Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Den Haag
Stadscentrum
Il Senso

Il Senso

Italiaans

Gerecht voor ongeveer17€

Foto's van restaurant Il Senso in Stadscentrum, Den Haag
Il Senso is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Il Senso

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 18:00
Saturday
18:00 - 22:30
Sunday
18:00 - 22:30
Monday
18:00 - 22:30
Tuesday
18:00 - 22:30
Wednesday
18:00 - 22:30
Thursday
18:00 - 22:30
Friday
18:00 - 22:30

Meer informatie over het restaurant: Il Senso

ITALIAANS WINING & DINING IN HET HAAGSE HOFKWARTIER De jongste Italiaanse parel van het Haagse Hofkwartier, il Senso, is dé uitgelezen locatie voor culinaire liefhebbers en iedereen die van de Italiaanse keuken houdt. il Senso staat voor de nieuwe generatie Italiaans ‘wining&dining’; authentiek Italiaans eten in een eigentijds interieur, met professionele bediening die unieke persoonlijke aandacht, service én Mediterrane gastvrijheid biedt. De menukaart is gebaseerd op de klassieke, Italiaanse keuken met ruimte voor improvisatie en innovatie. Vers, puur en smaakvol. Het menu wisselt regelmatig, waardoor seizoensproducten goed tot hun recht komen.

De zorgvuldig samengestelde wijnkaart biedt een ruime keus aan Italiaanse kwaliteitswijnen, waarvan een groot aantal per glas te bestellen is dankzij een uniek bewaarsysteem.

Veelgestelde vragen

Heeft Il Senso zitgelegenheid buiten?

Nee, Il Senso heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Il Senso Italiaans eten?

Ja, het restaurant Il Senso serveert Italiaans eten

Wil je een tafel reserveren bij Il Senso?

Waarom is Il Senso zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Il Senso. Gelegen in Stadscentrum in Den Haag, serveert Il Senso gerechten zoals Italiaans. Ontdek wat Il Senso onderscheidt van andere restaurants in Den Haag en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!