Reviews Zushi

CentrumSushi, Japans, Aziatisch
Uitstekend
5.4/6
103 Reviews
Zushi Amsterdam image 1
Zushi Amsterdam image 2
Zushi Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

103 Zushi Reviews

Lees hier beoordelingen over Zushi. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Zushi hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Zushi.

Uitstekend
5.4/6
103 Reviews
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Eline W.één maand geleden · 1 review

Heerlijke sushi (trein), , fijne bediening en een gezellige sfeer!

"Uitstekend"
6/6
Gwen S.één maand geleden · 1 review

bedankt voor de leuke ontvangst en jullie service aan onze 12 jarige dochter die voor het eerst alleen met een vriendinnetje uit eten is gegaan voor haar verjaardag :-)

"Uitstekend"
6/6
Wouter B.één maand geleden · 2 reviews

Visited with my son and we both enjoyed it. Although he was just 10 we got a great service. Food is nice. We were just after opening, so the amount of dishes grew during the time we sat there.

"Uitstekend"
6/6
Jolie L.2 maanden geleden · 1 review

Delicious, fresh sushi. Great ambiance. Definitely will go there again. - I’d like to see some more sorts of sushi rolls. But definitely worth a visit! Keep it up 😄

"Uitstekend"
6/6
Pepijn G.6 maanden geleden · 1 review

Zushi is één van de beste plekken om sushi te eten in Amsterdam. De gezellige ambiance en de lopende band om zelf te pakken is fijn, dat het personeel zo aardig is en persoonlijk is nog fijner, maar het allerfijnst is dat de kwaliteit van het eten gewoon echt heel goed is! Je hebt sushi en Sushi en dit is Sushi!

"Heel goed"
5/6
Cristel B.20 dagen geleden · 1 review

Het was weer een heerlijke avond bij Zushi. Ondanks dat er te weinig personeel in de bediening liep en er keihard gewerkt moest worden om iedereen tevreden te houden, bleef de kwaliteit op het niveau wat wij gewend zijn. De bediening bleef ook bijzonder aardig! We kijken terug op een zeer gezellig etentje en komen hopelijk snel weer terug!

"Uitstekend"
6/6
Annette V.één jaar geleden · 1 review

Bij Zushi eet je altijd vers en ontzettend lekker! Een gezellige, warme sfeer op een prachtige locatie. Het is erg leuk om aan de lopende band te zitten en te kijken naar al het lekkers dat langskomt.

"Uitstekend"
6/6
Marieke F.één jaar geleden · 1 review

Ik kom er zó vaak, dat de koks al weten dat ze een yakitori op de bakplaat moeten gooien als ik binnenkom en dat ik liever een andere saus bij mijn garnalen wil. Lekker om de hoek bij het theater (Kleine Komedie & Carré) en de bioscoop (Munt en Tuschinski) en als haast hebt, kun je in 20’ weer buiten staan. Maar dat wil je niet! Lekker en vriendelijke bediening!

"Uitstekend"
6/6
V E.6 maanden geleden · 1 review

Heel erg leuke sushibar voor moderne hapjes. Uniek in Amsterdam Centrum is de bediening: heel attent en lief. Probeer de tonijnsashimi 'toro'. Ik heb een afkeer van tonijn maar wist niet wat ik meemaakte, zo lekker. Wat niet op de draaiende band staat kunt u bestellen. Ze hebben al 20 jaar dezelfde koks en deel van de bediening "never change a winning team" ;P

"Uitstekend"
6/6
Maartje d.één jaar geleden · 2 reviews

Wat een heerlijk restaurant is het. Hieronder mijn pluspunten: + Geen probleem als je hier komt met glutenallergie. + Wat er niet is kun je altijd vragen aan de chef, dan wordt het zo vers gemaakt. + Leuk ingedeeld klein, gezellig restaurant en gelukkig niet zo'n "vreetschuur" + Heerlijke sushi met veel vis en weinig rijst, zoals het hoort!