Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Breda
Centrum
De Pasta Kantine

De Pasta Kantine

Italiaans, Mediterraans, Europees

Gerecht voor ongeveer11€

6/6

3 reviews

Foto's van restaurant De Pasta Kantine in Centrum, Breda
De Pasta Kantine is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over De Pasta Kantine

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Nu open
-
Sluit om 22:00
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: De Pasta Kantine

De Pasta Kantine in Breda maakt gerechten uit het land van het goede leven: Italië! Verzeker jezelf van een tafel wanneer je zin hebt in een lekkere lunch of een smakelijk Italiaans diner in centrum Breda. De keukenbrigade werkt zo veel mogelijk met biologische producten en daarmee worden tongstrelend gerechten gemaakt. Begin je etentje met een van de heerlijke voorgerechten en verwen jezelf vervolgens met verse pasta of salade. Ga jij voor de romige carbonara, de verleidelijke raviolini met truffel, de waanzinnige linguine met zalm of een salade met gegrilde groentes? De perfecte afsluiter van een avond bij De Pasta Kantine zijn natuurlijk de desserts zoals tiramisu, dat vrij vertaald ‘maak mij blij’ betekent. Je zou kunnen zeggen dat het gastvrije team net is als tiramisu: ze doen er alles aan om jou blij te maken met heerlijk eten aan de Veemarktstraat.

Veelgestelde vragen

Kan ik in De Pasta Kantine met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Heeft het restaurant De Pasta Kantine parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant De Pasta Kantine heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij De Pasta Kantine?

Waarom is De Pasta Kantine zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij De Pasta Kantine. Gelegen in Centrum in Breda, serveert De Pasta Kantine gerechten zoals Mediterraans, Europees. Ontdek wat De Pasta Kantine onderscheidt van andere restaurants in Breda en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!