Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
Brasserie Flo
Brasserie Flo menu

Brasserie Flo

Frans

Foto's van restaurant Brasserie Flo in Oost, Amsterdam
Brasserie Flo is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Menukaart van Brasserie Flo

Bekijk het menu van Brasserie Flo en ontdek de lievelingsgerechten van gasten. Droom weg bij de verleidelijke gerechten die op jou wachten als je een tafel reserveert bij Brasserie Flo. Je ziet ook de prijzen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

FILETS DE SAUMON MARINÉS SUR UNE SALADE D’ASPERGES AVEC BEIGNETS D’HUÎTRE, AGRUME ET SAUCE PONZU AU

Gemarineerde zalmfilets op een aspergesalade met oesterbeignets, citrusfruit en een ponzu-botersaus

SUPRÊMES ET CUISSE DE POUSSIN GRILLÉS SUR UNE SALADE DE LÉGUMES PRINTANIERS, AGARIC DES JACHÈRES ET

Gegrilde piepkuikenborstfilets en pootje op een salade van voorjaarsgroenten, anijschampignons.

TARTE TATIN D’ASPERGES AU FROMAGE DE CHÈVRE, SALADE AU FROMAGE DE CHÈVRE, PETITES TOMATES ET PIGNONS

Tarte tatin van asperges met geitenkaas, salade van geitenkaas, tomaatjes en pijnboompitjes

POTAGE MOUSSEUX AUX ASPERGES AVEC LAMELLES DE SAUMON FUMÉ, CERFEUIL ET CRÈME AU CURRY

Schuimige soep van asperges met reepjes gerookte zalm, kervel en een kerrycrème

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

POITRINE DE VEAU BRAISÉE, SAUCE AUX MORILLES

Gebraiseerde kalfsborst met paddenstoelen en morieljes saus

FILETS DE BAR GRILLÉS SUR UNE MOUSSELINE DE CÉLERI, AVEC ASPERGES VERTES, OLIVES, TOMATE SÉCHÉE ET P

Gegrilde zeebaarsfilets op knolselderiemousseline met groene asperges, olijven, gedroogde tomaat en

MAGRET DE CANARD D’ÉLEVAGE SAUTÉ AVEC RHUBARBE, MANGETOUTS ET GALETTES DE POMMES DE TERRE, SAUCE ÉPI

Gebraden tamme eendenborst met rabarber, peultjes en aardappelpannenkoekjes, Moscatel-specerijensaus

GIGOT D’AGNEAU RÔTI AUX ASPERGES SAUTÉES, PURÉE DE FEUILLES DE NAVET ET JUS D’AGNEAU AU THYM

Gebraden lamsbout met gebakken asperges, stampotje raapstelen en een lamsjus waarin tijm

23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

CRÈME BRÛLÉE À LA VANILLE BOURBON

Crème brûlée met Bourbon vanille

FROMAGES FERMIERS FRANÇAIS ET HOLLANDAIS, PAIN AUX NOIX

Diverse Franse en Nederlandse boerenkazen met noten-vijgenbrood

MOUSSE MASCARPONE ET CHOCOLAT BLANC AVEC COMPOTE DE RHUBARBE, MERINGUE ET GRANITÉ RHUBARBE-CITRON VE

Mascarpone -witte chocolademousse met rabarber compote, merinque en een rabarber-limoen granité

PUDDING À LA MANGUE ET AU TOFFEE, AVEC SAUCE À LA PIÑA COLADA ET MILKSHAKE MANGUE-RHUM

Mango-toffee bread en butterpudding met een piña coladasaus en mango-rum milkshake