Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 1
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 2

Gouden Huis - Lelystad

CentrumChinees
Uitstekend
5.3/6
129 Reviews

Over Gouden Huis - Lelystad

Gouden Huis, gelegen aan de weverstraat in het centrum van Lelystad, is een all-you-can-eat Wok & Grill & Sushi restaurant. Bij het Gouden Huis kunt u onbeperkt eten en drinken voor een vast bedrag! ;br:;br: Onbeperkt genieten van verschillende soepen, sushi’s, salades, warme gerechten, wokgerechten, gerechten bereid op de teppan yaki, lava-grill en desserts.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 13:00
zaterdag
13:00 - 22:00
zondag
13:00 - 22:00
maandag
16:00 - 22:00
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 22:00

Adres

Gouden Huis - Lelystad
Weverstraat 28
8223 AC Lelystad

Meer over Gouden Huis - Lelystad, Lelystad

ONBEPERKT ETEN EN DRINKEN VOOR EEN VASTE PRIJS

All-inclusive houdt in dat u onbeperkt kunt genieten van alle buffetten en onbeperkt consumptie's van bier, wijn, frisdrank, sap, slush, koffie, thee en huisgemaakte desserts.

2 UURS WOKARRANGEMENT:

Ma t/m Do
€ 25,00
Vr t/m Zo
€ 27,00
Speciale / Feestdagen
€ 27,00

Kind 8 t/m 11 jaar
€ 14,00
Kind 3 t/m 7 jaar
€ 9,00
Kind 0 t/m 2 jaar
Gratis

één uur verlenging € 3,00 p.p.,
kinderen € 2,00 p.p. JARIGE GRATIS*

Gouden Huis trakteert de jarige!

Bij een boeking vanaf 6 volwassenen, kan de jarige binnen een week voor of na de verjaardag gebruik maken van één gratis 2 uurs Wokarrangement. Verplicht reserveren en op boekdatum identiteitsbewijs overlegen.

GROEPSKORTING*

Bij 15 of meer volwassenen krijgt u bij ons groepskorting. U kunt kiezen uit extra tijd of 5% korting op de totale nota, uw keuze dient u te vermelden bij reserveren.

SPECIALE / FEESTDAGEN ZIJN:

Valentijn, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerstavond en Nieuwjaarsdag.

*Groepskorting en Jarige gratis gelden niet op kerstdagen en niet in combinatie met andere akties en-/of kortingen. Bijvoorbeeld: indien u jarig bent, kunt u kiezen uit de jarige gratis of groepskorting.

129 Gouden Huis - Lelystad Reviews

Uitstekend
5.3/6
129 Reviews
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Jeffrey A.5 dagen geleden · 3 reviews

uiteraard weer heerlijk genoten bij het gouden huis zoals gewoonlijk

"Uitstekend"6/6
Sylvelin R.19 dagen geleden · 1 review

Het was weer lekker, zoals altijd! Wij komen vaak zowel bij het Gouden Huis als ook bij Kanaya en het eten is altijd goed en de bediening altijd vriendelijk

"Uitstekend"6/6
Joyce V.één maand geleden · 1 review

Het was erg lekker en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De kids konden ook leuk spelen. Zeker een volgend bezoek waard. Bedankt voor een gezellige avond

"Uitstekend"6/6
Linda T.één maand geleden · 1 review

Fijn restaurant. Goede akoestiek. Prettige sfeer. Veel keuze, ook voor heel verse producten zoals ter plaatse bereide sushi, wok en grill met bijvoorbeeld zalm. Super lekker toetjesbuffet met schepijs, softijs en vele mini toetjes en gebakjes. Verse muntthee, verse jus d’orange maar ook heerlijke wijn en slush puppy.

"Uitstekend"6/6
Els v.5 maanden geleden · 1 review

Het eten was super goed, alles zag er keurig uit. Het vlees was zo mals, dat het smolt op je tong. Ook de vis was super lekker. Het dessertbuffet was heerlijk! En je gebruikte bord werd heel snel weggehaald, zodat je niet met vieze borden aan tafel hoefde te zitten, keurig geregeld! Het personeel was ook zeer vriendelijk!

"Uitstekend"6/6
Klaas S.één jaar geleden · 1 review

Een super ingerichte zaak, alles ziet er smakelijk uit! De vlees en visgerechten zijn erg goed van smaak! Het fijne is dat je bij de tepanyaki plaat zelf de garing van je vlees kan aangeven (is bij weinig wok restaurants zo). Ook het kant en klare gedeelte is prima kwa keuze en smaak! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"6/6
Frederik R.3 maanden geleden · 1 review

Heerlijk rustig kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Op maandag is de dag om rustig te eten, geen lawaai en schreeuwende kinderen. Die zijn ook leuk , maar niet als je een keer rustig wil eten. Alles is aanwezig en ziet er lekker uit. Drank is er bij in begrepen en ook in voldoende keuzes.

"Uitstekend"6/6
Mat K.6 maanden geleden · 2 reviews

We hebben er twee verjaardagen gevierd en iedereen heeft zich prima vermaakt. De entourage is goed en het eten word met zorg bereid. Alleen de groentenbakken voor de wok zouden eerder aangevuld moeten worden. We grepen er een paar keer mis, omdat de bakken leeg waren. Verder was allles perfect. Dank!

"Uitstekend"6/6
Sylvia K.5 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten! Er was voldoende keuze en de producten waren zeer vers en smaakvol. Ondanks dat het restaurant vol was ivm de kerst, waren alle gerechten in ruime mate aanwezig en grepen we nooit mis. Borden en glazen werden keurig gelijk weggehaald. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Overall een super goede ervaring.

"Uitstekend"6/6
Frederik R.5 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten , want de sortering s groot. Er is van alles van Chinees tot aan patat. Ook de dranken zijn voldoende in soorten aanwezig. Het is er redelijk rustig omdat de muziek op het juiste niveau staat. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Kortom , wij gaan binnen kort weer.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (vrijdag)
mei 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: