Reviews Hosokawa

CentrumJapans, Aziatisch, Sushi, Teppanyaki
Uitstekend
5.3/6
153 Reviews
Hosokawa Amsterdam image 1
Hosokawa Amsterdam image 2
Hosokawa Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

153 Hosokawa Reviews

Lees hier beoordelingen over Hosokawa. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Hosokawa hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Hosokawa.

Uitstekend
5.3/6
153 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Alex S.9 dagen geleden · 1 review

Excellent food great service nice atmosphere high quality worth the price

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Occo L.10 dagen geleden · 1 review

It was very very good, like always! The best in town.

"Uitstekend"
6/6
Wendy R.15 dagen geleden · 1 review

Zeer gastvrij, dit restaurant maakt van de avond uit een echte beleving.

"Uitstekend"
6/6
jowan C.21 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten en een keurige bediening. Echt een aanrader. 👌

"Uitstekend"
6/6
Kevin H.10 maanden geleden · 1 review

Eerste keer hadden we veel haast, slechts een uur tijd, en we werden heel goed geholpen. We werden al bij binnenkomst goed opgevangen tot aan de tafel. Het eten, sushi en shashimi, was uitstekend en heel vers. Dat was een reden om een paar dagen erna nogmaals te doen, maar dan de tijd te nemend en rustig genieten. We kozen de Chef's verrassingsmenu en het was zeer goed bevallen met een glas Chardonnay. Kort samengevat, goed bevallen en een reden voor een volgende bezoek bij Hosokawa.

"Goed"
4/6
Cees V.4 maanden geleden · 1 review

De eerste 4 gerechten van het Verplichte Kerstmenu waren geweldig. Daarna kregen we hert welke echt perfect bereid werd, de saus echter sloeg kant nog wal natuurlijk mag er iets zoets bij wild maar zorg dan ook voor een zuurtje. Ook de wagyu was goed bereid, misschien iets te veel maar dat kan ook aan mij liggen. Paprikaatje was lekker, pompoen ook prima, maar jammer van die kwak mayonaise met kaas die later overigens bij een tafelgenoot vergeten werd. Dessert was aardig maar niet spectaculair al probeerde men nog iets met de crème brullee maar dat lukte niet en die werd helaas verdronken in de Cointreau. Tijdens het diner kwamen wijzer ook achter dat het verplichte kerstdiner ook niet zo verplicht was als aan ons gemeld. Aan onze tafel 3 mensen die iets anders kregen en aan een tafel naast ons zelfs de complete tafel van 9 man. Ook jammer dat wij geen gebakken rijst kregen terwijl ieder ander dat wel kreeg. Al met al, toch wel een teleurstellende ervaring voor dat geld.

"Uitstekend"
6/6
Richie H.één jaar geleden · 1 review

Fantastische ambiance, geweldige service en nog beter eten. Werkelijk alles is tot in de puntjes verzorgd als het om de eetbeleving gaat. Als ik 1 puntje van kritiek mag hebben, zijn het de toiletten. Dat is echt onder de maat. Je eet er niet minder lekker om, maar het maakt wel een indruk. We komen er al jaren en zijn niet zo snel uit het veld geslagen, omdat we weten waar we voor komen en wat we krijgen. Buiten dat, werkelijk alles is lekker. Sushi, teppanyaki of robata, het maakt niet uit. Ik kan lovende woorden blijven schrijven, maar daar komt het op neer en dat is tenslotte het doel van buiten de deur eten.

"Uitstekend"
6/6
Wendy J.één jaar geleden · 1 review

We hebben bij Hosokawa gegeten op aanraden van vrienden en we waar zeer tevreden over het eten en de service. Alles gerechten waren een streling voor de tong. Enige kanttekening die ik heb is dat de wijnkeuze wat uitgebreider mag zijn. Misschien een tip is aanbieden van Japanse wijn die erg in ontwikkeling is. Echt een aanrader

"Uitstekend"
6/6
Maxwell A.3 maanden geleden · 1 review

Top restaurant. We deden Zelf de teppanyaki. En dat was een geweldig ervaring. De kok informeert over herkomst van het eten en legt je uit hoe het werkt. En de gast heer was echt uitzonderlijk professioneel en een fijne toevoeging. Je voelt echt chic tijdens een avondje hosokawa. Ik raad het je echt aan als je als groep wat leuks wit doen, of wellicht je mooie date wilt imponeren. Let wel: Het is geen fast dining zoals de restaurants van tegenwoordig alles wordt vers bereid voor je neus en duurt wel ff. Dus niks voor mensen met de snelle trek.

"Uitstekend"
6/6
Jan B.één jaar geleden · 1 review

Ons bezoek aan restaurant Hosokawa in Amsterdam was eenvoudigweg FANTASTISCH!!! Van bij onze aankomst werden wij zeer vriendelijk verder geholpen door het personeel. Het tepanyakimenu werd met liefde en respect voor het voedsel aan onze tafel bereidt. De hele belevenis was in één woord GEWELDIG!!!!