Reviews Sumo Scheveningen

ScheveningenSushi, Japans, Aziatisch, Zeevruchten
Uitstekend
5.0/6
544 Reviews
Sumo Scheveningen Den Haag image 1
Sumo Scheveningen Den Haag image 2
Sumo Scheveningen Den Haag image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

544 Sumo Scheveningen Reviews

Lees hier beoordelingen over Sumo Scheveningen. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Sumo Scheveningen hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Sumo Scheveningen.

Uitstekend
5.0/6
544 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heel lekker
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Heel goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Melvin J.5 uur geleden · 1 review

Heerlijke gegeten, jammer dat de tafels zo dicht op elkaar staan.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Mirelle L.9 uur geleden · 3 reviews

Supervriendelijke bediening en lekker eten! Altijd een feestje om daar te eten

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Varisha R.één dag geleden · 1 review

Top avond gehad en goede service Het was lekker .

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Jan V.één dag geleden · 1 review

Het is Altijd weer heerlijk eten bij sumo Scheveningen !

"Uitstekend"
6/6
Doreen R.2 jaar geleden · 1 review

Na lange tijd weer eens met gezin gegeten bij Sumo Scheveningen wat mij meteen opviel is dat de porties veel kleiner waren dan voorheen opzicht is hier niets mee omdat je nu 6-rondes om te eten.Het werken met een tablet voor de bestellingen is ook veel beter je hoeft nu minder lang te wachten op je eten.De bediening ging ook vrij vlot al met al lekker gegeten.

"Heel goed"
5/6
Frank S.één jaar geleden · 1 review

SUMO Scheveningen is één van onze favoriete AYCE sushi restaurants. Ze hebben mooie porties (formaat sushirollen en verhouding rijst-vis) en goede kwaliteit! Ook de vleesgerechten zijn erg goed bereid. Een goede graadmeter is hun perfecte Gyoza: deeg heeft precies de juiste structuur en dikte (niet hard/stug) en licht aangebakken zonder uiteindelijk in het vet te baden op het bordje. De sfeer van het restaurant is wat je kunt verwachten van een sushirestaurant, gewoon gezellig met de juiste sfeerverlichting. Personeel is prima opgeleid (pakt de glazen bijvoorbeeld niet vast bij de drinkrand maar netjes aan de onderzijde). De wachttijd op het eten was prima: niet te snel niet te lang. Dus de gestelde tijd van 2 uur is niet onredelijk. De drankjes staan niet in het menu op de digitale tablet, wat ik vaak wel handig vind. Maar er loopt genoeg personeel rond om bij te bestellen.

"Uitstekend"
6/6
Kader O.4 maanden geleden · 1 review

Sumo Scheveningen is dan ook werkelijk de nr1. Lekkerste Sumo van heel Nederland. De wijze van bereiden snijden van groenten maar dan ook werkelijk is uitmuntend! Na bijna bij alle Sumo’s gegeten te hebben blijft Scheveningen mijn 1ste en laatste keuze

"Uitstekend"
6/6
Hans A.één jaar geleden · 1 review

Ik heb samen met mijn oudere kinderen genoten van het heerlijke eten en ik heb alleen, nadat mijn kinderen mij een half u hebben uitgelachen over mijn techniek in het eten met stokjes, deze ingeruild voor een paar kinderstokjes. Ik wilde ze niet teleurstellen met het vragen om bestek. Zij komen vaker bij Sumo en zijn geoefend in het eten met stokjes. De service was geweldig en zeer snel, dus een aanrader om hier te eten.

"Uitstekend"
6/6
Angela v.één jaar geleden · 1 review

Sushi was prima. Maar we moesten tegen de klippen op eten. We kwamen om 17.00 binnen en onze laatste ronde moet voor 18.30 besteld zijn. Erg krap in tijd, omdat we normaliter wel 3 uur in een sushi restaurant zitten. Het is dat we naar de musical The Lion King gingen en bijtijds weg moesten, maar op een ander tijdstip voor ons niet acceptabel. Geef mij dan maar Moshi Moshi in Rijswijk.

"Uitstekend"
6/6
Bert D.één jaar geleden · 1 review

Personeel was vriendelijk. Aan de gezellige ronde tafel gegeten. Het eten was heerlijk. De sushi's waren soms zeer verrassend. Zelfs het ijsje en het gebakje vonden onze dames geweldig. Sumo Scheveningen is zeker een aanrader.