistache korst geglaceerd met honing Honey glazed pistachio-crusted lamb chops
€ 23,50

Gamberoni in Salsa di Limoncello

Grote gesauteerde garnalen in een knoflook en limoncellosaus King prawns with a limoncello sauce
€ 19,50

Tonno alla Griglia con Menta Piperita e Semi di Papavero

Gegrilde tonijn met pepermunt en maanzaad saus Grilled tuna with a peppermint and poppy seed sauce
€ 24,50

Pasta

Caccavella dello Chef

“Schelpen” de groostste handgemaakte Italiaanse pasta, gevuld met kaas in een saus van de dag Biggest handcrafted Italian “shell-shaped pasta” stuffed with cheese, gratin and served with a sauce of the day
€ 16,50

Caserecci al Pesto di Noci

Caserecci-pasta met een pesto van walnoten Caserecci pasta with walnut pesto
€ 13,50

Ravioli Ripieni di Ricotta e Prosciutto San Daniele con una Salsa di Burro e Salvia

Huisgemaakte ravioli gevuld met San Daniele ham en ricottakaas een saus van boter en salie Homemade ravioli stuffed with San Daniele ham and ricotta in a butter and sage sauce
€ 14,50
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

Cannolo con Gelato alla Ricotta

Siciliaanse cannolo met ricotta ijs Sicilian cannolo with ricotta ice cream
€ 7,00

Coppa Gelato al Caramello con Crema Calda di Vaniglia e Cioccolato

Karamel ijs met warme vanille chocolade crème Caramel ice cream with hot vanilla cream and chocolate
€ 7,00

Panna Cotta allo Zabaione

Panna cotta met eierpunch Panna cotta with eggnog
€ 7,00
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

MENU Kaart

pdf