Reviews Spandershoeve

Omringende LandschapIndonesisch, Aziatisch
Geweldig
5.5/6
64 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Sampurna

Centrum
5.0/6186
Sampurna

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
5.3/6625
Gouden Huis - Almere

64 Spandershoeve Reviews

Lees hier beoordelingen over Spandershoeve. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Spandershoeve hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Spandershoeve.

Geweldig
5.5/6
64 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Ineke L.één jaar geleden · 1 review

in een woord, heerlijk, anders dan andere indische keuken. We namen het lunchmenu, heeft ons nog nooit teleurgesteld. We kijken nu al weer uit naar het nieuwe menu

"Uitstekend"
6/6
Reinold van G.één jaar geleden · 1 review

Zeer vriendelijke ontvangst (welkom geheten bij de voornaam!). Neergezet aan het beste tafeltje. Fijne bediening. Rustig en vertrouwd. Heerlijk eten. Vegetarische Rijsttafel. Niet eerder ergens anders besteld, omdat het nergens op de kaart staat. Twee soorten rijst. Tien warme gerechten en acht koude gerechten. Kopje koffie werd vergezeld van bonbons, koffieboontjes (melk én puur) en een schaaltje vol pepermunt. De tijd 16.45 leek vroeg, maar was uitstekend. Nu waren we vóór donker thuis en hadden de avond voor ons.

"Uitstekend"
6/6
Henk M.één jaar geleden · 1 review

Zeer vriendelijke en professionele bediening. Het was een fijne en zeer smakelijke ervaring. De ambiance is eveneens erg prettig. Wij hebben onze gasten prima kunnen onthalen.

"Uitstekend"
6/6
Cees B.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten en een regelmatig wisselende kaart. Vriendelijke en uitstekende bediening. Restaurant is sfeervol, niet te groot en toch privacy aan tafel. En voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

"Uitstekend"
6/6
Tijs C.2 jaar geleden · 1 review

Spandershoeve blijft een heerlijke verrassing. Het eten is echt zalig en bediening in één woord geweldig. Deze keer hadden we onze kinderen van 9 en 12 voor het eerst mee genomen. Het advies dat we kregen was om geen rijsttafel voor 3 te nemen met een aanvulling tot 4, maar beter een rijsttafel voor 2 te nemen met 2 aanvullingen. Net als wij zelf hebben de kinderen genoten van meer dan voldoende eten. Dat advies vind ik sprekend voor de klantgerichtheid van Spandershoeve!

"Heel goed"
5/6
Hans K.2 jaar geleden · 1 review

De rijsttafel met onze Indische vrienden bij Spandershoeve was weer bijzonder heerlijk. We hebben er echt weer van genoten! Het enige minpuntje, en daarom geven wij geen 6 als beoordeling, is dat we het toch een beetje te prijzig vinden. Maar we bevelen Spandershoeve wel aan!

"Heel goed"
5/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Altijd hoffelijke en vriendelijke ontvangst. Goed tafeltje met z'n tweeën en, zoals gewenst, in de zonnige tuin op het terras. Prima getapt glas pils en goed glas wijn (wit, op temperatuur). Heel mooi grote emping met zout, sambal, ketjap manis en katjangsaus bij het glas. Als steeds een gevarieerd en wisselend lunchmenu bekeken en enthousiast besteld. Enkele wat geraffineerder geserveerde gerechten, wel Ind(ones)isch en toch wat 'vereuropeesd'. Alles correct en vakkundig geserveerd. De mini-rijsttafel na de 2 voorgerechten is echt lekker en ruim voldoende met goed warme witte rijst en idem nasi goreng. Zelf wil ik er echt wel hun eigengemaakte zeer smakelijke sambal bij ... En een fraai droge 'grijze' rosé maakte het compleet. Fijne espresso met een sigaartje maakte het een feest op Bevrijdingsdag in de zon ! Score eigenlijk 5,5. Dus gauw weer !

"Heel goed"
5/6
Marcel G.2 jaar geleden · 1 review

Een avontuur om bij Spandershoeve een rijsttafel te bestellen. Echt genieten. Heerlijk gerechten die een verfijnde smaak hebben en even toen denken aan Indonesië. Goede bediening en rustige omgeving. Blijft wel altijd een avontuur om het restaurant te vinden daar het midden in een woonwijk ligt.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Voor de 3e of 4 keer nu hier gegeten. En het was als die andere keren hééérlijk. Mijn vriend en ik lunchen hier ieder jaar met een rijsttafel om onze gezamenlijke verjaardagen te vieren. Ook hij heeft weer genoten. Entourage, zowel binnen als buiten, gezellig en netjes. Keurige bediening. En als finishing touch een heerlijk kopje koffie met o.a. 4 overheerlijke bonbons. Een aanrader! Jammer, dat het restaurant niet bij mij om de hoek is.

"Uitstekend"
6/6
Rob G.één jaar geleden · 1 review

We bestelden het speciale Dapoer maandmenu. Dat begon al met prachtig gebakken vis met een Javaanse saus, waarna een zeer komplete rijsttafel werd gepresenteerd. Wat is die groente in de groene currysaus zalig en een geweldige Daging Besengek. Allemaal prachtig uitgebalanceerde en gecombineerde smaakpatronen. Slot was opnieuw een verrassing: Bubur Ketan Hitam (Rijstpap van zwarte rijst met kokosmelk en pandan ijs). Een feestje, zálig en snel weer terug!