Menu from Vis aan de Maas2
Menu highlights
Gamba’s in tempura
met Teriyakisaus op salade van meloen
Carpaccio van Tonijn
met venkelzaad, chilipeper en citroen
Proeverij “Vis aan de Maas”
aat u verrassen van de diverse smaken van onze lekkerste voorgerechten!
Maasmenu September: Garnalenspies
op salade met Japanse sojasaus
Soups
Maasmenu September: Aardappeltruffelsoep
Tonijn
van de grill met venkel citroensalsa
Zeetongetjes
2 zeetongetjes 180 a 200 gram per stuk. In de roomboter gebakken. Met huisgemaakte frites, remoulade
Zeebaars 500 / 600 gram
hele zeebaars van de grill op zijn Baskisch bereid met verse knoflook en knoflookolie
Maasmenu September: Roodbaarsfilet
op de huid gebakken met sausje van Sereh, verse pasta en dagverse groente
Desserts
Sorbet
Klassieke sorbet met vers fruit en 3 smaken sorbetijs
Crema Catalana
huisgemaakt met amandel en een vleugje licor 43
Kaas
plateau van 4 verschillende kazen met kletsenbrood en chutney
