NL
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 1
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 2
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 3
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 4
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 5

Gouden Huis - Lelystad

Centrum · Chinees · 
Uitstekend
5.3/6
79 Reviews

Over Gouden Huis - Lelystad

Gouden Huis, gelegen aan de weverstraat in het centrum van Lelystad, is een all-you-can-eat Wok & Grill & Sushi restaurant. Bij het Gouden Huis kunt u onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag! ;br:;br: Onbeperkt genieten van verschillende soepen, sushi’s, salades, warme gerechten, wokgerechten, gerechten bereid op de teppan yaki, lava-grill en desserts.

Adres

Gouden Huis - Lelystad
Weverstraat 28
8223 AC Lelystad

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
zaterdag
13:00 - 22:00
zondag
13:00 - 22:00
maandag
16:00 - 22:00
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 22:00

Meer over Gouden Huis - Lelystad, Lelystad

ONBEPERKT ETEN EN DRINKEN VOOR EEN VASTE PRIJS

All-inclusive houdt in dat u onbeperkt kunt genieten van alle buffetten en onbeperkt consumptie's van bier, wijn, frisdrank, sap, slush, koffie, thee en huisgemaakte desserts.

2 UURS WOKARRANGEMENT:

Ma t/m Do
€ 25,00
Vr t/m Zo
€ 27,00
Speciale / Feestdagen
€ 27,00

Kind 8 t/m 11 jaar
€ 14,00
Kind 3 t/m 7 jaar
€ 9,00
Kind 0 t/m 2 jaar
Gratis

één uur verlenging € 3,00 p.p.,
kinderen € 2,00 p.p. JARIGE GRATIS*

Gouden Huis trakteert de jarige!

Bij een boeking vanaf 6 volwassenen, kan de jarige binnen een week voor of na de verjaardag gebruik maken van één gratis 2 uurs Wokarrangement. Verplicht reserveren en op boekdatum identiteitsbewijs overlegen.

GROEPSKORTING*

Bij 15 of meer volwassenen krijgt u bij ons groepskorting. U kunt kiezen uit extra tijd of 5% korting op de totale nota, uw keuze dient u te vermelden bij reserveren.

SPECIALE / FEESTDAGEN ZIJN:

Valentijn, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstavond en Nieuwjaarsdag.

*Groepskorting en Jarige gratis gelden niet op kerstdagen en niet in combinatie met andere akties en-/of kortingen. Bijvoorbeeld: indien u jarig bent, kunt u kiezen uit de jarige gratis of groepskorting.

79 Gouden Huis - Lelystad Reviews

"Uitstekend"6/6
Carl B.3 dagen geleden · 1 review

gewoon een goed restaurant met ruime keus en goede ligging in lelystad bediening kan altijd wat beter maar dat mag de keuze niet minder zijn

"Uitstekend"6/6
Thierry B.10 dagen geleden · 1 review

Uitstekende avond gehad zoals eigenlijk altijd. Vriendelijk personeel, verse ingredienten en ruim voldoende keuze. Ik kan er weinig meer over zeggen dan gewoon prima, super!

"Uitstekend"6/6
Marjanne H.21 dagen geleden · 1 review

We hebben lekker gegeten op 2e kerstdag samen met de kinderen bij het Gouden Huis. Het personeel is daar altijd vriendelijk en behulpzaam en attent.

"Uitstekend"6/6
Sylvia K.24 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Er was voldoende keuze en de producten waren zeer vers en smaakvol. Ondanks dat het restaurant vol was ivm de kerst, waren alle gerechten in ruime mate aanwezig en grepen we nooit mis. Borden en glazen werden keurig gelijk weggehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Overall een super goede ervaring.

"Uitstekend"6/6
Els v.24 dagen geleden · 1 review

Het eten was super goed, alles zag er keurig uit. Het vlees was zo mals, dat het smolt op je tong. Ook de vis was super lekker. Het dessertbuffet was heerlijk! En je gebruikte bord werd heel snel weggehaald, zodat je niet met vieze borden aan tafel hoefde te zitten, keurig geregeld! Het personeel was ook zeer vriendelijk!

"Uitstekend"6/6
Klaas S.8 maanden geleden · 1 review

Een super ingerichte zaak, alles ziet er smakelijk uit! De vlees en visgerechten zijn erg goed van smaak! Het fijne is dat je bij de tepanyaki plaat zelf de garing van je vlees kan aangeven (is bij weinig wok restaurants zo). Ook het kant en klare gedeelte is prima kwa keuze en smaak! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"6/6
Frederik R.één maand geleden · 1 review

Heerlijk gegeten , want de sortering s groot. Er is van alles van Chinees tot aan patat. Ook de dranken zijn voldoende in soorten aanwezig. Het is er redelijk rustig omdat de muziek op het juiste niveau staat. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Kortom , wij gaan binnen kort weer.

"Uitstekend"6/6
Mat K.2 maanden geleden · 2 reviews

We hebben er twee verjaardagen gevierd en iedereen heeft zich prima vermaakt. De entourage is goed en het eten word met zorg bereid. Alleen de groentenbakken voor de wok zouden eerder aangevuld moeten worden. We grepen er een paar keer mis, omdat de bakken leeg waren. Verder was allles perfect. Dank!

"Heel goed"5/6
Francis S.2 maanden geleden · 1 review

Het werd niet op tijd aangevuld dus waren veel lege schalen. En dat op mn verjaardag waar ik voor 12 mensen heb betaald om te laten zien dat je hier ook lekker kan eten dan alleen maar bij de concurrent Tasty wok maar ben bang dat ze toch de volgende keer daar heen willen.

"Uitstekend"6/6
Marjolijn K.6 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. Genoeg variatie kwa eten ook voor de kinderen. Ook erg fijn dat er voor de kinderen voor afleiding gezorgd is. Zo kunnen ze heerlijk eten en hebben ze ook even tijd voor ontspanning nu geen lange zit voor ze.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zaterdag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: