Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Hilversum
Centrum
Simpel Restaurant

Simpel Restaurant

Indiaas

Gerecht voor ongeveer16€

5.0/6

1 review

Foto's van restaurant Simpel Restaurant in Centrum, Hilversum
Simpel Restaurant is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Simpel Restaurant

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling

Meer informatie over het restaurant: Simpel Restaurant

Simpel Restaurant is een Indiase en Surinaamse restaurant gelegen aan de Kampstraat in het centrum van Hilversum. Optimale service, smaak en kwaliteit van de gerechten staan hoog in het vaandel binnen dit restaurant. Het eeuwenoude gebruik van uitgebalanceerde kruiden en specerijen binnen de Indiase en Surinaamse keuken is een traditie die dit restaurant met veel zorg voortzet. Het aanbod aan schotels en menu’s is heel divers en representeert het grote India en Suriname in hoofdlijnen. Er is een ruime keuze aan vlees-, vis-, gegrilde- en vegetarische gerechten waarbij u zelf aangeeft in welke mate u uw gerecht gekruid wilt. Het vakbekwame personeel helpt u daarbij.

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Simpel Restaurant Indiaas eten?

Ja, het restaurant Simpel Restaurant serveert Indiaas eten

Heeft Simpel Restaurant zitgelegenheid buiten?

Nee, Simpel Restaurant heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Simpel Restaurant?

Waarom is Simpel Restaurant zo populair? Heerlijk Indiaas eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Simpel Restaurant. Gelegen in Centrum in Hilversum, serveert Simpel Restaurant gerechten zoals Indiaas. Ontdek wat Simpel Restaurant onderscheidt van andere restaurants in Hilversum en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!