Spandershoeve

Omringende LandschapIndonesisch, Aziatisch
Geweldig
5.5/6
64 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sampurna

Centrum
5.0/6185
Sampurna

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
5.3/6624
Gouden Huis - Almere

Over Spandershoeve

Restaurant Spandershoeve aan de Bussumergrintweg in Hilversum is sinds 1972 het oudste Indisch familie restaurant in Nederland. Bij Spandershoeve kunt u genieten van de authentieke Indische gerechten die met veel zorg en liefde op originele wijze bereid en serveert word. Restaurant Spandershoeve is rustiek gelegen en een must voor iedere liefhebber van de Indische keuken.

Geen honden toegestaan in het restaurant. Wel op het terras.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 21:30
Friday
12:00 - 21:30
Saturday
16:00 - 21:30
Sunday
16:00 - 21:30
Monday
12:00 - 21:30
Tuesday
12:00 - 21:30
Wednesday
12:00 - 21:30
Thursday
12:00 - 21:30

Adres

Spandershoeve
Bussumergrintweg 46
1217 BS Hilversum

64 Spandershoeve Reviews

Geweldig
5.5/6
64 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Sfeer:Uitstekend
"Uitstekend"
6/6
Ineke L.één jaar geleden · 1 review

in een woord, heerlijk, anders dan andere indische keuken. We namen het lunchmenu, heeft ons nog nooit teleurgesteld. We kijken nu al weer uit naar het nieuwe menu

"Uitstekend"
6/6
Reinold van G.één jaar geleden · 1 review

Zeer vriendelijke ontvangst (welkom geheten bij de voornaam!). Neergezet aan het beste tafeltje. Fijne bediening. Rustig en vertrouwd. Heerlijk eten. Vegetarische Rijsttafel. Niet eerder ergens anders besteld, omdat het nergens op de kaart staat. Twee soorten rijst. Tien warme gerechten en acht koude gerechten. Kopje koffie werd vergezeld van bonbons, koffieboontjes (melk én puur) en een schaaltje vol pepermunt. De tijd 16.45 leek vroeg, maar was uitstekend. Nu waren we vóór donker thuis en hadden de avond voor ons.

"Uitstekend"
6/6
Henk M.één jaar geleden · 1 review

Zeer vriendelijke en professionele bediening. Het was een fijne en zeer smakelijke ervaring. De ambiance is eveneens erg prettig. Wij hebben onze gasten prima kunnen onthalen.

Meer over Spandershoeve, Hilversum

Restaurant Spandershoeve aan de Bussumergrintweg in Hilversum is sinds 1972 het oudste Indisch familie restaurant in Nederland. Bij Spandershoeve kunt u genieten van de authentieke Indische gerechten die met veel zorg en liefde op originele wijze bereid en serveert word. Dat Spandershoeve met zijn tijd mee gaat blijkt uit het feit dat hier duidelijk onderscheid wordt gemaakt tussen classics en trends. Classics vindt u terug in de rijsttafels en andere Indisch traditionele gerechten. Terwijl de trends terugkomen in de wisselende menu’s en nieuwe specials. Restaurant Spandershoeve is rustiek gelegen en een must voor iedere liefhebber van de Indische keuken.