Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Den Haag
Stadscentrum
Kaniway

Kaniway

Aziatisch, Chinees, Mexicaans, Internationaal

Gerecht voor ongeveer18€

Foto's van restaurant Kaniway in Stadscentrum, Den Haag
Kaniway is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Kaniway

Familievriendelijk ✨
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00
Thursday
16:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Kaniway

Traditionele Uyghurse gerechten, dagelijkse vers uit eigen keuken bereid. Geniet van de uitgebreide menukaart en laat u verrassen door de authentieke Uyghurse keuken bij Kaniway, gelegen aan de Raamstraat in het centrum van Den Haag.

De Uyghur eetcultuur, afkomstig uit het westen van China, bevat het beste van Turkse, Russische en Chinese keuken. Maar ook gerechten uit het Xinjiang-district, wat wereldwijd bekend staat als Italiaanse pasta, wordt bij Kaniway geserveerd en volledig huisgemaakt. Kaniway is het eerste echte Uyghur restaurant van Nederland. Bij Kaniway wordt alles dagelijks versgemaakt. Wat u proeft is het resultaat van een eeuwenoude, verborgen gehouden, unieke en trotse keuken. Een keuken die meer dan de typische Chinese gerechten, die vaak toegespitst is op het smaakpalet van de Europeaan. En die Kaniway nu met trots aan u presenteert.

Veelgestelde vragen

Heeft Kaniway zitgelegenheid buiten?

Nee, Kaniway heeft geen zitgelegenheid buiten.

Serveert het restaurant Kaniway Aziatisch eten?

Ja, het restaurant Kaniway serveert Aziatisch eten en serveert ook Chinees, Mexicaans, Internationaal

Wil je een tafel reserveren bij Kaniway?

Waarom is Kaniway zo populair? Heerlijk Aziatisch eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Kaniway. Gelegen in Stadscentrum in Den Haag, serveert Kaniway gerechten zoals Chinees, Mexicaans, Internationaal. Ontdek wat Kaniway onderscheidt van andere restaurants in Den Haag en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!