Reviews Café Americain

CentrumInternationaal
Heel goed
4.4/6
35 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Solo Eten & Drinken

Centrum
4.8/6158
Solo Eten & Drinken

Restaurant Pieterman

Centrum
5.4/6268
Restaurant Pieterman

35 Café Americain Reviews

Lees hier beoordelingen over Café Americain. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Café Americain hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Café Americain.

Heel goed
4.4/6
35 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Sfeer:Uitstekend
Service:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
C M D.2 jaar geleden · 1 review

Alles was zeer goed verzorgd,alleen de koffie was niet erg warm,toen die werd geserveerd,dat kan beter.verder hadden we niets te klagen,de bediening is heel vriendelijk.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 2 reviews

Het restaurant was werkelijk geweldig en de bediening superb, alleen.........jammer dat jullie onze reservering wederom niet door hebben gegeven! Gelukkig was er voldoende plaats omdat veel gastrn buiten gingen eten.

"Uitstekend"
6/6
René M.2 jaar geleden · 1 review

In de heerlijke ambiance van het luissterrijke Americain hotel hebben wij wederom een heerlijk theatermenu genoten dat smakelijk was en naar meer bezoeken deed verlangen, We genoten er zo van dat wij bijna te laat in het theater aankwamen.

"Uitstekend"
6/6
Lineke V.2 jaar geleden · 1 review

het is een zeer mooi en goed restaurant, heerlijk eten en vooral fijne bediening. Helaas konden ze onze reservering niet vinden, maar de ober bleef zeer vriendelijk en kregen een mooi plaatsje aan het raam.

"Heel goed"
5/6
nuijten -.2 jaar geleden · 1 review

zowiezo is het eten altijd en eeuwig zeer goed. evenals de wijn. ook houd ik erg van de stijl. van de oude sfeer (ik kom er al 45 jaren trouwens.....;) ) , de manier van tafeldekken etc. de bediening was deze ker uitstekend. eerlijkgezegd heb ik dat twee jaar geleden ongeveer wel anders ervaren. toen was ook gedurende vele weken het slot van de dames WC niet te sluiten. zat je 'op EEN bil' zoals je dat zou kunnen noemen hahaha. verder blijf ik heel graag komen, Anna.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 8 reviews

het proces rondom de reservering ging fout. De reservering werd weliswaar bevestigd, maar bij aankomst bleek de zaal afgehuurd voor een private party en er was dus geen plaats in de herberg... de aangedragen oplossing, namelijk eten in de retro 1960 stijl bar van het hotel beviel ons ook goed, dus "no harm" done" .. en we waren nog op tijd voor het theater. :).

"Gemiddeld"
3/6
Lieve C.2 jaar geleden · 1 review

We hadden aangegeven om 20 uur in de Stadsschouwburg te moeten zijn. Dat zou ruim mogelijk zijn (we kwamen om 18 uur). Toch hebben we het dessert moeten laten voorbijgaan. Dat kwam omdat we heel lang op het hoofdgerecht moesten wachten. Daarna klopte de rekening niet. Omdat we zo een haast hadden hebben we dat maar geaccepteerd maar het laat geen goed gevoel achter. We hadden 4 maal theatermenu maar zijn aangeslagen voor 1 maal theatermenu en 3 maal de losse gerechten, uiteraard per saldo in ons nadeel. Het is niet de eerste keer dat we erg lang moeten wachten, een punt voor verbetering dus.

"Heel goed"
5/6
Lucienne B.2 jaar geleden · 1 review

Café Americain is een beleving: een prachtig art deco restaurant op een unieke plek in Amsterdam met een fontein en het Leidse plein als uitzicht. Bediening prettig, eten redelijk.

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 8 reviews

Café Americain ademt altijd een fijne aangename sfeer uit, de bediening is professioneel en vriendelijk, het decor in art déco stijl rustiek en het eten smaakt prima.

"Heel goed"
5/6
Joke B.2 jaar geleden · 1 review

de plaatsen aan het raam waren prima; de bediening was niet optimaal, om na het eten te vragen of het naar wens is of het smaakt of dat er nog iets kan worden aangevuld, is redelijk laat, tijdens het eten is dat een goed moment; niet echt alert op tekens van de tafel