Reviews Garoeda

CentrumIndonesisch, Aziatisch
Uitstekend
5.0/6
105 Reviews
Garoeda Den Haag image 1
Garoeda Den Haag image 2
Garoeda Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

105 Garoeda Reviews

Lees hier beoordelingen over Garoeda. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Garoeda hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Garoeda.

Uitstekend
5.0/6
105 Reviews
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
E.M. V.19 dagen geleden · 1 review

Heel erg lekker, heel aardige bediening, leuke atmosfeer, gezellige avond! Kan er verder niet meer over zeggen... Misschien een losliggende strip op de trap repareren! Erg gevaarlijk! Je zult gemakkelijk vallen...

"Uitstekend"
6/6
Betty B.2 maanden geleden · 1 review

Statig Den Haag - heerlijk indisch eten met ouderwets vriendelijke bediening. Heerlijk bij kunnen praten met een vriendin, geen opdringerige muziek of galm/echo. Gewoon lekker eten in een mooi pand.

"Uitstekend"
6/6
Liesbeth W.3 maanden geleden · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was heel goed. Op de tweede etage gegeten met uitzicht op de Hofweg , was de kers op de taart. Prima allemaal.

"Uitstekend"
6/6
Maxime V.6 maanden geleden · 1 review

Meer dan Heerlijk gegeten. Vriendelijke en zeer attente bediening, die rekening hield met ons krappe tijdschema Rijsttafel is zeker aan te bevelen. we komen zeker terug.

"Uitstekend"
6/6
Sylvia d.één jaar geleden · 1 review

Dag van tevoren gebeld en gevraagd om een tafel voor het raam, dit kon niet worden beloofd ivm veel reserveringen. We waren erg blij dat we inderdaad voor het raam konden zitten. Eten was prima verzorgd, prettige bediening met wie mijn moeder van 82 een praatje in het Maleis heeft gemaakt. Wij hebben 32 jaar geleden ons huwelijk in Garoeda gevierd. De sfeer is niet veranderd!

"Uitstekend"
6/6
Anneke B.één jaar geleden · 1 review

We hebben een top avond gehad , heerlijk gegeten en gedronken . De steer en ambiance van het restaurant is ook zo heerlijk en herkenbaar voor Indonesia . Voelt warm en vertrouwd en de bediening was ook uitstekend. Wij komen bijna elke maand naar Den Haag uit Assen en onze etentjes bij Garoeda zijn elke keer weer een hoogtepunt . Complimenten

"Uitstekend"
6/6
Jetty W.één jaar geleden · 1 review

Wij zijn erg tevreden over ons diner bij Garoeda. Wij kregen een mooie tafel aan het raam met een mooi uitzicht op de Kneuterdijk. De ober heeft ons goed geadviseerd over het menu. Het eten was erg lekker.

"Uitstekend"
6/6
anja r.één jaar geleden · 1 review

Wij hebben zondag 23 juli uitstekend gegeten bij Garoeda. Ook voor de vegetariërs onder ons was ruime keuze. De vriendelijke bediening maakte ons etentje compleet! Een aanrader voor mensen die een andere keuken willen proberen!

"Heel slecht"
1/6
Ruby T.7 maanden geleden · 1 review

We hadden rijsttafel met nasi Kuning . Was muffe rijst met een geel kleurtje. Sambal goreng boontjes waren slap, vlees gerechten doorgekookt . Kroepoek niet vers. Alleen het garnalen gerecht was lekker. Wel attent dat de jarige ijs kreeg. Opvallend was dat er buiten ons om geen een Indo zat dus dat zegt genoeg. Vroeg er was Garoeda een begrip in Den Haag. Nu is het vergane glorie. Het is dat ik 2 gasten uit Spanje had die inderdaad wel eens van Garoeda hadden gehoord. Het was echt eens maar nooit weer. Ik had de slechte recenties wel gelezen maar niet verwacht dat het zo slecht zou zijn. Ik ben een Indo en weet echt wat lekker is en wat niet goed is. Volgende keer gewoon naar de Puncak of Didong die zijn veel lekkerder.

"Uitstekend"
6/6
Dhr M.één jaar geleden · 1 review

In het verleden meermalen bij Garoeda gegeten, de laatste keer was al ca. 20 jaar geleden. Nog steeds uitstekende kwaliteit indisch eten met correcte bediening. Wij hebben genoten Martin T. en Martin A.