Reviews Gouden Huis - Lelystad

CentrumChinees, Japans, Aziatisch
Uitstekend
5.2/6
255 Reviews
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 1
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 2
Gouden Huis - Lelystad Lelystad image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

255 Gouden Huis - Lelystad Reviews

Lees hier beoordelingen over Gouden Huis - Lelystad. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Gouden Huis - Lelystad hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Gouden Huis - Lelystad.

Uitstekend
5.2/6
255 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Dennis t.één dag geleden · 1 review

prima ruim keuze vers niet te druk heel erg tevreden

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Herman J.5 dagen geleden · 1 review

Veel keuze, vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor deze prijs!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Guusje D.9 dagen geleden · 2 reviews

Altijd gezellig, prima allemaal , we bezoeken het regelmatig hier

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Sjohny B.13 dagen geleden · 1 review

Top goed eten en gezellig ook voor de klein kind

"Uitstekend"
6/6
Raymond F.5 maanden geleden · 1 review

Bij binnenkomst werden we goed verwelkomt. Brachten ook naar ons plaats. Werd ook gevraagd of wij dit kennen. Anders legde hij het wel uit. Eten was perfect. Goed van temp, werd goed bij gevuld. Halve wege vroegen ze of wij op een andere tafel wouden zitten, was verkeerd berekend met zit plaatsen. Maar dat deden we met liefde. Daarna bedankte ze ons weer dat wij mee werkte. Wij zijn al een hele tijd niet geweest. Veel veranderd op een mooie manier. Komen graag weer terug

"Slecht"
2/6
P. S.5 maanden geleden · 1 review

Ik snap wel waarom ze dit doen, maar vind het alsnog niet goed. We werden met zijn tweeën geplaatst aan de ongezellige tafel, in de loop, in een zaal met grote groepen. Toen we aankwamen was er nog maar een groep, dus we dachten dat het wel meeviel. Niet dus. We konden elkaar nauwelijks verstaan, dus praten aan tafel was er niet bij. We zijn eerder vertrokken. Ik snap dat ze ons op een drukke avond niet een tafel voor vier willen geven met twee personen, maar dit vonden we wel erg ongastvrij. Wij zijn ook betalende klanten, maar voelden ons echt tweederangs burgers. Er zit voor Gouden Huis ook een nadeel aan deze verkeerde zuinigheid. De volgende keer zijn wij degenen met een grote groep en dan kiezen we op basis van deze ervaring niet voor Gouden Huis. En dan lopen ze dus inkomsten mis, omdat ze nu te knieperig waren om een redelijke tafel te geven aan twee betalende klanten. Ook: de temperatuur van het buffet was wat laag; eten was eigenlijk al koud bij aankomst tafel. Voelde me na de maaltijd ook niet zo lekker en heb een slechte nacht gehad van deze maaltijd. Op dit moment hoeven we niet zo nodig weer, terwijl we wel vaker geweest zijn.

"Uitstekend"
6/6
Hilde K.4 maanden geleden · 2 reviews

Grandiose ervaring: het Gouden Huis. Verrassend groot aanbod van uitstekend bereide hapjes, side dishes en ter plekke bereide borden vol inspiratie. Het was onze eerste keer via de klantenkaart en verjaardagsaanbieding en we zijn OM: we gaan dit vaker doen. We waren ook blij verrast over het vriendelijke, zeer behulpzame personeel en de gezellige omgeving. Een juweel in Lelystad!!!

"Uitstekend"
6/6
Els v.één jaar geleden · 1 review

Het eten was super goed, alles zag er keurig uit. Het vlees was zo mals, dat het smolt op je tong. Ook de vis was super lekker. Het dessertbuffet was heerlijk! En je gebruikte bord werd heel snel weggehaald, zodat je niet met vieze borden aan tafel hoefde te zitten, keurig geregeld! Het personeel was ook zeer vriendelijk!

"Uitstekend"
6/6
Klaas S.2 jaar geleden · 1 review

Een super ingerichte zaak, alles ziet er smakelijk uit! De vlees en visgerechten zijn erg goed van smaak! Het fijne is dat je bij de tepanyaki plaat zelf de garing van je vlees kan aangeven (is bij weinig wok restaurants zo). Ook het kant en klare gedeelte is prima kwa keuze en smaak! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
Herman d.4 maanden geleden · 1 review

In 2012 heb ik hier mijn trouwerij met familie en vrienden gevierd. In de jaren daarna zijn we vaak terug geweest met speciale gelegenheden. Ik heb hier ook regelmatig gerechten afgehaald en eigenlijk nooit een minpuntje kunnen ontdekken. Gister heb ik hier weer eens gegeten en het is (na de verbouwing) alleen maar beter geworden.