Reviews Oriental Restaurant Ruby

ZuidChinees, Aziatisch, Midden-Oosters
Uitstekend
5.4/6
32 Reviews
Oriental Restaurant Ruby Amsterdam image 1
Oriental Restaurant Ruby Amsterdam image 2
Oriental Restaurant Ruby Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

32 Oriental Restaurant Ruby Reviews

Lees hier beoordelingen over Oriental Restaurant Ruby. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Oriental Restaurant Ruby hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Oriental Restaurant Ruby.

Uitstekend
5.4/6
32 Reviews
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Heel rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Sfeer:Uitstekend
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marleen B.2 maanden geleden · 2 reviews

Goed eten, leuke aziatische tapas formule maar ook de traditionele menu's zijn heerlijk. Eindelijk geen all you can eat! Een goede vlotte bediening van vriendelijk personeel. Aanrader!

"Uitstekend"
6/6
Melanie D.6 maanden geleden · 2 reviews

Highly recommend, delicious food, good prices and really nice service!!

"Uitstekend"
6/6
Greta S.6 maanden geleden · 1 review

The Restaurant Ruby in Amsterdam is a nice and cosy place to spend with the family and friends. The service was quick and the staff was very friendly.

"Uitstekend"
6/6
Wojciech G.8 maanden geleden · 1 review

I've been in this restaurant 3 times. Always fantastic food, always great service. I love their chicken soup. I will visit them again and again.

"Heel goed"
5/6
Eva B.één jaar geleden · 1 review

Eten van goede kwaliteit en sfeer van het restaurant is gezellig. Een gedeelte van de maaltijd was pas veel later klaar dan de rest van het eten waardoor iemand aan het einde alleen zat te eten. Als alles niet tegen de zelfde tijd klaar kan zijn, zou beter communicatie wel gewenst zijn!

"Uitstekend"
6/6
Monique N.één jaar geleden · 2 reviews

Mijn moeder en ik hebben weer heerlijk bij u gegeten en de bediening was ook weer bijzonder vriendelijk, goed en vlot. Echt een restaurant om aan anderen door te geven en binnenkort kom ik met een vriend weer bij u eten.

"Heel goed"
5/6
Jan J.één jaar geleden · 3 reviews

Pan-aziatisch restaurant. Zowel de hoofdgerechten als de “tapas” zijn heel goed bereid en aantrekkelijk. De bediening is vriendelijk, de ruimte fraai ingericht, al is het ‘s winters voor de ramen wat fris. Voor een van ons was het “tapas” menu niet helemaal duidelijk (3 tapas for €23?; welke?). Aanbevolen!

"Uitstekend"
6/6
Carlos S.2 jaar geleden · 1 review

Excelent food, service and lovely place!! We enjoy a lot this place, the special menu for the allergic people it's fantastic because I can find all the information that I need to avoid eat anything containing allergic ingredients

"Uitstekend"
6/6
Alexander S.2 jaar geleden · 3 reviews

Gewoon gezellig eten en delen, allemaal verschillende kleinere gerechtjes en dan delen. at is iets anders dan de traditionele grote bakken van de chinees op tafel. En absoluut niets te kort. Attente bediening.

"Uitstekend"
6/6
Marianna S.één jaar geleden · 1 review

Na een aantal jaren aangenaam verrast door de gezellige inrichting. Het nieuwe menu is goed bevallen, met name voor de mannen het 7 gangen chefs diner (tapas). Vriendelijke en attente bediening.