Reviews Brasserie Flo

OostFrans
Uitstekend
5.0/6
19 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Fondue & Fondue

West
5.1/6287
Restaurant Fondue & Fondue

Van Speyk

Centrum
5.3/6201
Van Speyk

19 Brasserie Flo Reviews

Lees hier beoordelingen over Brasserie Flo. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Brasserie Flo hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Brasserie Flo.

Uitstekend
5.0/6
19 Reviews
Wachttijd:Kort
Service:Heel goed
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Dank voor de prima verzorgde maaltijd en de verrassing n.a.v. ons 52 jarig huwelijk! Lieve dames en heren onze dank en groet, helene en joan verheyen.

"Uitstekend"
6/6
Gerda M.2 jaar geleden · 1 review

WE hebben een hele gezellige avond gehad. Het ziete r gezellig uit. Fijn is echte witte tafelkleden en servet. Goede bediening en heerlijk gegeten. Een aanrader.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Vriendelijke ontvangst. Rustige maar vloeiende bediening, niet te snel of te langzaam. Eten geweldig van smaak en mooi opgemaakte borden. Echte kwaliteit voor een zachte prijs. Zal deze zaak zeker nogmaals een bezoek brengen.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Je waant je even in Parijs! Wat een mooie brasserie met heerlijke gerechten en een hele vriendelijke bediening. Voor feestelijk eten is Flo een echte aanrader.

"Heel goed"
5/6
B. v.2 jaar geleden · 1 review

het restaurant was goed, zoals bijna altijd. Ik kom er vaak. Maar wat ik veel ernstiger vond, was, dat de reservering die U zou maken, helemaal niet was doorgekomen in het restaurant. Noch het nummer van de reservatie, dat ik van U gekregen had, , te weten 6752134 was daar helemaal niet bekend. Ik heb Uw maatschappij vervloekt, daar stond ik voor paal met mijn gasten en van de vervloeking neem ik niets terug Schande ! Gelukkig was er nog een tafeltje voor 4 vrij tot half acht. Dat kwam goed uit, want we moesten naar de opera.

"Heel goed"
5/6
Henny B.2 jaar geleden · 2 reviews

Bij aankomst bleek er geen reservering voor ons te zijn. Dit werd direct opgelost. Diner was prima, hoewel we problemen hadden met voorgerecht. Geen enkele salade was er. Verder prima bediening. Bij het weggaan was er niemand om onze jassen te pakken en ook niemand om te groeten. Beetje slordig.

"Uitstekend"
6/6
Anita O.2 jaar geleden · 1 review

Onze reservering was niet bekend bij Flo. Zij hadden nog nooit gehoord van jullie site Quandoo Gelukkig konden we wel terecht en hebben goed gegeten. EEN SLECHTE ZAAK QUANDOO!!

"Uitstekend"
6/6
Paul T.2 jaar geleden · 1 review

Een gastvrij restaurant met een geweldige keuken. Altijd weer een feest om er te komen! Van binnenkomst tot en met vertrek vriendelijke mensen. Daarnaast een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

"Heel goed"
5/6
JOHN R.2 jaar geleden · 2 reviews

Zoals altijd, het eten en bediening waren prima maar de tafels zijn te dicht op elkaar voor zakelijk of intieme gesprekken. Deze laatste keer begonnen zelfs "de buren" met ons gesprek te bemoeien !

"Goed"
4/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

het voorgerecht was heerlijk, het hoofdgerecht helaas niet. Veel te natte risotto en door de schelpen naast de zeebaars was het geheel te nat. En we moesten wel erg lang wachten tussen de gangen door. Lizzy