Menu O'Pazzo A La Carte

CentrumItaliaans, Frans, Pizza, Zeevruchten
Uitstekend
5.1/6
42 Reviews
O'Pazzo A La Carte Rotterdam image 1
O'Pazzo A La Carte Rotterdam image 2
O'Pazzo A La Carte Rotterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Volledig Menu O'Pazzo A La Carte

Blader door menu’s van uw favoriete restaurant. Bekijk prijzen en gerechten bij O'Pazzo A La Carte en bepaal alvast wat u gaat eten. We doen ons best om de menu’s regelmatig bij te werken, zodat u altijd de laatste versie van het menu bij O'Pazzo A La Carte voor u heeft. Quandoo draagt geen verantwoordelijk voor de prijzen of beschribaarheid van gerechten op het menu van O'Pazzo A La Carte.

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Antipasti Misti

Rijke combinatie van onze voorgerechten. (te bestellen per tafel, minimaal 2 personen)
€ 20,50
B8C73D59-3E9A-4CA0-89CA-3B86A857D4FF

Hapjes

Vitello Tonnato

Gebraden, in dunne plakjes gesneden kalfsvlees met huisgemaakte tonijnmayonaise geserveerd met kappertjes, tomaten en rucola
€ 13,10
643CFC05-EDA0-4F5A-989F-F264EA0FD4F2

Voorgerechten

Tradizione d’Inverno

Kalfsstoofvlees, gebakken eendenlever, rode koolsalade, krokante ui en aceto balsamico
€ 16,95
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Dipinto d’Inverno

Een prachtig schilderij van het seizoen gemaakt met groenten, verse pasta en risotto
€ 23,50

Burger Columbus

ezonde burger op z’n Italiaans; sappige burger van black WAGYU rund, vers gebakken havermoutbrood met knoflook, olijven en kruiden, gegrilde aubergine, huisgemaakte truffelmayonaise, pittige taleggio kaas, salsa van semi-gedroogde tomaat en gerookte paprika, krokant gebakken pancetta (spek), romeinse sla en kapperappels geserveerd met geroosterde pompoen
€ 23,50

Ravioli alla Cacciatora

Wild ravioli gevuld met fazant, hert en wildzwijn geserveerd met gemarineerde vijgen en hertenham
€ 19,50
E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza's

Pizza Nettuno

Tomatensaus, basilicum, verse zeewater garnalen, coquilles, baby inktvis, bottarga (gezouten, geperste en gedroogde tonijneieren), rauwe rode ui, zwarte olijven, knoflook, zwarte peper en citroenolie
€ 20,50
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Nagerechten

Cioccopassione

Taartje van pure chocolade, mousse van passievrucht, gezouten karamelijs en krokante chocolade met rode peper
€ 10,50

Dolce del Vinaio

Panna Cotta van tonkabonen geserveerd met sorbet van Valpolicella Superiore, gemarineerde vijg en amandelcrunch
€ 9,50
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

Dranken kaart

pdf

A la carte Dolci

pdf

A la carte Menu winter 2018

pdf

Kerst menu 2018

pdf