Reviews Piet de Leeuw

CentrumSteak, Nederlands, Europees
Uitstekend
5.3/6
306 Reviews
Piet de Leeuw Amsterdam image 1
Piet de Leeuw Amsterdam image 2
Piet de Leeuw Amsterdam image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

306 Piet de Leeuw Reviews

Lees hier beoordelingen over Piet de Leeuw. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Piet de Leeuw hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Piet de Leeuw.

Uitstekend
5.3/6
306 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Alphons N.5 dagen geleden · 1 review

Lekker Amsterdams restaurant. Kom er al jaren en altijd een beproeft recept. De lekkerste biefstuk in Amsterdam en omstreken. Snelle bediening. Wel reserveren want het is altijd vol.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
David M.12 dagen geleden · 1 review

Great place for meat and stakes, definitely recommended. Nice ambiance, friendly waiters. The place is decorated as an old, cozy Cafe like before the war.

"Uitstekend"
6/6
R V.16 dagen geleden · 1 review

we hebben een leuke avond gehad en heerlijk gegeten. we waren met 10 personen en zaten gezellig aan een grote lange tafel. gezellige bediening. top!

"Uitstekend"
6/6
jacob s.één maand geleden · 1 review

Fantastisch restaurant, leuke sfeer en super personeel, eten heerlijk! Aanrader als je Mokum echt wil leren kennen. Wij komen zeker een keer terug met z’n allen.

"Uitstekend"
6/6
Richard K.één jaar geleden · 1 review

Piet de Leeuw is een stukje Amsterdams erfgoed. Authentiek en ongepolijst. Zoals een van mijn tafelgenoten bij ons laatste bezoek zei: "Heerlijk, hoe liefdeloos je bord hier op tafel gekwakt wordt". De bediening ziet er ook geen enkel probleem in om, op gehoorsafstand van je tafeltje, tegen elkaar hun beklag te doen dat je voor 7 uur gereserveerd had, maar dat je gezelschap pas om 8 uur compleet is. Als je je door dit soort zaken op je teentjes getrapt voelt, is Piet de Leeuw niet jouw plek. Als je het daarentegen geamuseerd kunt aanzien en ondergaan heb je een prima avond.

"Goed"
4/6
Anneke v.één jaar geleden · 1 review

Wij hebben er lekker gegeten. Wel heel bijzonder dat de aanbieding op de website 'elke 1e maandag van de maand de tweede biefstuk voor de helft van de prijs' een heel andere dimensie kreeg toen wij er naar vroegen bij ons bezoek aan het restaurant op de 1e maandag van de maand januari in 2016. . Het antwoord op onze vraag was "dat geldt alleen bij een internetbestelling". Dat hadden wij gedaan dus geen probleem! Vervolgens werd gezegd "dat geldt alleen voor de paardenbiefstuk". Nou daar kwamen wij voor!! Maar op de website wordt dit allemaal niet gemeld dus kennelijk zit er toch 'iets in het bloed' bij de heer Piet de Leeuw! Hij probeert met smoesjes de klant af te troeven. Fatsoen is ver te zoeken in deze zaak. Nog weinig geleerd de afgelopen twee jaren.

"Uitstekend"
6/6
michiel b.één jaar geleden · 1 review

Het bestaat nog: niet hip, niet ouderwets, maar gewoon goed. Zo hoort een biefstuk-lunch te zijn. Perfect gebakken mooi stuk vlees, met zo veel brood als nodig. En dan ook nog de bediening zoals je hoopt dat-ie is: "willen jullie de biefstuk meteen al, of eerst de koffier even opdrinken?" "Nee, doe maar meteen. " En dan staan binnen vijf minute twee heerlijke lunches klaar. Wij gaan vaker lunchen bij Piet de Leeuw.

"Uitstekend"
6/6
Gyorgy P.één jaar geleden · 1 review

I never miss Piet de Leeuw when I'm in Amsterdam. Actually, two times I went to Amsterdam only to have a wonderful dinner at Piet. The first was 4 years ago. Since than, my wife and I had many-many excellent dinner here. It is magnificent every time. Looking forward to the next time (from Budapest it is not so easy)

"Uitstekend"
6/6
Maarten v.één jaar geleden · 1 review

Piet de Leeuw is een gastvrij en vriendelijke Eetgelegenheid in A'dam, Ideaal wanneer je daarna naar het concertgebouw wil. Piet de Leeuw heeft een heel goede keuken en de sfeer binnen is heel plezierig om te eten!

"Uitstekend"
6/6
Carol S.één jaar geleden · 1 review

Wij voelen ons thuis bij Piet de Leeuw sinds de herfst van 1964, dus al 50 jaar. Het heeft er mee te maken dat mijn grootvader, Jan van Kempen, directeur was van Meder Genever; het glas-in-lood raam herinnert nog aan die tijd. Beste groet en een zeegroene zes! Carol Schade