Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Zuid
Mr. Sam Asian Bistro

Mr. Sam Asian Bistro

Aziatische fusion, Aziatisch, Eten en drinken

Gerecht voor ongeveer16€

Foto's van restaurant Mr. Sam Asian Bistro in Zuid, Amsterdam
Mr. Sam Asian Bistro is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Mr. Sam Asian Bistro

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Airco
Vandaag gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
17:00 - 23:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 00:00
Saturday
17:00 - 00:00
Sunday
17:00 - 23:00
Monday
17:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Mr. Sam Asian Bistro

Bij Mr. Sam Asian Bistro geniet je in een ongedwongen sfeer, in een modern-industrieel interieur van authentiek Aziatisch eten. Die traditionele gerechten met een eigentijdse twist zijn allemaal iets kleiner dan normaal, zodat je er meer tegelijk kunt bestellen en dus meer kunt proeven. En als je even zonder inspiratie zit, stellen de chefs het perfecte menu voor je samen. Dus op naar de Amstelveenseweg in Amsterdam-Zuid voor een unieke oosterse avond!

Veelgestelde vragen

Heeft Mr. Sam Asian Bistro zitgelegenheid buiten?

Nee, Mr. Sam Asian Bistro heeft geen zitgelegenheid buiten.

Kan ik in Mr. Sam Asian Bistro met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Amex.

Wil je een tafel reserveren bij Mr. Sam Asian Bistro?

Als je zin hebt in heerlijk Aziatisch eten moet je bij Mr. Sam Asian Bistro zijn. Alle gerechten worden zorgvuldig en met oog voor detail bereid en zijn iets kleiner dan normaal, zodat je gezellig met je tafelgenoten meerdere kunt bestellen en alles kunt delen. Zelf raden ze drie gerechten per persoon aan, eventueel aangevuld met een side dish. Met Mr. Sam Asian Bistro, gelegen aan de Amstelveenseweg, is Amsterdam-Zuid echt een culinaire hotspot rijker.
Het restaurant is stijlvol en modern ingericht met gezellige, relaxte hoekjes, en in de open keuken kun je zien hoe de chefs de smakelijke, verse gerechten bereiden. Van crispy chicken en crackling pork tot grandma’s eggplant stew en squid with 5 spices: bij Mr. Sam Asian Bistro geniet van Aziatisch eten op zijn best. Nodig dus vrienden en familie uit, reserveer nu, en geniet met z’n allen van een speciale oosterse avond, midden in Amsterdam-Zuid.