Reviews Soeboer Brouwersgracht

CentrumIndonesisch, Aziatisch
Uitstekend
5.3/6
188 Reviews
Soeboer Brouwersgracht Den Haag image 1
Soeboer Brouwersgracht Den Haag image 2
Soeboer Brouwersgracht Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

188 Soeboer Brouwersgracht Reviews

Lees hier beoordelingen over Soeboer Brouwersgracht. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Soeboer Brouwersgracht hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Soeboer Brouwersgracht.

Uitstekend
5.3/6
188 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Wachttijd:Geen wachttijd
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Harm S.8 dagen geleden · 1 review

Super lekker gegeten en een hele gastvrije ontvangst en sfeer

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Humphrey N.14 dagen geleden · 1 review

Authentiek smullen. Zoals je hoopt dat Indisch eten smaakt. Geslaagd voor onze kritische smaakpappillen.

"Uitstekend"
6/6
Greetje Z.15 dagen geleden · 1 review

Voor de eerste keer gegeten bij Soeboer en zeker ook niet de laatste keer. Het eten was heerlijk. En de bediening was prima. Heel aardig personeel. Goede service.

"Uitstekend"
6/6
Aafke J.één maand geleden · 1 review

Prima ontvangst en heerlijk eten. Oordeel van ons allemaal: we komen snel terug.

"Uitstekend"
6/6
Sander G.9 maanden geleden · 3 reviews

Ik was al blij met de rijsttafel bij Soeboer Garden en dat maakte dat ik ook benieuwd werd naar deze locatie. Mij werd uitgelegd dat zich aan de Brouwersgracht de keuken bevindt die voor beide locaties kookt. Wij waren aanvankelijk van plan de uitgebreide rijsttafel te nemen, maar kozen uiteindelijk - goed geadviseerd - voor een kleine met extra's naar onze smaak. We hebben genoten van goed vers klaargemaakte gerechten, uitstekend geroosterde saté's en een feest van verschillende smaken. De locatie is wat gedateerd en bij de hitte maakt de ventilator het niet echt koel, maar alles droeg bij tot een echte authentieke rijsttafelbeleving. Jammer dat ik niet nog een extra ster kan toekennen, want deze locatie verdient dat. Wel reserveren, lijkt me in het weekend goede raad.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wegens dat een andere favoriete toko deze dag was gesloten zijn we uitgeweken naar Soeboer en het was geweldig eten! Qua interieur 50 jaar terug in de tijd maar hoort er helemaal bij en niets aan doen en eten super! Alleen was het deze avond rustig en waren wij om 19.45 uur uitgegeten en klaar om te vertrekken en de laatste gasten maar op dat moment kwamen er nog twee gasten binnen en deze werden weggestuurd omdat het zo rustig was en ze gingen sluiten. Niet echt een goed begin van het nieuwe jaar maar daar ben ik waarschijnlijk teveel ondernemer voor en geen werknemer.

"Heel goed"
5/6
J.C. R.2 jaar geleden · 2 reviews

Jammer wij eten graag bij soeboer maar dit keer viel het echt tegen koude rijst en de bijgerechten lauw. Jammer volgende keer is het hopelijk beter want in september willen we met een groep weer komen. En dat we niet rond half tien het gevoel krijgen weggekeken te worden. Want met deze club mensenwordt het wel wat later dan half 10. Een teleurstelling was ook dat om 9 uur de koffie machine al schoon was gemaakt en dat we niet een tweede ronde koffie konden doen. Ik schrik er wel van wat was er aan de hand dit heb ik nog nooit meegemaakt. Groet Joop Ridder

"Gemiddeld"
3/6
Frits E.één jaar geleden · 1 review

Heel lang geleden wel eens gegeten. Recentelijk weer, omdat de verhalen over authentiek Indonesisch eten in een typische omgeving ons wel nieuwsgierig maakten. Dus kwamen wij onlangs in een aftandse winkel terecht. Kleedjes op de tafel, die er vanaf de opening zo'n 50 jaar geleden, nooit af waren geweest. Geen verwarming. Ja, die deed het helaas inderdaad niet. Ik heb begrip voor een ouwe toko, die de sfeer van het na-oorlogse Den Haag uitdraagt. Maar vuil en koud hoeft het echt niet te zijn. Nu het eten, want dat zou nog iets kunnen goed maken. Het was doorsnee en zuinig. Een soto ajam die naar bliksoep smaakte. De saté redelijk, net als de overige gerechten van de rijsttafel. En redelijk is niet voldoende voor de behoorlijke prijs die we betaalden. Ik denk nu ook te begrijpen waarom Soeboer nieuwe vestigingen opent. Wellicht staat deze locatie op de nominatie om te worden afgestoten. Dat lijkt mij een verstandig plan. Gelukkig kent Den Haag voldoende andere Indonesische gelegenheden om naar uit te wijken. Dat zullen we beslist doen.

"Heel goed"
5/6
sietske k.één jaar geleden · 1 review

Vorige keer hadden we met 3 mensen een rijsttafel voor 2 genomen en er bleef nog over, Nu namen we hetzelfde en het werd in een maaltijd voor 3 veranderd zonder duidelijk overleg. Zou ik wel waarderen. Ook had ik de vraag gesteld of we om half 6 konden komen en ik zou het gewaardeerd hebben daarop een antwoord te hebben gekregen. Het eten was heerlijk en de bediening prima. Fijn dat het overgebleven eten meegenomen kon worden,keurig ingepakt. Het is jammer dat doo rde automatisering communicatie moeizaam is of wellicht niet mogelijk?

"Uitstekend"
6/6
Henk v.4 maanden geleden · 1 review

uitstekend ….. geweldig gegeten, heel vriendelijke bediening . kunnen jullie de ruimte tussen de tafels vergroten , tussen ik meen de 2e /3e tafel van het raam. Bij het opstaan van de tafel was dat haast onmogelijk omdat achter mijn rug iemand was gaan zitten. Je zit klem, rug aan rug je hindert elkaar dan. Dat is niet fijn. We bleven vriendelijk , konden er beiden niets aan doen ,