Duende Dos

CentrumSpaans
Uitstekend
5.0/6
76 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Tapas & Co

Binnenstad
4.9/6182
Tapas & Co

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
5.2/678
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Over Duende Dos

Duende Dos is het Spaanse tapas restaurant aan de rand van de Jordaan aan de Marnixstraat, hoek Nieuwe Willemsstraat. Veel ruimte, licht en lucht in de sfeer van een Madrileens grand café. Geschikt voor grotere gezelschappen, maar ook intiem met z’n tweeën tapas prikken of gezellig aan de bar een biertje drinken, Spaanse films kijken of flamenco luisteren, het kan allemaal. Mas Español que los Españoles.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 01:00
Sunday
16:00 - 01:00
Monday
Gesloten
Tuesday
16:00 - 01:00
Wednesday
16:00 - 01:00
Thursday
16:00 - 01:00
Friday
16:00 - 03:00
Saturday
16:00 - 03:00

Adres

Duende Dos
Nieuwe Willemsstraat 1
1015JH Amsterdam

76 Duende Dos Reviews

Uitstekend
5.0/6
76 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Kort
"Uitstekend"
6/6
Jennie B.2 jaar geleden · 1 review

Erg leuk en lekker eten. Ik kom er regelmatig en het is altijd lekker en gezellig. Je kan er voor weinig geld eten met een kleine of grote groep.

"Uitstekend"
6/6
Erwin T.2 jaar geleden · 1 review

Altijd een genot om er te eten en te genieten. Heerlijk eten en fantastische lieve bediening. Alleen maar Ooh en Aah zo lekker. Moet ik nog meer zeggen?

"Uitstekend"
6/6
Paulinge H.2 jaar geleden · 4 reviews

Voor de 4e keer hebben wij gegeten in dit relaxte restaurant en het is zeker niet de laatste keer! Het eten is voortreffelijk en een volgend bezoek is reeds gepland.

Meer over Duende Dos, Amsterdam

Tapa betekent letterlijk deksel. Om de drankzucht van zijn onderdanen te beteugelen stelde koning Alphonso de Tiende het verplicht om ieder drankje af te dekken met een dekseltje met daarop elke keer een ander hapje. De Spanjaard is echter moeilijk te beteugelen en al snel ontstond er een keur van kleine hapjes, gemaakt van de lekkerste ingrediënten en Iberische producten. Vlees, vis, schelpdieren, groentes, hammen en kazen, alles kan gebruikt worden voor een tapa.

Tapas eten als de informele manier van samen eten, met z’n tweeen of met z’n vijftigen. Goede spaanse wijnen, zonder veel opsmuk maar eerlijk gemaakt en robuust van smaak. Veel muziek, flamenco, Spaanse kunst en cultuur. De Spaanse chaos en informele “ambiente” blijven zorgen voor dat onmiskenbare ‘Spanje gevoel’. En dat meerdere tapas een erg lekkere maaltijd vormen kunt u in Duende Dos zes dagen in de week komen proeven. Hasta pronto, reserveer snel een tafel bij Duende Dos aan de Nieuwe Willemstraat in Amsterdam!