Reviews Miso Asian Dining

CentrumAziatisch, Aziatische fusie
Uitstekend
5.3/6
313 Reviews
Miso Asian Dining Rotterdam image 1
Miso Asian Dining Rotterdam image 2
Miso Asian Dining Rotterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

313 Miso Asian Dining Reviews

Lees hier beoordelingen over Miso Asian Dining. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Miso Asian Dining hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Miso Asian Dining.

Uitstekend
5.3/6
313 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Heel rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ashmini D.2 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, heel vriendelijk personeel, vlotte bediening en een leuk restaurant.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Octavia d.2 dagen geleden · 2 reviews

Altijd fijn bij Miso, zeer vriendelijke bediening, lekker eten en een goede sfeer!

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Wendy R.3 dagen geleden · 3 reviews

Weer fantastisch gegeten en genoten !! Blijft een top tent

Nieuw"Uitstekend"
6/6
KW M.3 dagen geleden · 3 reviews

Leuk personeel, erg vriendelijk. Alle gerechten worden snel gebracht! Voor herhaling vatbaar!

"Uitstekend"
6/6
seiichi r.2 maanden geleden · 2 reviews

eerste keer dat we hier waren. we hebben erg veel ervaring met sushi all you can eat. super mooi en gezellig restaurant. erg fijn dat je alles kunt bestellen met de tablet. wel jammer dat je niet ook op deze manier drinken kunt bestellen. de service was echt super. een erg vriendelijke serveerster genaamd sara gehad. ze had ons zelfs nog verrast met een heerlijk dessert met sterretjes ter ere van ons 7jarige jubileum. erg vriendelijk. eten was ook heerlijk! we komen zeker weer terug!

"Uitstekend"
6/6
Nathalie v.3 maanden geleden · 2 reviews

Hier voor de tweede keer in een maand komen eten, omdat de eerste keer zo goed beviel. Tweede keer viel de snelheid van bedienen nog meer op, heel fijn! Ook fijn dat de ruimte in het restaurant goed gebruikt wordt. Het was een maandagavond, dus rustig. Een restaurant kan ervoor kiezen iedereen dicht bij elkaar te zetten voor hun eigen gemak, maar we werden juist over de hele zaak verdeeld, waardoor je lekker rustig kon zitten.

"Heel goed"
5/6
Guan Hao W.5 maanden geleden · 1 review

Min punten: Cheese maki en nog een andere maki waren gedeeltelijk verbrand aan de zeiden toen ze zalm met vuur ging koken. Limit van 5 ronden... Elke selectie die ik heb besteld waren weinig qua aantal. Maki is 2 of 1 stuks, gegrilde zalm was 1 klein stukje(vergelijken met andere sushi restaurant)... Plus punt: mooie locatie en sfeer, schoon plek, lekker gegeten (behalve 2 verbrande maki). Prijs: niet zo goedkoop voor mensen zoals ik die meer dan 5 ronden kan eten maar mag max 5 ronden bestellen.

Nieuw"Heel goed"
5/6
Laura D.10 dagen geleden · 1 review

Prachtig interieur, er hangt een goede sfeer. Het eten is naar mijn mening absoluut niet slecht, maar niet even goed als sommige andere all-you-can-eat ketens. De rijst van de sushi was niet "plakkerig" genoeg, waardoor de sushi snel uit elkaar viel. Qua smaak was de sushi wel erg lekker. De andere gebakken gerechtjes waren soms wat flauw qua smaak. Over het algemeen echter wel een goede zaak.

"Heel goed"
5/6
Lize E.6 maanden geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, hele vriendelijke bediening, max 115 minuten is wel iets krap, je moet niet te lang kletsen tussen de rondes, dan is je tijd om. Je mag max 5 rondes, 5 items per keer bestellen, meer is ook niet nodig, maar bij geen maximum, voelt het wel prettiger dat je gewoon naar keuze mag bestellen, niet dat je dan meer gaat eten.

"Heel goed"
5/6
Shirley V.4 maanden geleden · 1 review

Wij waren iets later maar dit was geen probleem, het eten was heerlijk, goede doorloop van bestellingen, vriendelijk personeel en goede sfeer. Enige minpuntje was dat de bordjes die leeg waren lang op de tafel bleven staan waardoor de tafel op een gegeven moment bomvol stond. Mischien door de kerstdrukte dat dit wat vertraagd werd. Verder heel positief en heerlijk gegeten.